Rajztábla - táblagép

Kód: DS79932027
6 455 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló rajztáblát - táblagépet. Egyedi kiegészítője bármely otthonnak, műhelynek vagy irodának. Lehet rá üzeneteket, jegyzeteket írni, a gyerekek rajzolhatnak rá.

A tábla a legjobb minőségű prémium anyagokból készült. Bátorítsa gyermekei kreativitását.

Ezzel a táblával helyet teremt az üzeneteknek, gondolatoknak és ötleteknek. A táblára rajzolás tökéletesen fejleszti a kreativitást, az alkotóképességet és az intelligenciát. Ez a tábla egyedi ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

LENYŰGÖZŐ RAJZTÁBLA - TABLET

Ismerje meg ezt az egyedülálló rajzlapot - táblagépet, amelybe mindenki azonnal beleszeret..

  • Támogatja az alkotást
  • Fejleszti a kreativitást
  • Könnyen szállítható
  • Fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas

 
rajztabla

 

KREATÍV ÉS SZÓRAKOZTATÓ

Ez a rajz táblagép lehetővé teszi a kicsik számára, hogy lenyűgöző művészeti alkotásokat hozzanak létre. A tehetség felfedezését már kisgyermekkortól kezdve ösztönzi, és arra ösztönzi gyermekét, hogy érdekes rajzokat készítsen.

 

ALKOTÁSRA ÖSZTÖNÖZ

A gyerekei nem akarnak rajzolni, vagy épp ellenkezőleg, szeretnek rajzolni? Akárhogy is, ez a tábla rajzolásra és festésre ösztönzi gyermekeit. Annyira szórakoztató, hogy a gyerekek nem akarnak majd elszakadni tőle.

 

UTAZÁSHOZ IS ALKALMAS

Akár autóval, vonattal vagy repülővel utazik, biztos lehet benne, hogy ez a tábla tökéletesen elszórakoztatja gyermekeit. Könnyű, kevés helyet foglal, könnyen hordozható, és a gyermekeket mindig leköti és szórakoztatja.

 szines rajztabla

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek szeretnek rajzolni. Imádnak rajzolni a táblára. A felnőttek hasznosnak találják jegyzettömbként, tervezőként vagy otthoni kiegészítőként. Ezért a tábla népszerű ajándék karácsonyra, születésnapra, de a kollégáknak, az irodába és egyéb alkalmakra is.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • táblagép kinézetű tábla
  • filctollal
  • szervezze meg feladatait, házimunkáit, tevékenységeit és így tovább
  • véletlenszerűen küldjük a színt
  • hűtőszekrény-barát
  • méretek: 17,5 x 24 cm

 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI FEHÉR TÁBLA FEHÉR TÁBLA FILCTOLLRA

 

öntapadós fehértábla

 

Ismerje meg ezt az egyedi, ragasztható filctáblátEgyedi kiegészítője bármilyen irodának, dolgozószobának, tanulószobának, műhelynek vagy gyermekszobának. Írhat rá üzeneteket, tervezhet, jegyzetelhet, a gyerekek rajzolhatnak rá, vagy használhatja dolgok, poharak megjelölésére.

 

 

KAPARÓS DELUXE VILÁGTÉRKÉP

kaparós deluxe világtérkép

Ön az utazái szerelmese? Szeret visszaemlékezni a meglátogatott helyekre? Szeretné megtervezni a következő utazásait? Akkor ez az egyedülálló kaparós deluxe térkép Önnek szól, és segít nyomon követni minden felejthetetlen utazását és kalandját.

 

 

FEHÉRTÁBLA FILCTOLLAK

 

fehértábla filctollak

 
Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű táblafilceket, amelyeket a táblára történő ismétlődő íráshoz terveztek. Könnyen szárazra törölhetőek.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MÁGNESES PAPÍR NYOMTATÓBA MÁGNESEK KÉSZÍTÉSÉHEZ

 

mágneses papír nyomtatóba mágnesek készítéséhez

 

Ismerje meg ezt a minőségi mágneses papírt otthoni professzionális mágnes készítéshez minden formában és méretben. Ez a speciális mágneses papír a legtöbb nyomtatóhoz, különösen lézernyomtatókhoz alkalmas. Gond nélkül használhatja otthonában és professzionális nyomtatójában egyaránt.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: