Egyedi tervezőtábla-készlet +DOPRAVA ZADARMO

Kód: DE33071663
INGYENESINGYENES
Egyedi tervezőtábla-készlet
16 100 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Fedezze fel ezt az egyedülálló tervezőtábla-készletet bármilyen tevékenység tökéletes és pontos megtervezéséhez. Nem számít, hogy munkahelyi ügyeket, szabadidős tevékenységeket vagy gyermekei tevékenységeit kell megterveznie. Ezzel a táblával ezt könnyen megteheti.

A tervezőtáblák elengedhetetlenek minden dolgozószobában, gyerekszobában, de a hűtőszekrényen, a műhelyben és bárhol, ahol meg kell terveznie az életét, hétköznapjait.

A táblák a legjobb minőségű prémium anyagokból készülnek. Biztos lehet benne, hogy tartósak lesznek.

Ezzel a jelölőtáblával helyet teremt az üzeneteknek, gondolatoknak és ötleteknek. A kisebb táblát a hűtőszekrényre helyezheti, és megtervezheti a közelgő tevékenységeket, bevásárlásokat és egyéb teendőket. A nagyobb tábla tökéletes a következő hónap tervezéséhez.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI TERVEZŐTÁBLÁK

Szervezze meg az életét: Ezzel a tervezőtáblával, amelyen rengeteg hely áll rendelkezésre az íráshoz, könnyen és gyorsan megtervezheti a napi tevékenységeket. A prémium felület könnyen radírozható, nem hagy foltot. Ismerje meg ezt az egyedi tervezőtáblát, amelyekbe mindenki azonnal beleszeret.

 • Emlékezzen minden találkozóra és megbeszélésre
 • Szervezze havi heti és napi teendőinek listáját, nincs többé rendetlenség
 • Mint szokáskövető - a tábla segít a jó szokások kialakításában.
 • Írj le minden inspirációt
 • Az ütemezés racionalizálása és a halogatás kiküszöbölése
 • Elősegíti a tervezést és fejleszti a szervezési készségeket
 • Alkalmas diákok, vezetők, adminisztratív személyzet számára

 
Egyedi tervezőtábla-készlet

 

KIKÜSZÖBÖLI A HALOGATÁST

Nehezen teljesíti céljait és feladatait? Ha egy feladat nincs a szeme előtt, könnyen megfeledkezik róla. Ezzel a professzionális tervezővel ez nem fog megtörténni Önnel. Feladatai mindig szem előtt lesznek, és elvégzésük gyerekjáték lesz. Szüntesse meg a halogatást, és legyen sikeresebb.

 

IDEÁLIS MÉRET

A nagyméretű tervezőtábla ideális méretű a feladatok részletes, mégis áttekinthető megtervezéséhez. A kisebb tábla például a hűtőszekrényre helyezhető, és olyan egyéni emlékeztetőkre szolgál, amelyeket szem előtt kell tartania.

 Tervezőtábla-készlet

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA EZT A TERVEZŐTÁBLÁT

Használja ezt a különleges tervezőtábla-készletet bárhol otthonában, irodájában vagy dolgozószobájában. A kisebb táblát például a műhelyben lévő hűtőszekrényen is használhatja.

 

A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A tervezőtábla speciális anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak, és még a legnagyobb igénybevételnek is ellenállnak. A különleges gyártási technológiának és a legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhetően ez egy prémium termék a maga árkategóriájában.

 Szuper tervezőtábla-készlet

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Nem tudja, milyen ajándékot adjon főnökének, kollégájának, apjának, feleségének? Ez a tervezőtábla-készlet tökéletes ajándék mindenkinek. Kicsiknek és nagyoknak, férfiaknak és nőknek, mindenkinek tökéletes. Imádnak rajzolni a táblára. Ezért a tábla népszerű ajándék karácsonyra, születésnapra, de kollégáknak, irodába és egyéb alkalmakra is.

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

Tábla:

 • Markerrel és szivaccsal
 • Méretek: magasság 41,50 cm, szélesség 2cm, hossz 34,5 cm

Kis tábla:

 • Mágneses tábla
 • Markert tartalmaz a könnyű íráshoz

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: