Professzionális világító LED tábla átrajzoláshoz

Kód: DS98002799
Akció Tipp
10 865 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A speciális világító LED tábla egy olyan eszköz, amely segít bármilyen képet professzionális minőségben átrajzolni és megfesteni. A táblát gyermekek, diákok, művészek, fotósok, építészek és más szakmák számára tervezték.

Nagy fényerejének köszönhetően tökéletesen megvilágítja a képet, és lehetővé teszi, hogy egyedi és részletes munkákat rajzoljon teljes pontossággal. Helyezze a sablonokat a megvilágított LED táblára, és tiszta papírt helyezzen rá. Ezután csak kövesse a képet, a betűket, a portrét vagy a projektet.

A speciálisan edzett üveget egyenletesen világítják meg a LED-ek, maximális figyelmet fordítva a részletes fényerőre. Akár egy tervezőstúdióban, egy kávézóban, egy vonaton vagy az iskolában van, ezzel a nagyszerű LED világító táblával pontosan a megfelelő fényerőt kaphatja meg a projektjéhez.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VILÁGÍTÓ TÁBLA ÁTRAJZOLÁSHOZ

A LED világítású tábla egy szórakoztató és praktikus eszköz, amelyet profik és hobbirajzolók egyaránt használnak. Egyedi és részletes műalkotások létrehozására ad lehetőséget azáltal, hogy a finom vonalak és formák jobban láthatók, mint a hagyományos világítással. A LED tábla tökéletes eszköz mindazok számára, akik részletes munkát szeretnének végezni, tökéletesen átrajzolni, vagy egyszerűen csak jobb megvilágításban szeretnének dolgozni a projekteken. 


led tabla atrajzolashozi

 

KINEK ALKALMAS A PROFESSZIONÁLIS LEDES VILÁGÍTÓTÁBLA

A professzionális LED világítótábla a szakemberek, de a gyerekek és a diákok számára is felhasználható. A megvilágított LED táblák létfontosságú berendezések a grafikai tervezésre, képregényre, kalligráfiára, formatervezésre, tetoválásra vagy illusztrációra szakosodott művészek számára. A fotósok is használják a negatívok vagy diaképek megtekintésére, építészek a tervek tökéletesítésénél és a nyomkövetésnél. A kreatív emberek szeretik ezt a táblát a kreativitásuk fokozására szolgáló végtelen lehetőségei miatt. 

 

A LEGERŐSEBB FÉNY A TÖKÉLETES ÁTRAJZOLÁSHOZ

A fényes LED világítás egyenletesen oszlik el a tábla teljes felületén. A fényerő magas és nagy kontrasztú. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több részletet lásson, és rendkívüli pontossággal tökéletesítse munkáját. 

 

EDZETT ÜVEG, AMELY NEM KARCOLÓDIK  

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel a termék maximális és tartós funkcionalitása érdekében. A speciális edzett üveget tollal vagy ceruzával való munkához tervezték. Úgy van kezelve, hogy többszöri használat és kevésbé kíméletes használat esetén sem sérül. 


led vilagito tabla

 

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ TÁBLA 

A speciális rajztábla nagyon könnyű és hordozható. A tápellátás micro USB kábellel történik. Kompakt mérete és könnyűsége miatt bárhová kényelmesen magával viheti, és bárhol dolgozhat projektjein. 

 

EGYEDI AJÁNDÉK GYERMEKEKNEK 

Szeretnek a gyerekek rajzolni? Akkor ez a LED rajztábla nekik készült. A gyerekek ezzel a táblával olyan egyedi műalkotásokat készíthetnek, amelyek hihetetlenül boldoggá teszik őket. Ez az ajándék még évek múlva sem untatja őket.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A LED FÉNYTÁBLÁT 

A LED fény tökéletesen átvilágítja a papírt, és a legapróbb részleteket is kirajzolhatja a mintából. Helyezze a mintát a világító LED táblára, és az üres papírt rá. Ezután már csak le kell másolnia a képet, jelet, portrét vagy projektet. 


LED tabla

 

MŰSZAKI LEÍRÁS 

 • Anyag: akril
 • Méretek: 33,5 cm x 23,3 cm
 • LED világítás
 • ON/OFF gomb
 • Szín: fehér, fekete panellel
 • Érintésvezérlés
 • Tápegység: micro USB
 • Hordozható
 • Alkalmas gyermekek, diákok, tervezők, művészek számára

 

A  CSOMAG TARTALMA

 • 1x világító tábla
 • 1x micro USB kábel

 

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: