Marokerősítő a csukló, ujjak és alkar erősítésére

Kód: DS42237528
Akció Tipp
7 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedülálló marokerősítőt a kézizmok leghatékonyabb erősítésére. Az állítható terhelésnek köszönhetően kezdők, de profik, férfiak és nők számára is alkalmas.

A marokerősítővel végzett gyakorlatokat az egyik leghatékonyabbnak tartják az egészséges és erős csukló, kéz és alkar érdekében. Ezt a gyakorlatot terapeuták és orvosok ajánlják megelőzésként és terápiaként a kéz rendellenességeinek, ízületi gyulladásnak, kéztőalagútnak, ínhüvelygyulladásnak és sok más betegségnek a kezelésére. 

Az eszköz alkalmas aktív sportolók, művészek, zenészek, számítógépes dolgozók, de bárki számára, aki erős és egészséges csuklókat szeretne. 

A legjobb minőségű anyagoknak, a speciális ergonomikus fogantyúknak és az állítható terhelésnek köszönhetően ez egy prémium termék. A kiváló minőségű erősítő termék gyorsan fejleszti a szükséges erőstabilitást és kézmozgást. 


 

A MI TIPPÜNK

Egy terápiás csuklórögzítő vagy egy speciális csuklóerősítő kesztyű is biztosíthatja a szükséges támogatást.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDÜLÁLLÓ MAROKERŐSÍTŐ CSUKLÓ, UJJAK ERŐSÍTÉSÉRE

A legjobb és legkényelmesebb edzőeszköz a kéz és az ujjak erősítésére. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye. Az állítható ellenállásnak köszönhetően férfiak és nők, kezdők és profik számára egyaránt alkalmas. Az ellenállás megváltoztatásához egyszerűen forgassa el a gombot az óramutató járásával megegyező irányba a nagyobb ellenálláshoz, és az óramutató járásával ellentétesen az alacsonyabb ellenálláshoz. A prémium kivitel maximális tartósságot biztosít. 

 
univerzalis marokerosito

 

MEGSZABADÍTJA KEZÉT A FÁJDALOMTÓL ÉS MEREVSÉGTŐL  

A marokerősítővel végzett rendszeres testmozgás pozitív hatással van a fáradt, zsibbadt, vérkeringés hiányas kezekre, és segít megelőzni a kéztőalagút vagy az ízületi gyulladás kialakulását. 

 

MIÉRT GYAKOROLJON EZZEL A MAROKERŐSÍTŐVEL  

  1. IDEÁLIS KÉZI REHABILITÁCIÓS TERÁPIÁHOZ - A marokerősítővel végzett rendszeres gyakorlatok segíthetnek az izomerő helyreállításában, ami jó a betegség vagy sérülés, a kéztőalagút és más sérülések okozta izomelgyengülés kezelésére. Ugyanakkor segíti a kézmozgási készségek fejlesztését.
  2. NÖVELI A KÉZ FLEXIBILITÁSÁT ÉS A REGENERÁCIÓT - A csuklóerősítő segítségével a kézizmok edzésbe kerülnek, és kellő képen vérellátottak lesznek. Ez segít növelni az ujjak/kezek/csukló rugalmasságát és megelőzni az ízületi gyulladást. Ugyanakkor az erősítés a kézbetegségek megelőzésére is szolgál.
  3. A FÁRADTSÁG ÉS A FÁJDALOM CSÖKKENTÉSE – A marokerősítővel végzett gyakorlatok révén a kézizmok a feszültséget és az ellazulást váltogatják, ami hozzájárul a fáradtság és a fájdalom enyhítéséhez. Ez a mozgás különösen fontos az irodában és számítógépekkel dolgozó emberek számára.
  4. NAGYOBB CSUKLÓ- ÉS KÉZERŐ - Az eszköz alapvető funkciója kétségtelenül a csukló, a markolat és az ujjak erejének növelése. Az erős fogás különösen fontos a sportolók, hegymászók, művészek, zenészek és különböző szakmák számára.

 

praktikus marokerosito 

HOGYAN KELL EDZENI A MAROKERŐSÍTŐVEL

Az egyik ajánlott gyakorlat a lassú összeszorítás, majd a tartás 5 másodpercig. Végezzen el 20 ismétlést így, majd váltson kezet. Gyakoroljon több sorozatban. 

 

ERGONOMIKUS FOGANTYÚ

A marokerősítő fogantyúi kifejezetten a mozgás ergonómiájára összpontosítva lettek kialakítva. Speciális csúszásgátló bevonattal vannak ellátva, így könnyű és biztos fogást biztosítanak még az izzadt kezeknek is. Az edzés a lehető legkényelmesebb lesz. 

 

KOMPAKT MÉRETEK ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt méreteinek, modern kialakításának és kiváló minőségének köszönhetően az erősítőt a világ számos elégedett ügyfél prémium termékként használja és értékeli. Különösen kiemelkedő a magas minőség/ár aránya. Az elegáns ergonomikus kialakítás az állítható edzésintenzitással együtt a maximális használati kényelmet szolgálja. A tartós konstrukció biztosítja a termék hosszú élettartamát. 

 

marokerosito az ujjak es az alkar erositesere

 

MINŐSÉGI ANYAGOK A MAXIMÁLIS TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN 

Ennek a marokerősítőnek a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel a maximális tartósság és hosszú élettartam biztosítása érdekében. Ezért biztos lehet benne, hogy ez a termék tartós lesz. 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: