Kompresszorok

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KOMPRESSZOROK

Kiváló minőségű kompresszorokat keres ipari vagy kereskedelmi igényeihez? Ne keressen tovább, és böngésszen átfogó kompresszor-választékunkban.

Kompresszorainkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb iparágak követelményeinek, beleértve az autóipart, az építőipart, a feldolgozóipart és még sok más iparágat. Számos kompresszor-típust kínálunk, köztük forgócsavaros, dugattyús és centrifugális kompresszorokat, hogy biztosítsuk, hogy az Ön igényeinek megfelelő termékkel rendelkezünk.


 

Legnépszerűbb termékek

autos kompresszor
Autós kompresszor 300 PSI, 20,7 BAR, 12V
Raktáron (>5 db)
DS99394271
 
10 420 Ft
autós kompresszor
 
20 200 Ft
összesen 3 termék

Ár

9530 Ft20200 Ft
1953020200
Kompresszoros pumpa
9 530 Ft

  Próbáljon ki egy nagy teljesítményű légmatrac-kompresszort, hogy kényelmesen tudja felfújni és leereszteni a légmatracot. Ez az elektromos szivattyú ideális segítség...

DS35279915
autos kompresszor
10 420 Ft

  Kiváló minőségű és rendkívül erős autós kompresszor a gyors és hatékony felfújáshoz, pillanatok alatt. A szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy minden abroncsot...

DS99394271
autós kompresszor
Akció Tipp
20 200 Ft

  Kiváló minőségű és rendkívül erős autós és konnektoros kompresszor a gyors és hatékony felfújáshoz, pillanatok alatt. A szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy...

DS89612903

Kompresszorainkat hosszú élettartamra terveztük, kiváló minőségű anyagok és szakértő kivitelezés biztosítja a megbízható teljesítményt még a legnehezebb körülmények között is. Akár egy kis műhelyhez, akár egy nagy ipari létesítményhez van szüksége kompresszorra, akár egy gyerekzsúrra, mi rendelkezünk a termékekkel és a szakértelemmel, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes megoldást.

A deminasnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást és támogatást nyújtsuk. Hozzáértő szakértői csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy megválaszolja a termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit, és számos forrást kínálunk, hogy segítsünk kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő kompresszort.

Ha tehát kiváló minőségű kompresszorokat keres versenyképes áron, ne keressen tovább. Vásároljon még ma, és győződjön meg róla, hogy a minőség és a szakértelem mindent megváltoztathat!