Minőségi lemezvágó fúrógéphez

Kód: DS38220859
12 240 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális lemezvágót, amellyel pontosan, kényelmesen és gyorsan vághat bármilyen fémlemezt. A tökéletesen éles penge acél, alumínium, réz és más fémek megmunkálására is alkalmas.

Vágja a fémlemezt kisebb darabokra, vágjon lyukakat vagy vágjon bármilyen formát könnyedén.

Egyszerűen csatlakoztassa a fúrógépéhez, és máris kezdheti a vágást. Rendkívül könnyen használható, és bárki meg tudja csinálni.

A legmagasabb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Az univerzális kialakítás lehetővé teszi a használatát minden hagyományos fúrógépben és elektromos csavarhúzóban.

A lemezvágó rendkívül praktikus, biztonságos és hasznos segítő minden műhelyben, és egyaránt alkalmas szakemberek és barkácsolók számára.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI LEMEZVÁGÓ FÚRÓGÉPHEZ

Pontos és éles vágásokat kell készítenie a fémlemezeken? Használja ezt a lemezvágót, és szinte magától megy. Játékosan vághatsz lyukakat, vághatsz fémlemezeket különböző, mindenféle formájú darabokra. Nem lesz szükséged bádogvágó ollóra vagy szeletelőgépre. A lemezvágó mindent megtesz. Kiváló minőségű eszközök egyszerű használat mellett.

 • Speciális anyagok a gyors, hatékony és könnyű anyagvágáshoz
 • Hosszú élettartam
 • Különböző típusú anyagokhoz
 • Éles és pontos vágás


Praktikus lemezvágó fúrógéphez

 

ROBUSZTUS ÉS TARTÓS LEMEZVÁGÓ

A lemezvágó rendkívül tartós és kiváló minőségű anyagokból készült a termék maximális funkcionalitása és tartóssága érdekében. A különleges kialakításnak köszönhetően a vágás rendkívül kényelmes, gyors és egyszerű. Ez a felbecsülhetetlen értékű segédeszköz nagy segítség lesz a műhelyében.

 

PROFESSZIONÁLIS ÉS OTTHONI HASZNÁLATRA

A speciális lemezvágó alkalmas mindennapi használatra a szakemberek, de minden barkácsoló számára is. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően rendkívüli tartóssággal és funkcionalitással rendelkezik. Praktikus méretének köszönhetően a legtöbb mindennapi igényt kielégíti.

 

BÁRMIHEZ HASZNÁLHATOD

Ez a lemezvágó a legjobb eszköz a különböző típusú fémlemezek vágásához. Vasat, alumíniumot, acélt és más anyagokat is vághat vele. A vágás rendkívül kényelmes, gyors és pontos. Bármilyen alakú fémlemezt vághat vele.


Egyedi lemezvágó fúrógéphez

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A vágóval való munka rendkívül egyszerű, és mindenki számára kényelmesen kezelhető. Az univerzális hegynek köszönhetően a fúrógép alkalmas az összes szokásos fúrógéphez vagy elektromos csavarhúzóhoz. Rögzítse a hatszöget a fúrótokmányba. Ezután elkezdheti a fémlemezek vágását az Ön igényei szerint.

Rögzítse a vágandó anyagot biztonságosan a csővégre, és csúsztassa a vágórészt (a kivágást, amelyben az acélrúd mozog) a fémlemezre. Engedje el a fúrót, és lassan mozgassa a vágógépet a vágás irányába. Ne állítsa le a fúrót vágás közben. Először tolja vissza egy kicsit a marót, majd állítsa le a fúrót.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Maximális anyagvastagságok: vas 1,8 mm; acél 1,2 mm; lágy anyagok (alumínium, réz) 2 mm.
 • Vas, acél, alumínium, réz vágásához
 • Éles és pontos vágás
 • Minőségi kivitelezés
 • A fúrógéphez való rögzítéshez
 • Ergonomikusan formázott fogantyú
 • 1x lemezvágó
 • 1x csavarkulcs

 

Szemléltető videó:

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: