Professzionális 3D nyomtató toll LCD kijelzővel + 134 m töltőanyag

Kód: DB47461161 DB43964912 DB76068076 DB73989390 Kérjük, válasszon változatot
14 075 Ft / db
Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

A készlet tartalmaz egy minőségi 3D tollat, 31 különböző utántöltőt együtt 134 m-ig. Egyedülálló élénk színek különleges fluoreszkáló töltetekkel kiegészítve, amelyek még éjszaka is világítanak. A készlet egy speciális tolltartót is tartalmaz a kényelmesebb alkotás érdekében.

Fedezze fel a 3D nyomtatás varázsát egy professzionális 3D tollal. Ezzel az egyedülálló 3D tollal szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni.

A 3D toll egy egyedülálló technológia 3D modellek, játékok, ékszerek, szobrocskák és bármi más alkotására, amit csak el tud képzelni. Alkotáskor egy speciális műanyag szálat használ, amely egy pillanat alatt megolvad és megszilárdul. Ez lehetővé teszi bármilyen 3D objektum létrehozását. Az LCD kijelző biztosítja a nyomtatási anyag hőmérsékletének kényelmes és gyors beállítását.

A toll ergonómikus formájának köszönhetően a kezelőgombok mindig kéznél vannak, és lehetővé teszik a toll egyszerű kezelését. Egy gombnyomással elkezdhet rajzolni bármilyen felületre, de akár a levegőben is.

A modellezéshez speciális ökológiai és nem mérgező szálat használnak, amely alacsony hőmérsékleten káros gőzök nélkül olvad. Kiváló eszköz a tanításhoz, valamint otthoni kreatív projektekhez Önnek és gyermekeinek. A toll támogatja az ABS és PLA filamenteket.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes csomagot a 3D tollba csomagot, amely 30 színt tartalmaz.


Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFESSZIONÁLIS 3D TOLL LCD KIJELZŐVEL

A kiváló minőségű és könnyű 3D toll kiváló eszköz kreatív alkotáshoz, 3D rajzoláshoz vagy nyomtatott 3D modellek korrekciójához, ragasztásához. Ezt a stílusos 3D tollat ​​kicsi súlya és kompakt kialakítása jellemzi. Nagyon jól tartani és kis méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kisgyerekek kezébe. A hőmérséklet 160 és 210 °C között állítható a kiválasztott anyagtól függően.

 • LCD kijelző a gyors anyagválasztáshoz és előbeállításhoz
 • A 3D toll nagyon könnyű
 • vékony és ergonomikus kialakítás a könnyű kézben tartáshoz
 • lehetőség különböző hőmérsékletek beállítására különböző műanyagokhoz (ABS vagy PLA)
 • a sebességszabályozás lehetővé teszi a rajz jobb irányítását
 • a fűtés be van építve a fúvókába, ami jobb hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé
 • intelligens energiatakarékos üzemmód, amely minden 5 perc inaktivitás után bekapcsol
 • a vékony, 1,75 mm átmérőjű bevezető zsinór jobb és könnyebb kezelést tesz lehetővé

 

31 TÖLTŐPATRON EGY KÉSZLETBEN

A csomagban összesen 31 utántöltést talál, amelyek 134 métert képeznek, amivel azonnal elkezdheti az alkotást. A sok szín között, egyes színek fluoreszkáló tulajdonságokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszik varázslatos művek létrehozását. A szettnek köszönhetően érdekes, szemet gyönyörködtető mintákat alkothat, amelyek még éjszaka is ragyognak. A készlet tartalmaz egy speciális állványt is, amely lehetővé teszi a toll biztonságos tárolását és hűtését.


3D nyomtato toll

 

MIT LEHET LÉTREHOZNI A 3D TOLLAL?

A 3D tollal kreativitásának megfelelően bármilyen, különböző formájú tárgyat létrehozhat. Létrehozhat több különálló alkatrészt, amelyeket később összeilleszt, hogy nagyobb tárgyat képezzen, vagy műanyag rétegeket fektethet le tömör vagy üreges objektum létrehozásához. Ezzel a tollal bármilyen formát létrehozhat, csak válassza ki a megfelelő technikát, és adjon teret a fantáziának.

 

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA IS ALKALMAS

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek: A 3D nyomtató toll ideális ajándék gyerekeknek, amely segít a gyerekek térbeli gondolkodásának fejlesztésében,és a kreatív és művészi készségek fejlesztésében. Szülőknek és gyerekeknek is remek lehetőség az együtt töltött időre.

 

KÖRNYEZETBARÁT

A 3D toll kompatibilis az 1,75 mm-es olvadó PLA-val. A PLA a legkörnyezetbarátabb formának számít, amelyet a 3D nyomtatásban is használnak. A titok a kukorica alapú olvadt műanyag speciális gyártása. Az olvadás nem mérgező, szagtalan és biztonságos az Ön, a gyermekek és a környezet számára.

 egyedi 3D toll

 

MINŐSÉGI LCD KIJELZŐ

LCD kijelző – információt ad a felhasznált anyag típusáról és a hőmérsékletről, amelyen a készülék működik. A készülék támogatja a PLA és ABS betéteket.

 

KÖNNYŰ ÉS BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

A toll használata nagyon egyszerű és biztonságos. Csak csatlakoztassa, melegítse fel és húzza ki. A 3D tollnak csak egy gombra van szüksége, hogy automatikusan betöltse a szálat. A továbbfejlesztett intelligens hőmérséklet-szabályozó funkcióval, a gyors hőelvezetési technológiával és az ujjvédőkkel jobban megvédi magát a megégetéstől. Gyermekeknek felnőtt felügyelete mellett ajánlott.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A 3D TOLLAT?

Csatlakoztassa a toll adaptert a toll végén lévő tápcsatlakozóhoz, a másik végét pedig csatlakoztassa a konnektorba. Ekkor kigyullad a sárga jelzőlámpa. A kijelzőn lévő nyíl segítségével állítsa be a PLA-anyagot, és amikor a piros lámpa kigyullad, a toll elkezd előmelegedni. Miután a jelzőfény zöldre vált, a toll használatra kész. Helyezze be a kívánt színű PLA patront a toll tetején lévő töltőnyílásba.

A toll alsó nyilát tartva elkezdi magát automatikusan kinyomni a patront a nyílba. A kitöltés automatikusan nyomódik ki, nem kell más gombot nyomni rajzolás közben. A toll öt perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Nyomja meg az előre gombot az újraindításhoz. A patron kiválasztásakor vagy a patron színének megváltoztatásakor nyomja meg a visszatekerés gombot.

 profi 3D toll LCD kijelzovel

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Toll méretei: 18,5x4,5x3 cm
 • Kábel hossza: 140 cm
 • Feszültség 12V
 • Húr átmérő: 1,75 mm
 • Hálózati adapter (tartozék)
 • Felnőtt felügyelete alatt használja
 • A hegy felforrósodik, óvatosan használja

 

Illusztrációs videó:

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: