Hármas szivargyújtó elosztó

Kód: DS85675410
Akció Tipp
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Kiváló minőségű szivargyújtó aljzat USB-csatlakozóval akár 4 készülék egyidejű csatlakoztatásához. A rugalmasan elforgatható felső kialakítás kényelmes hozzáférést és kényelmes használatot tesz lehetővé bármely autóban. Az elosztó intelligens védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a termék és az eszközök túláramlását, túlfeszültségét és rövidzárlatát. Használata a lehető legbiztonságosabb. 

Ez az elosztó átalakítja és megnöveli az autóban lévő szivargyújtó aljzatot egyről három teljes méretű aljzatra és egy külön aljzatra az USB port számára. Ez lehetővé teszi, hogy számos elektromos eszközt használjon az autóban, például fűtőpárnákat, multimédiás eszközöket, GPS-t és más autós készülékeket. 


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a vezetőknek szánt szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók általi elvakítást, elősegíti az éjszakai látást és a vezetést ködös időben.

A mikroszálas páramentes autóablak tisztító segít megelőzni az autó ablakok bepárásodását a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően. 

Próbáljon ki egy praktikus autósülésre akasztható szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Tekintse meg a többi sofőröknek szánt termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a praktikus elosztó játékosan alakít egy szivargyújtó konnektorból hármat. Ráadásul egy praktikus USB-porttal van felszerelve, amelyhez csatlakoztathatja mobiltelefonját, MP3-lejátszóját vagy tábletjét. Tökéletes kiegészítő azok számára, akik egyszerre több elektronikus eszközt szeretnének használni az autójukban.

Felejtse el a klasszikus autós szivargyújtó elosztókat, és próbálja ki ezt a nagyszerű, USB-porttal ellátott hármas elosztót. 

 

TULAJDONSÁGOK

  • Anyag: ABS, elektronikai alkatrészek
  • 3x szivargyújtó aljzat
  • Alkalmas elektronikus eszközök, például mobiltelefonok, GPS, MP3-lejátszók, fényképezőgépek stb. tápellátására és töltésére
  • 1x USB port
  • Méretek: 11,5 x 5 cm
  • A csomag 1 darabot tartalmaz

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: