Utántöltő 3D tollakhoz - 10 szín keveréke

Kód: DS33300296
14 900 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

A praktikus csomag tíz színt tartalmaz. Mindegyik 10m.

A 3D toll egy egyedülálló technológia 3D modellek, játékok, ékszerek, szobrok és bármi más, amit csak el tudsz képzelni.

A 3D toll kompatibilis az 1,75 mm-es PLA olvadó szálakkal. A PLA-t tartják a legkörnyezetbarátabb formának, amelyet a 3D nyomtatásban is használnak. A titok a kukoricaalapú olvadékony műanyag különleges előállításában rejlik. Az olvadék nem mérgező, szagtalan, biztonságos az Ön, a gyermekek és a környezet számára.

A 3D toll egy egyedülálló művészeti eszköz, amellyel nagyon jól szórakozhat, és gyönyörű háromdimenziós tárgyakat hozhat létre. A toll egy speciális, a toll belsejében megolvadó újratöltőnek köszönhetően rajzol. Vásárolja meg ezeket a csere utántöltőket a 3D tollához, és élvezze a még több szórakozást.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MI AZ A PLA NYOMTATÓSZÁL?

A PLA egy hőre lágyuló poliészter, amelyet nagyon jó szilárdság és színtartóság jellemez. Ez az az anyag, amelyből ez a 3D toll utántöltő készül. Ennek az anyagnak az előállítása megújuló erőforrásokon alapul, mint például a kukoricakeményítő. A PLA anyag olvadáspontja 180 °C körül van.

 

A csomag tartalma:

  • 10x színes utántöltő 3D tollhoz

 

Műszaki specifikáció:

  • Hossz: 100m (10db)
  • Anyag: PLA - termoplasztikus alifás poliészter

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: