HÁRMAS CSOMAG - Szuper erős vízálló ragasztószalag

Kód: 37469/BIE 2222/CIER 37568/TRA Kérjük, válasszon változatot
INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES
harmas-csomag flex tape
15 710 Ft / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Ismerje meg ezt az egyedi, extra erős és vízálló szalagot, amely bármit lezár. Ezzel a nagyszerű ragasztószalaggal gyakorlatilag bármit megjavíthat, tömíthet, lezárhat.

Használja csövek, medencék, autók javításához, fugák tömítéséhez és bárhol a lakásban vagy a műhelyben. Rendkívül erős és azonnal hat. Még víz és nyomás alatt is működik. Azonnal elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet, hogy szuper erős, rugalmas és vízálló gátat hozzon létre.

Kifejezetten erős és rugalmas anyagból készült, amely bármilyen alakhoz vagy tárgyhoz alkalmazkodik. A legjobb minőségű anyagok és a legújabb gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VÍZÁLLÓ SZALAG

Egy szupererős, gumírozott, vízálló szalag, amely gyakorlatilag bármit képes megragasztani, összetartani, tömíteni és javítani. Bármilyen formához vagy tárgyhoz alkalmazkodik. Melegen vagy hidegen, nedvesen vagy szárazon, akár víz alatt is alkalmazhatja. Azonnal elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet, hogy szuper erős, rugalmas és vízálló gátat hozzon létre.

 
vizallo ragasztoszalag

 

BÁRMIHEZ HASZNÁLHATJA

Ez az egyedi szalag minden otthonban és műhelyben rendkívül kihasználható. A nagyobb nyomás és az idő hatására a csatlakozás erősödik. Használhatja csövek, úszómedencék, sporteszközök javításához, autójavításhoz és még sok máshoz.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A szalag használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Nem csak hideg vagy meleg felületeken, szárazon, hanem nedvesen, sőt, akár víz alatt is alkalmazható!

 

TÖKÉLETES TÖMÍTÉSI TULAJDONSÁGOK

Ez a nagyszerű szalag rendkívüli tömítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel a hagyományos szalagok nem. Azonnal elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet, szuper erős, rugalmas és vízálló.

 
specialis ragasztoszalag

RENDKÍVÜL STRAPABÍRÓ

A vízálló szalag kivételes szilárdsággal és kiváló tömítési tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett UV-álló, környezetbarát, széles hőmérséklet-tartományban használható, így szélsőséges időjárási körülmények között is helytáll.        

 

IDEÁLIS MÉRET

A szalag nagy méretének köszönhetően szinte bármit megjavíthat vele. A szalag 10 cm széles, hogy gyorsan elfedje a nagy repedéseket, hézagokat és lyukakat.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az extra erős szalagnak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.

 
szuper eros vizallo ragasztoszalag

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Típus: tömítő ragasztószalag
  • Anyag: gumi
  • Szín: fehér, fekete
  • Szélesség: 10cm
  • Hossz: 150cm

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: