Professzionális világító LED tábla átrajzoláshoz

Kód: DS98002799
Akció Tipp
11 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A speciális világító LED tábla egy olyan eszköz, amely segít bármilyen képet professzionális minőségben átrajzolni és megfesteni. A táblát gyermekek, diákok, művészek, fotósok, építészek és más szakmák számára tervezték.

Nagy fényerejének köszönhetően tökéletesen megvilágítja a képet, és lehetővé teszi, hogy egyedi és részletes munkákat rajzoljon teljes pontossággal. Helyezze a sablonokat a megvilágított LED táblára, és tiszta papírt helyezzen rá. Ezután csak kövesse a képet, a betűket, a portrét vagy a projektet.

A speciálisan edzett üveget egyenletesen világítják meg a LED-ek, maximális figyelmet fordítva a részletes fényerőre. Akár egy tervezőstúdióban, egy kávézóban, egy vonaton vagy az iskolában van, ezzel a nagyszerű LED világító táblával pontosan a megfelelő fényerőt kaphatja meg a projektjéhez.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VILÁGÍTÓ TÁBLA ÁTRAJZOLÁSHOZ

A LED világítású tábla egy szórakoztató és praktikus eszköz, amelyet profik és hobbirajzolók egyaránt használnak. Egyedi és részletes műalkotások létrehozására ad lehetőséget azáltal, hogy a finom vonalak és formák jobban láthatók, mint a hagyományos világítással. A LED tábla tökéletes eszköz mindazok számára, akik részletes munkát szeretnének végezni, tökéletesen átrajzolni, vagy egyszerűen csak jobb megvilágításban szeretnének dolgozni a projekteken. 


led tabla atrajzolashozi

 

KINEK ALKALMAS A PROFESSZIONÁLIS LEDES VILÁGÍTÓTÁBLA

A professzionális LED világítótábla a szakemberek, de a gyerekek és a diákok számára is felhasználható. A megvilágított LED táblák létfontosságú berendezések a grafikai tervezésre, képregényre, kalligráfiára, formatervezésre, tetoválásra vagy illusztrációra szakosodott művészek számára. A fotósok is használják a negatívok vagy diaképek megtekintésére, építészek a tervek tökéletesítésénél és a nyomkövetésnél. A kreatív emberek szeretik ezt a táblát a kreativitásuk fokozására szolgáló végtelen lehetőségei miatt. 

 

A LEGERŐSEBB FÉNY A TÖKÉLETES ÁTRAJZOLÁSHOZ

A fényes LED világítás egyenletesen oszlik el a tábla teljes felületén. A fényerő magas és nagy kontrasztú. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több részletet lásson, és rendkívüli pontossággal tökéletesítse munkáját. 

 

EDZETT ÜVEG, AMELY NEM KARCOLÓDIK  

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel a termék maximális és tartós funkcionalitása érdekében. A speciális edzett üveget tollal vagy ceruzával való munkához tervezték. Úgy van kezelve, hogy többszöri használat és kevésbé kíméletes használat esetén sem sérül. 


led vilagito tabla

 

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ TÁBLA 

A speciális rajztábla nagyon könnyű és hordozható. A tápellátás micro USB kábellel történik. Kompakt mérete és könnyűsége miatt bárhová kényelmesen magával viheti, és bárhol dolgozhat projektjein. 

 

EGYEDI AJÁNDÉK GYERMEKEKNEK 

Szeretnek a gyerekek rajzolni? Akkor ez a LED rajztábla nekik készült. A gyerekek ezzel a táblával olyan egyedi műalkotásokat készíthetnek, amelyek hihetetlenül boldoggá teszik őket. Ez az ajándék még évek múlva sem untatja őket.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A LED FÉNYTÁBLÁT 

A LED fény tökéletesen átvilágítja a papírt, és a legapróbb részleteket is kirajzolhatja a mintából. Helyezze a mintát a világító LED táblára, és az üres papírt rá. Ezután már csak le kell másolnia a képet, jelet, portrét vagy projektet. 


LED tabla

 

MŰSZAKI LEÍRÁS 

 • Anyag: akril
 • Méretek: 33,5 cm x 23,3 cm
 • LED világítás
 • ON/OFF gomb
 • Szín: fehér, fekete panellel
 • Érintésvezérlés
 • Tápegység: micro USB
 • Hordozható
 • Alkalmas gyermekek, diákok, tervezők, művészek számára

 

A  CSOMAG TARTALMA

 • 1x világító tábla
 • 1x micro USB kábel

 

 


 

A MI TIPPÜNK

 

LENYŰGÖZŐ 3D RAJZTÁBLA

3D rajztábla

Ismerje meg a 3D képek varázsát ezzel az egyedi varázslatos 3D-s rajztáblával, amellyel szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni. A rajzok közvetlenül előtted jelennek meg egy lenyűgöző 3D térben.

 

 

EGYEDI GYERMEKRAJZVETÍTŐ

 

gyerekprojektor rajzoláshoz

 

Kápráztassa el gyermekeit egy szenzációs gyermekrajzprojektorralamely egyedülálló módot kínál művészi készségeik fejlesztéséreA projektor egyszerű kezelésének köszönhetően gyermeke nagyon kényelmesen és gyönyörűen készít képet.

 

 

NAGYSZERŰ KIVETÍTŐ A MOBILRÓL TÖRTÉNŐ RAJZOLÁSHOZ

 

projektor rajzoláshoz a mobilból

 

A mobilról vagy táblagépről történő rajzoláshoz való speciális kivetítő egy olyan eszköz, amely segít bármilyen képet professzionális minőségben lerajzolni és lefesteni. A projektort gyermekek, diákok, művészek, fotósok, építészek és más szakmák számára tervezték.

 

  

PROFESSZIONÁLIS AKRIL MARKEREK

 

akril markerek

 

Próbálja ki a professzionális akril markereket, és fedezze fel kreatív tevékenységei során végtelen kreatív lehetőségeiketÚgy tervezték, hogy ne csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet és inspirációt szerezzenek.

 

 

RAJZOLÓTÁSKA

 

rajzkészlet - festőkészlet

 

Szeretnek rajzolni a gyermekei? Szeretné megajándékozni őket egy egyedi készlettel a kreatív munkájukhoz? Ismerje meg ezt az egyedi rajzkészletet, amellyel a kis művészek munkái tökéletesek lesznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: