3D toll kellékanyag - 30 színből álló keverék (150m) 150m

Kód: DS17194550
14 470 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A praktikus csomag 30 színből álló utántölthető anyagot tartalmaz.

A 3D toll egy egyedülálló technológia 3D modellek, játékok, ékszerek, szobrok és bármi más elkészítésében, amit csak el tud képzelni.

A 3D toll kompatibilis az 1,75 mm-es PLA olvadó szálakkal. A PLA-t tartják a legökologikusabb anyagnak, amelyet a 3D nyomtatásban is használnak. A titok a kukoricaalapú olvadó műanyag különleges előállításában rejlik. Az olvadék nem mérgező, szagtalan, biztonságos az Ön, a gyermekek és a környezet számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 3D toll egy egyedülálló művészeti eszköz, amellyel nagyon jól szórakozhat, és gyönyörű háromdimenziós tárgyakat hozhat létre. A toll egy speciális, a toll belsejében megolvadó töltőanyagnak köszönhetően rajzol. Vásárolja meg ezeket az utántölthető kellékanyagokat a 3D tollához, és szórakozzon még jobban.

 

MI AZ A PLA FILAMENT?

A PLA egy hőre lágyuló poliészter, amelyet nagyon jó szilárdság és színtartóság jellemez. Ez az az anyag, amelyből ez a 3D toll töltőanyag készül. Ennek az anyagnak az előállítása megújuló erőforrásokon alapul, mint például a kukoricakeményítő. A PLA anyag olvadáspontja 180 °C körül van.

 

A csomag tartalma:

  • 30x színes töltőanyag 3D tollhoz

 

Műszaki leírás:

  • Anyag: PLA - termoplasztikus alifás poliészter

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: