Praktikus elektromos jégkaparó - autóablakokhoz

Kód: DS14743647
8 445 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Próbálja ki a praktikus jégkaparót, és még a leghidegebb télben is kényelmesen, biztonságosan és mindenekelőtt gyorsan tisztíthatja meg autója ablakait. Tökéletesen eltávolítja a jeget és a fagyott havat az üvegfelületről.

Az egyedülálló elektromos jégkaparó a 180 °C-ig felmelegedő hősugárzó spirálnak köszönhetően melegszik. A hő hatására az ablakra fagyott jég megolvad, és könnyebben tisztíthatja az ablakokat.

A készülék tápellátása kényelmes és közvetlenül az autó szivargyújtójának 12V-os aljzatába csatlakoztatható. Az elektromos szélvédőkaparó tökéletes kezelését a kellően hosszú kábel és a fogantyú ergonomikus formája biztosítja.

Kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magával viheti ezt a tökéletes elektromos kaparót. A téli autózás sokkal biztonságosabb lesz.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a sofőröknek szánt éjjellátó szemüvegeket, amelyek megakadályozzák a szembejövő autók okozta vakságot, elősegítik az éjszakai látást és a ködöt, és aktívan védik a látását.

Nincs többé ide-oda guruló tárgy a csomagtartóban. Vegyen egy praktikus csomagtartó-szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

Lásd még a járművezetőnek szánt egyéb szerkentyűket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

KIVÁLÓ ELEKTROMOS JÉGKAPARÓ - AUTÓABLAKOKHOZ

A hó és a jég letakarítása az autó szélvédőjéről télen nagyon bosszantó és sokak számára meglehetősen nehéz feladat. De mostantól ez másképp is lehet. A kiváló elektromos jégkaparónak köszönhetően nagyobb erőkifejtés nélkül tisztíthatja meg autója ablakait.

 • A spirál gyorsan felmelegszik
 • Nincs szükség felesleges nyomásgyakorlásra a kaparóra
 • Gyakorlati tervezés
 • Tápellátás az autó szivargyújtójának 12 V-os aljzatából
 • sokkal biztonságosabb vezetés

  

Praktikus elektromos jégkaparó - autóablakokhoz

 

FŰTÉS SPIRÁL

Az egyedülálló elektromos autóablak-kaparó fűtőhatással rendelkezik. Ez jelentősen megkönnyíti az autó szélvédőjének tisztítását. Kényelmesen és gyorsan megolvasztja az autó ablakaira fagyott havat az éjszaka folyamán.

A fűtési hatás egy speciális fűtési spirálnak köszönhetően érhető el.

 

INNOVATÍV TERVEZÉS

A fűtött autóablak kaparó igazán innovatív, modern és praktikus kialakítású. Maximális kényelmet biztosít Önnek autója befagyott szélvédőjének tisztításakor.

Ennek az elektromos szélvédőkaparónak a biztonságos használatát az ergonomikus fogantyú biztosítja. A kaparót szilárdan megragadhatja, majd kényelmesen kezelheti.

 

PRAKTIKUS TÁPEGYSÉG

Az elektromos jégkaparó áramellátása praktikus. Egyszerűen csatlakoztassa egy kábellel az autó szivargyújtójának 12 V-os aljzatához. A hosszú kábel a lehető legkönnyebbé teszi a kaparógép kezelését. Kényelmesen elérheti az üveg bármely részét.

 
Praktikus elektromos jégkaparó

 

LED CONTROL

Az egyedülálló elektromos kaparó speciális LED-lámpával rendelkezik, amely jelzi, hogy a készülék be van kapcsolva. Egy praktikus ON/OFF kapcsolóval lehet be- és kikapcsolni. A kaparó nagyon gyorsan felmelegszik 180 Celsius-fokos maximális hőmérsékletre, és ezután használható. 

 

MAGAS MINŐSÉG

A fűtött elektromos ablakkaparó kiváló minőségű, kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokból készül. Nagyon sokáig kitart. Ez egy nagyon könnyű készülék, ami megkönnyíti a szállítást és az autóban való tárolást.

 

KÉNYELMES AUTÓABLAKOK TISZTÍTÁSA

Mostantól sokkal könnyebb lesz az élete! A kaparó speciális fűtőhatásának köszönhetően a jég lekaparása már nem fog sok időt igénybe venni. Soha többé nem fog elkésni az autójával, megszabadul az időstressztől. És ez teljesen egyszerű.

 

jégkaparó - autóablakokhoz

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • anyag: fém + műanyag
 • tápellátás: 12 V (a szivargyújtó aljzatból)
 • hossz: 27 cm
 • szélesség: 8,5 cm (kaparó)
 • vastagság: 4 cm
 • szín: fekete és ezüst

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: