Professzionális 3D nyomtató toll LCD kijelzővel

Kód: DS47461161 DS76068076 DS73989390 Kérjük, válasszon változatot
Akció Tipp
12 240 Ft / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Itt talál egy készletet, amely tartalmazza a 3D tollat és 155 m töltőanyagot 50 darab sablonnal mindez kedvezményes áron.

Fedezze fel a 3D nyomtatás varázsát egy professzionális 3D tollal. Ezzel az egyedülálló 3D tollal szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni.

A 3D toll egy egyedülálló technológia 3D modellek, játékok, ékszerek, szobrocskák és bármi más alkotására, amit csak el tud képzelni. Alkotáskor egy speciális műanyag szálat használ, amely egy pillanat alatt megolvad és megszilárdul. Ez lehetővé teszi bármilyen 3D objektum létrehozását. Az LCD kijelző biztosítja a nyomtatási anyag hőmérsékletének kényelmes és gyors beállítását.

A toll ergonómikus formájának köszönhetően a kezelőgombok mindig kéznél vannak, és lehetővé teszik a toll egyszerű kezelését. Egy gombnyomással elkezdhet rajzolni bármilyen felületre, de akár a levegőben is.

A modellezéshez speciális ökológiai és nem mérgező szálat használnak, amely alacsony hőmérsékleten káros gőzök nélkül olvad. Kiváló eszköz a tanításhoz, valamint otthoni kreatív projektekhez Önnek és gyermekeinek. A toll támogatja az ABS és PLA filamenteket.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes csomagot a 3D tollba csomagot, amely 30 színt tartalmaz.


Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFESSZIONÁLIS 3D TOLL LCD KIJELZŐVEL

A kiváló minőségű és könnyű 3D toll kiváló eszköz kreatív alkotáshoz, 3D rajzoláshoz vagy nyomtatott 3D modellek korrekciójához, ragasztásához. Ezt a stílusos 3D tollat ​​kicsi súlya és kompakt kialakítása jellemzi. Nagyon jól tartani és kis méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kisgyerekek kezébe. A hőmérséklet 160 és 210 °C között állítható a kiválasztott anyagtól függően.

 • LCD kijelző a gyors anyagválasztáshoz és előbeállításhoz
 • A 3D toll nagyon könnyű
 • vékony és ergonomikus kialakítás a könnyű kézben tartáshoz
 • lehetőség különböző hőmérsékletek beállítására különböző műanyagokhoz (ABS vagy PLA)
 • a sebességszabályozás lehetővé teszi a rajz jobb irányítását
 • a fűtés be van építve a fúvókába, ami jobb hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé
 • intelligens energiatakarékos üzemmód, amely minden 5 perc inaktivitás után bekapcsol
 • a vékony, 1,75 mm átmérőjű bevezető zsinór jobb és könnyebb kezelést tesz lehetővé

 

MIT LEHET LÉTREHOZNI A 3D TOLLAL?

A 3D tollal kreativitásának megfelelően bármilyen, különböző formájú tárgyat létrehozhat. Létrehozhat több különálló alkatrészt, amelyeket később összeilleszt, hogy nagyobb tárgyat képezzen, vagy műanyag rétegeket fektethet le tömör vagy üreges objektum létrehozásához. Ezzel a tollal bármilyen formát létrehozhat, csak válassza ki a megfelelő technikát, és adjon teret a fantáziának.

 

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA IS ALKALMAS

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek: A 3D nyomtató toll ideális ajándék gyerekeknek, amely segít a gyerekek térbeli gondolkodásának fejlesztésében,és a kreatív és művészi készségek fejlesztésében. Szülőknek és gyerekeknek is remek lehetőség az együtt töltött időre.

 

KÖRNYEZETBARÁT

A 3D toll kompatibilis az 1,75 mm-es olvadó PLA-val. A PLA a legkörnyezetbarátabb formának számít, amelyet a 3D nyomtatásban is használnak. A titok a kukorica alapú olvadt műanyag speciális gyártása. Az olvadás nem mérgező, szagtalan és biztonságos az Ön, a gyermekek és a környezet számára.

 egyedi 3D toll

 

MINŐSÉGI LCD KIJELZŐ

LCD kijelző – információt ad a felhasznált anyag típusáról és a hőmérsékletről, amelyen a készülék működik. A készülék támogatja a PLA és ABS betéteket.

 

KÖNNYŰ ÉS BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

A toll használata nagyon egyszerű és biztonságos. Csak csatlakoztassa, melegítse fel és húzza ki. A 3D tollnak csak egy gombra van szüksége, hogy automatikusan betöltse a szálat. A továbbfejlesztett intelligens hőmérséklet-szabályozó funkcióval, a gyors hőelvezetési technológiával és az ujjvédőkkel jobban megvédi magát a megégetéstől. Gyermekeknek felnőtt felügyelete mellett ajánlott.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A 3D TOLLAT?

Csatlakoztassa a toll adaptert a toll végén lévő tápcsatlakozóhoz, a másik végét pedig csatlakoztassa a konnektorba. Ekkor kigyullad a sárga jelzőlámpa. A kijelzőn lévő nyíl segítségével állítsa be a PLA-anyagot, és amikor a piros lámpa kigyullad, a toll elkezd előmelegedni. Miután a jelzőfény zöldre vált, a toll használatra kész. Helyezze be a kívánt színű PLA patront a toll tetején lévő töltőnyílásba.

A toll alsó nyilát tartva elkezdi magát automatikusan kinyomni a patront a nyílba. A kitöltés automatikusan nyomódik ki, nem kell más gombot nyomni rajzolás közben. A toll öt perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Nyomja meg az előre gombot az újraindításhoz. A patron kiválasztásakor vagy a patron színének megváltoztatásakor nyomja meg a visszatekerés gombot.

 profi 3D toll LCD kijelzovel

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Toll méretei: 18,5x4,5x3 cm
 • Kábel hossza: 140 cm
 • Feszültség 12V
 • Húr átmérő: 1,75 mm
 • Hálózati adapter (tartozék)
 • Felnőtt felügyelete alatt használja
 • A hegy felforrósodik, óvatosan használja

 


Illusztrációs videó:

 


 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI GRAVÍROZÓ TOLL

 

gravírozó toll

 

Ismerje meg a gravírozás varázsát egy professzionális gravírozó tollal. Szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni ezzel a különleges tollal. Hozzon létre egyedi tárgyakat vagy egyedi ajándékokat, amilyenek senki másnak nincsenek.

 

 

NAGY KÉSZLET VASALÓGYÖNGYÖK

 

vasalható gyöngyök

 

Fedezze fel a végtelen fantázia varázsát. A vasalható gyöngyök megnyitják az ajtót egy kreatív világba. Ébressze fel a magában rejlő művészt, és alkosson egyedi műalkotásokat, amelyek abszolút mindenkit elvarázsolnak.

 

 

KREATÍV GYÉMÁNT FESTÉS

gyémánt festmény – fa

Próbálja ki a varázslatos gyémántfestést, élvezze a pihentető tevékenység óráit, és készítse el saját műalkotását apró kövekből.

 

 

KÜLÖNLEGES KÉTOLDALAS SŐNYEG VÁGÁSHOZ ÉS MODELLEZÉSRE A3

 

kétoldalas szőnyeg vágáshoz és modellezéshez A3

 

A praktikus A3-as kétoldalas vágó- és modellező szőnyeggel megbízható és praktikus szerszámot kap, amellyel tökéletes vágási eredményeket érhet el művészeti és kézműves projektjei során.

 

 

PRAKTIKUS RAGASZTÓPISZTOLY

 

ragasztópisztoly

 

Forró ragasztópisztoly a kreatív munkához. Művészetek, kézműves termékek, játékok, mű- és szalmavirágok, karácsonyfák, fém, fa, papír stb. modellezéséhez való felhasználásra tervezték.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: