Kiváló minőségű táblagép és mobiltelefon tartó az autóba

Kód: DS24168633
9 635 Ft –32 % 6 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedi tablet- és mobiltelefon tartó az autóban egyedülálló segítség minden autós számára. Biztonságosan és hatékonyan rögzítse a tartót a fejtámlához. Ideális videók nézéséhez vagy zenehallgatáshoz a hátsó ülésen.

Az univerzálisan állítható méretnek köszönhetően a tartó a legtöbb táblagéphez és mobiltelefonhoz használható. Megbízhatóan elhelyezhető bármilyen autóban. Így gyermekei vagy utasai figyelemmel kísérhetik a táblagépet, zenét hallgathatnak, és egyéb tevékenységeket végezhetnek. Ideális segítség utazáskor vagy pihenéskor.

A legjobb minőségű anyagoknak és a speciális biztonsági markolatoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy táblagépe még terepen, kemény fékezéskor és más extrém körülmények között is biztonságban marad. 

Használata egyszerű és kényelmes. A táblagép másodpercek alatt rögzül. Mindezek a funkciók teszik ezt a terméket prémium termékké kedvező áron. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG 

Különleges kialakításának, valamint a legjobb minőségű fém és műanyag anyagok kombinációjának köszönhetően az autós tablettartó a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A táblagép még extrém terepi használat esetén is biztonságban van.

 praktikus mobiltarto az autoba

 

ÁLLÍTHATÓ KIALAKÍTÁS

A tartó forgatható csuklóval van ellátva, amely lehetővé teszi a telefon vagy a táblagép dőlésszögének beállítását. A tablet teljes képernyőjéhez, a gombokhoz és a mikrofonhoz is teljes körű hozzáférést biztosít. Így nem kell fáradságosan eltávolítania a tartóból a táblagépet, hogy dolgozzon vele. 

 

A LEGTÖBB TÁBLAGÉPHEZ ÉS MOBILTELEFONHOZ 

Az állítható markolat lehetővé teszi a legtöbb mobiltelefonon való használatot. A markolatok erősek és biztonságosak. Nem zavarnak a mobiltelefonnal való munka közben, még a gombok működtetése közben sem. A mobiltelefon könnyen és kényelmesen kezelhető.  

 

A TÁBLAGÉP NEM ESIK LE TÖBBÉ

A termék egy masszív tartót tartalmaz, speciális gumírozott markolattal, amely megbízhatóan és szilárdan tart bármilyen táblagépet vagy telefont.


minosegi tablageptarto az autoba

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM 

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, biztosítva a maximális tartósságot és a termék megismételhető funkcionalitását. A tartórész erős anyagból készült, speciális gumibetétekkel, amelyek biztonságban tartják a telefont. A telefon rögzítését is megkönnyítik, ami rendkívül gyors és egyszerű. 

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ AUTÓS TÁBLAGÉP ÉS MOBILTELEFONTARTÓT 

A tartó a fejtámlára kerül, és használat után kényelmesen összecsukható. Mind a karfában való elhelyezéshez szükséges szélesség, mind a telefon elhelyezéséhez szükséges szélesség állítható, így a tartó tablet és telefon számára is alkalmas. A táblagépet tartó rész igény szerint nyújtható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb táblagéphez és mobiltelefonhoz. Szükség esetén a tartó könnyen levehető és visszatehető. 


egyedi mobiltarto az autoba

 

MŰSZAKI LEÍRÁS 

  • Szín: fekete
  • Állítható szélesség
  • Forgócsukló
  • Legkisebb lehetséges nyúlás: 11,5 cm
  • Legnagyobb lehetséges nyúlás: 17 cm
  • Tabletekhez és mobiltelefonokhoz
  • Hátsó ülésekhez tervezve
  • Az első ülések háttámlájára való felszerelés

Illusztrációs videó:


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: