Professzionális pohártartó autóba

Kód: DS84330004
Akció Tipp
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedi autós pohártartó minden autós számára egyedülálló eszköz. Biztonságosan és hatékonyan rögzítheti italát, és mindig kéznél és szem előtt tarthatja. Vezetés közben semmilyen módon nem akadályozza Önt. 

Univerzális méretének köszönhetően a tartó alkalmas a legtöbb italhoz, például műanyag poharakhoz, pet-palackokhoz, thermo poharakhoz, konzervdobozokhoz és másokhoz. Megbízhatóan elhelyezhető bármilyen autóban. Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan, egyetlen kézzel helyezze be és vegye ki az italt. Így kényelmesen tudja magát a vezetésnek és az ital élvezetének szentelni

A legjobb minőségű anyagoknak és a speciális biztonsági markolatoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy itala még terepen, kemény fékezéskor és más extrém körülmények között is biztonságban marad. 

Használata egyszerű és kényelmes. A poharát másodpercek alatt elteszi. Mindezek a funkciók teszik ezt a terméket prémium termékké kedvező áron. 


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes dupla csomag autós pohártartót, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Próbálja ki a sofőröknek szánt szemüveget, amely megakadályozza az elvakulást a szembejövő autóktól, segít az éjszakai vezetésnél és a ködös időben.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak tisztító segít megelőzni az autó ablakok párásodását a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően. 

Vásároljon egy praktikus autóülés-szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tároló helyet biztosít.

Tekintse meg a többi sofőröknek szánt kütyünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

TARTSA AZ ITALÁT KÉZNÉL

Ez az egyedi pohártartó sokoldalúan használható, és a legtöbb italhoz alkalmas. Kényelmesen tárolja a klasszikus dobozokat, műanyag poharakat, bögréket, termo bögréket vagy 0,5 literes PET palackokat. Az utazás során bármikor kéznél van az itala.


autos pohartarto

 

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG 

A különleges kialakításnak és a legjobb minőségű, speciálisan edzett műanyagok kombinációjának köszönhetően az italtartó a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja, így az ital nem esik le, és még erős fékezéskor is szilárdan tart.

Még szélsőséges használat esetén is védve van a kiömlött italokkal kapcsolatos esetleges balesetekkel szemben. 

 

BÁRMILYEN AUTÓHOZ ALKALMAS

Imádni fogja ezt a tartót. Univerzális kialakításának köszönhetően bármilyen autóhoz alkalmas. Minden járművezetőnek és minden autónak tervezték. A markolat erős és biztonságos. Egy kézzel kényelmesen kiveheti és visszarakhatja az italát.  

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM 

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, biztosítva a maximális tartósságot és a termék megismételhető funkcionalitását. A pohártartó erős, edzett műanyagból készült. Az ízléses kialakításnak köszönhetően ez a tartó stílusos kiegészítője lesz autójának.

 
praktikus autos pohartarto

A POHÁRTARTÓ HASZNÁLATA 

A tartót úgy tervezték, hogy többször és újra elhelyezhető legyen az autó hűtőrácsán. Az a rész, ahová az italt behelyezik, nyomásbiztosító zárat tartalmaz, így az ital tökéletesen a helyén marad. A műanyag markolatokkal rögzítse az italt a helyére, és mindig kéznél lesz. Szükség esetén bármikor leszerelheti a tartót.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

Maximális átmérő: 6,8 cm (a nyomószárny eltávolítása után. Normál esetben legfeljebb 6,5 cm). A tartó belsejében nyomás van (kis patent), így a doboz nem mozdul el.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: