Fiókrendező - fiókelválasztó - rekeszek

Kód: DS94779604
3 790 Ft / db
Raktáron (>5 db)

Fiókrendezőnk nagyszerű megoldás fiókok elrendezésére konyhájában, hálószobájában, fürdőszobájában, irodájában stb. Fiókja igazán tisztának és rendezettnek tűnhet.

Igény szerint testreszabhatja a szervezőt. Ideális méretei vannak. Ezeknek a méreteknek köszönhetően a legtöbb aljzatba illeszkedik. Könnyen felszerelhető, a konnektor sérülése nélkül. Nincs szükség fúrásra vagy szögekre.

A legjobb minőségű anyagoknak és a különleges kialakításnak köszönhetően hosszú évekig szolgálja Önt. Nagy előnye, hogy többször is használható.

Tartsa rendben a dolgokat. Remek háztartási kisegítő, aki fiókban rendezheti a dolgokat.


 

TIPPÜNK

Itt talál praktikus ötöscsomagolást a fiókos rendszerező - elválasztóból, amelyhez ingyenes szállítást kap.

Itt talál akciós 10 vákuumzsákos csomagot, ingyenes szállítással.

Javasoljuk továbbá a mosózacskó használatát, amely megvédi a ruhaneműt a szakadástól, nyúlástól és egyéb sérülésektől.

Próbálja ki a cipőrendezőt is, amellyel akár 50%-ot helyet is megtakaríthat a szekrényben.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI RENDEZŐ A FIÓKHOZ

Bizonyára ismeri a fehérneművel, zoknival vagy konyhai eszközökkel teli fiókok rendetlenségét. Mit adna, ha a fiókjában lenne egy extra rekesz? Állítható fiókelválasztóra kínálunk megoldást.

Ez egy egyszerű és praktikus megoldás a fiókok legtisztább elrendezésére. Válogassa szét a fehérneműt, rendezze szét a zoknikat, edényeket stb. Ez a dugó minden háztartásban sokoldalúan használható.

 

 egyedi fiókelválasztó

 

HOL HASZNÁLHATÓ

A válaszfalat használhatja fiókban fehérneművel, zoknival, konyhai rekeszben, irodai íróasztalban, de akár kozmetikumokkal és egyéb apróságokkal rendelkező fiókban is.

Elválasztónk ideális mérete 46,3 x 7 cm (a kívánt méretre vágható). Ezeknek a méreteknek köszönhetően a legtöbb fiókba elfér, függetlenül attól, hogy a konyha, a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba fiókjairól van szó.

 

ÚJRAHASZNÁLHATÓ

A fiók állítható válaszfalának nagy előnye, hogy szükség esetén bármikor kiveheti és kívánsága szerint egy másik fiókban használhatja. Az aljzat a telepítés során nem sérül meg, így folyamatosan használhatja.

 

 remek fiókelválasztó

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A rekesz telepítése nagyon egyszerű, és bárki meg tudja csinálni. Nincs szükség szerszámra, könnyen telepíthető és a legtöbb konnektorba beilleszthető. A fiókrendszerező állítható hosszúságú, melynek köszönhetően pontosan a fiókjához illesztheti. Tartsa rendben a dolgait.

 

EGYEDI DESIGN ÉS PREMIUM ANYAGOK

Az elválasztó speciális kialakítása biztosítja, hogy tökéletesen a helyén maradjon. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy hosszú évekig szolgálni fogja Önt.

 

 

Fiókszervező  

 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

  • 4x állítható rekesz
  • Méretek: 46,3 x 7 cm
  • Fogak száma: 39
  • Súly: 160 g
  • Csomag súlya: 165g
  • Vágási lehetőség: igen
  • Állítható méret
  • Anyaga: műanyag
  • Szín: a készlet erejéig szállítjuk
  •  

 

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: