Felfújható matracok

KÉNYELMES MEGOLDÁS AZ ALVÁSRA

Ha kényelmes és pihentető megoldást keres álmatlanságára, a légmatracok kiváló választásnak bizonyulnak. Akár kempingezik, akár vendégeket lát vendégül, vagy csak egy extra ágyra van szüksége otthon, a felfújható matracok kényelmes és könnyen tárolható megoldást nyújtanak.

Webáruházunkban felfújható matracok széles választékát kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően. Választékunkban különböző méretű, anyagú és tulajdonságú modellek szerepelnek, így megtalálhatja az Ön preferenciáinak tökéletesen megfelelőt.


 

Legnépszerűbb termékek

minőségi akkumulátorszivattyú a felfújáshoz
 
13 675 Ft
Minőségi felfújható autós matrac
Minőségi felfújható autós matrac
Raktáron (>5 db)
DS13299128
 
18 650 Ft
összesen 2 termék

Ár

13675 Ft18650 Ft
11367518650
minőségi akkumulátorszivattyú a felfújáshoz
13 675 Ft

  Szeretne gyorsan és egyszerűen felfújni egy felfújhatót vagy egy labdát a strandon, vagy egy matracot a kempingben? Ilyen esetekben ez a vezeték nélküli felfújható pumpa az...

DS53184812
Minőségi felfújható autós matrac
Akció Tipp
18 650 Ft

  Élvezze a kényelmes pihenést bárhol utazás közben ezzel a kényelmes autós matraccal. Az ideális méreteknek köszönhetően a matracot bármilyen autóba használhatja. Ez a...

DS13299128

A felfújható matracok egyik előnye a hordozhatóságuk. Számos modellünkhöz hordtáska tartozik, így használaton kívül könnyen szállítható és tárolható. Ezenkívül légmatracainkat könnyű felfújni és leereszteni a beépített pumpáknak vagy a külső pumpa használatának lehetőségének köszönhetően.

Olyan kiegészítő funkciókkal ellátott légmatracokat is kínálunk, mint a beépített párnák, a nagyobb kényelmet biztosító megemelt kialakítás, sőt, állítható keménységi értékek is. Nem számít, milyen alvási preferenciái vannak, nálunk biztosan talál olyan matracot, amely megfelel az Ön igényeinek.