Kiváló minőségű mágneses papír nyomtatóba mágnesek készítéséhez

Kód: DS51120357
Akció Tipp
2 845 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a minőségi mágneses papírt otthoni professzionális mágnes készítéshez minden formában és méretben.

Ez a speciális mágneses papír a legtöbb nyomtatóhoz, különösen lézernyomtatókhoz alkalmas. Gond nélkül használhatja otthonában és professzionális nyomtatójában egyaránt.

A papír elég erős, ugyanakkor könnyen vágható. Így bármilyen méretű és alakú mágnest létrehozhat. Csak válassza ki a motívumot, és nyomtassa ki a szokásos módon.

A legjobb minőségű anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően a nyomtatótól függően a lehető legjobb minőségű nyomtatás érhető el. A fényképek élesek, részletesek és tökéletes színekkel rendelkeznek majd.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Készítettünk Önöknek egy kedvezményes 5 darabos mágneses papírcsomagot is. Ha INGYENES SZÁLLÍTÁST szeretne, akkor itt van ez a kedvezményes 10 db-os csomag mágneses papír nagyszerű áron.

Részletes információ

Termék részletes leírása

KÉSZÍTSE EL MÁGNESEIT OTTHONA KÉNYELMÉBEN

Szeretne egy mágnest ragasztani a családról, a nyaralási emlékekről vagy más emlékezetes pillanatról a hűtőszekrényére? Nem probléma. Ezekkel a speciális mágneses fotópapírokkal bárki készíthet mágnest az otthona kényelmében. Mindössze egy közönséges otthoni nyomtatóra van szüksége.

 

magneses papir

 

MINDEN FORMÁJÚ ÉS MÉRETŰ MÁGNESHEZ

A mágneses papír A4-es méretű, így a mágnesek igazán nagyok lehetnek. A mágneses papír klasszikus ollóval is könnyen vágható, így kényelmesen, gyorsan és egyszerűen készíthet bármilyen formájú és méretű mágnest.

 

TÖKÉLETES ÉS RÉSZLETES NYOMTATÁS

A speciális anyagok tökéletes és részletes nyomtatást tesznek lehetővé még otthoni nyomtatóval is. Mágnesei olyan profin fognak kinézni, mint egy fotóstúdióból.

 

HOL HASZNÁLHAT  MÁGNESES PAPÍRT

Ez a speciális mágneses papír alkalmas mágnesek, raktári polccímkék, ideiglenes táblák készítésére autókra, bejárati ajtókra, ideálisak kreatív gyermekprojektekhez, dekorációs, fotómágnesek és sok más mágnes készítéséhez. Elég erősek, és bármilyen fémfelületre tapadnak, mint a klasszikus, hagyományos mágnesek. Az anyag elég erős és rugalmas is egyben. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a papírt kiváló árú prémium termékké.

 

magneses papir a hutore

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS NYOMTATÁSI MINŐSÉG

Ezeket a speciális mágneses papírokat szabadalmaztatott gyártási technológiával készítik. A legjobb minőségű anyagok használatával együtt garantálják a tökéletes és részletes nyomtatást. A mágnesek igazán professzionálisan fognak kinézni.

 

BÁRMILYEN NYOMTATÓHOZ

A legtöbb mágneses papírt csak tintasugaras nyomtatókhoz tervezték. Ez a speciális papír az otthon leggyakrabban használt lézernyomtatókhoz is alkalmas. A papír vastagsága ideális bármely nyomtatóhoz. Ezért ez a papír szinte minden nyomtatóhoz alkalmas.

 


magnesgyarto papir

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A MÁGNESES PAPÍROKAT

Használati utasítás: Helyezze a mágneses papírt a nyomtató papírtálcájába úgy, hogy a kép a fehér oldalra kerüljön. Ha a nyomtató nem fogadja be a papírt, tegyen egy köteg sima papírt a tálcába a mágneses papír alá (úgy, hogy a mágneses papír feljebb legyen). Most csak válassza ki a képet a számítógépén, és nyomtassa ki. A papír tetszőleges számú részre vágható.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • A4-es papírméret (210 x 297 mm)
  • Vastagság 0,27 mm
  • Két réteg: a matt fehér a nyomtatáshoz, a másik mágneses.
  • A mágneses papírnak köszönhetően hűtőmágneseket készíthet a nyomtatóján
  • A nyomtatott kép minősége a nyomtató nyomtatási minőségétől függ

 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI FEHÉR TÁBLA FEHÉR TÁBLA FILCTOLLRA

 

öntapadós fehértábla

 

Ismerje meg ezt az egyedi, ragasztható filctáblátEgyedi kiegészítője bármilyen irodának, dolgozószobának, tanulószobának, műhelynek vagy gyermekszobának. Írhat rá üzeneteket, tervezhet, jegyzetelhet, a gyerekek rajzolhatnak rá, vagy használhatja dolgok, poharak megjelölésére.

 

 

KAPARÓS DELUXE VILÁGTÉRKÉP

kaparós deluxe világtérkép

Ön az utazái szerelmese? Szeret visszaemlékezni a meglátogatott helyekre? Szeretné megtervezni a következő utazásait? Akkor ez az egyedülálló kaparós deluxe térkép Önnek szól, és segít nyomon követni minden felejthetetlen utazását és kalandját.

 

 

FEHÉRTÁBLA FILCTOLLAK

 

fehértábla filctollak

 
Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű táblafilceket, amelyeket a táblára történő ismétlődő íráshoz terveztek. Könnyen szárazra törölhetőek.

 

 

LENYŰGÖZŐ RAJZTÁBLA - TABLET

rajztábla - táblagép

Ismerje meg ezt az egyedülálló rajztáblát - táblagépetEgyedi kiegészítője bármely otthonnak, műhelynek vagy irodának. Lehet rá üzeneteket, jegyzeteket írni, a gyerekek rajzolhatnak rá.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: