Nano alátét mobiltelefon-tartóval

Kód: DS19718390
4 150 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nano alátét telefontartóval egy egyedülálló alátét, amely nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően bármilyen felületre tapad, ráadásul bármilyen tárgyat megtart, amit ráhelyezel. Tapintásra úgy tűnik, hogy az alátét ragasztóval van bekenve, mert ragacsos, ez azonban nem igaz. Az alátét bármilyen anyaghoz odatapad, és úgy tart, mintha odaszögeznék. Az alátét rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy ragasztószalagra. 

 

A nano alátét eltávolítása:

Ha újra el akarja távolítani az alátétet, nagyon könnyen összecsukható. További nagy előnye, hogy nem hagy foltokat maga után. Ha egyszer eltávolították, fel sem fogja ismerni, hogy a betét azon a helyen volt. 

 

A nano alátét használata:

A nano alátét leginkább az autóban használatos, ahol könnyedén megtartja a mobiltelefont. A telefon gyönyörűen tapad az alátéthez még kemény vezetés közben is, így nem kell aggódnia, hogy elrepül az autóban. Az alátétet az autón kívül máshol is használhatja. 

 

A nano alátét karbantartása:

Ha az alátét piszkos, egyszerűen lemoshatja szappanos vízzel, és nem kell aggódnia, hogy elveszíti a tulajdonságait, éppen ellenkezőleg - a párna tulajdonságainak helyreállításához ajánlott szappanos vízzel lemosni, és a párna ismét olyan, mintha új lenne. 

 

Műszaki leírás:

  • Alátét méretei: 15,5 x 10 cm
  • A telefontartó belső méretei: 7,5 x 13 cm
  • Szín: fekete
  • Többszörös használatra tervezve
  • Vízzel mosható
  • Anyag: poliuretán

 

Illusztrációs videó:


 

Az alátétet nem csak az autóban használhatja. Például a konyhában is használhatja a hűtőszekrényen, hogy egy bevásárlólistát tartalmazó papírt rögzítsen hozzá. Ha az alátét piszkos, csak mossa le víz alatt. A vízzel nem veszíti el a tapadását, sőt, éppen ellenkezőleg, a tapadása helyreáll. 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: