Csúszásgátló szalag lépcsőkre és padlóra

Kód: DS23438644
6 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Előzze meg a veszélyes baleseteket, és növelje a biztonságot otthonában. Egyedülálló és hatékony megoldást kínálunk Önnek - csúszásgátló szalagot lépcsőkre és padlóra. Mostantól nem kell aggódnia, hogy megcsúszik és megsérül.

A speciális csúszásgátló guminak és az egyedi kialakításnak köszönhetően tökéletesen tartja a helyén, és megakadályozza az elcsúszást még a falépcsőkön és csúszós padlón is. Nagy előnye, hogy univerzális és bárhol használható.

Ennek köszönhetően biztonságosan mozoghat, és nem kell aggódnia a sérülések miatt. Gyönyörű színe van, ami minden otthon megfelelő kiegészítőjévé teszi. A legjobb minőségű anyagok és a speciális gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós dupla csomag csúszásgátló szalagot, vagy egy ötös csomag csúszásgátló szalagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGHATÉKONYABB CSÚSZÁSGÁTLÓ MEGOLDÁS

Csúszós a padló? Szeretné megelőzni a lépcsőről való veszélyes lezuhanást? Ez az egyedülálló csúszásgátló szalag segít ebben. Megadja a szükséges támaszt és stabilitást még csúszós felületen is. Ha gyermekei vannak otthon, vagy idős, kevésbé mozgékony személyt ápol, még inkább értékelni fogja a csúszásgátló szalagot.


fekete-csapda a lépcsőn

 

BIZTOSÍTSA A LÉPCSŐHÁZÁT

Az otthonokban a legtöbb sérülés a lépcsőkön történik. Az esések nemcsak fájdalmat okoznak, hanem komoly sérüléseket is okozhatnak. Ez a csúszásmentes szalag segít megvédeni Önt az esésektől. Ragassza a lépcső szélére. Segít megvédeni Önt a csúszástól, majd a járás közbeni eséstől.

 

BÁRMILYEN PADLÓRA ALKALMAS

A szalag rendkívül kíméletes és nem károsít semmilyen felületet. Legyen szó fapadlóról, laminált padlóról, linóleumról vagy csempéről, megbízhatóan megvédi Önt az elcsúszástól.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CSÚSZÁSGÁTLÓ SZALAGOT?

Rendkívül könnyen használható, és bárki el tudja végezni a felszerelést. Tisztítsa meg az alapfelületet, amelyre a szalagot ragasztani fogja. Az öntapadós rendszernek köszönhetően a szalag felszerelése nagyon egyszerű. Mérje ki és vágja le a szükséges szalagdarabot, majd ragassza a kívánt helyre. Javasoljuk, hogy csak száraz, tiszta és sima felületre ragassza.


egyedi csúszásgátló szalag lépcsőkhöz

 

EGYEDI DESIGN ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A csúszásgátló szalagok gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel a maximális tartósság érdekében. A kivételes minőségű csúszásgátló anyagok rendkívül hatékonnyá teszik a szalagot. Az anyag kellemes tapintású és kényelmes a járás rajta. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a szalagot prémium termékké kedvező áron.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méret: 0,75 mm x 50 mm x 5 m
  • Csúszásmentes vastag réteg
  • Szerelés: ragasztással
  • Otthoni használatra - belső terek

Illusztrációs videó:


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: