Minőségi felragasztható krétatábla

Kód: DS99504902
6 230 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi felragasztható krétatáblát. Egyedülálló kiegészítője minden otthonnak, műhelynek vagy irodának. Írhat rá üzeneteket, gyerekek rajzolhatnak rá, vagy tárgyak, poharak és egyebek megjelölésére használható.

A tábla a legjobb minőségű prémium fóliából készült. Ragasztásához nincs szükség ragasztóra, jól felvihető és eltávolítható. Támogassa gyermekei kreativitását.

Ezzel az öntapadó táblával helyet teremthet az üzeneteknek, gondolatoknak és ötleteknek. A krétarajz tökéletesen fejleszti a kreativitást, és az intelligenciát.

Ez a tábla egyedülálló ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Csak ragassza fel a táblát, és máris használhatja.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HOL HASZNÁLHATJA A TÁBLÁT

Ezt a speciális ragasztható krétatáblát bárhol használhatja otthonában. A gyerekszobában, konyhában, nappaliban vagy egyéb helyiségekben. Tetszés szerint vághatja és használhatja például a hűtőszekrényen, parti poharak jelölésére vagy bárhol a műhelyben, stb.

 

egyedi kretatabla

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁSÉRT

A krétatábla speciális fóliából készült, ami elég erős ahhoz, hogy jól dolgozhasson vele. A gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használták a termék maximális funkcionalitása érdekében.

 

A KREATIVITÁST TÁMOGATÓ EGYEDI TÁBLA

Ez az egyedülálló krétatábla elősegíti a kreativitást és az alkotóképességet. A gyerekek szeretnek krétával rajzolni. Ezzel az óriástáblával bárhová rajzolhatnak, például egy szoba ajtajára is.

 
praktikus kretatabla

 

IDEÁLIS MÉRET

A táblának ideális méretei vannak: 45x200 cm. Nagy előnye, hogy nem foglal sok helyet. Bárhova felragaszthatja. Akár több táblát is összekapcsolhat, és létrehozhat egy hatalmas táblát, vagy egy egész falat.

 

FIGYELEMFELKELTŐ

A tábla egyedi kialakításának köszönhetően nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek figyelmét is felkelti. Bármilyen bútorra felragaszthatja, amivel feldobja annak kinézetét. A skandináv bútoroknál szó szerint létszükséglet.

 specialis kretatabla

 

TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek szeretnek rajzolni. Szeretnek krétával rajzolni egy nagy táblára. Felnőttek számára alkalmas nagyméretű jegyzettáblának, tervezőnek vagy háztartási kiegészítőnek. Éppen ezért a tábla népszerű ajándék karácsonyra, születésnapra, de akár kollégáknak az irodába, és egyéb alkalmakra is.

 


Illusztrációs videó


 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI FEHÉR TÁBLA FEHÉR TÁBLA FILCTOLLRA

 

öntapadós fehértábla

 

Ismerje meg ezt az egyedi, ragasztható filctáblátEgyedi kiegészítője bármilyen irodának, dolgozószobának, tanulószobának, műhelynek vagy gyermekszobának. Írhat rá üzeneteket, tervezhet, jegyzetelhet, a gyerekek rajzolhatnak rá, vagy használhatja dolgok, poharak megjelölésére.

 

 

KAPARÓS DELUXE VILÁGTÉRKÉP

kaparós deluxe világtérkép

Ön az utazái szerelmese? Szeret visszaemlékezni a meglátogatott helyekre? Szeretné megtervezni a következő utazásait? Akkor ez az egyedülálló kaparós deluxe térkép Önnek szól, és segít nyomon követni minden felejthetetlen utazását és kalandját.

 

 

FEHÉRTÁBLA FILCTOLLAK

 

fehértábla filctollak

 
Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű táblafilceket, amelyeket a táblára történő ismétlődő íráshoz terveztek. Könnyen szárazra törölhetőek.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MÁGNESES PAPÍR NYOMTATÓBA MÁGNESEK KÉSZÍTÉSÉHEZ

 

mágneses papír nyomtatóba mágnesek készítéséhez

 

Ismerje meg ezt a minőségi mágneses papírt otthoni professzionális mágnes készítéshez minden formában és méretben. Ez a speciális mágneses papír a legtöbb nyomtatóhoz, különösen lézernyomtatókhoz alkalmas. Gond nélkül használhatja otthonában és professzionális nyomtatójában egyaránt.

 

 

LENYŰGÖZŐ RAJZTÁBLA - TABLET

rajztábla - táblagép

Ismerje meg ezt az egyedülálló rajztáblát - táblagépetEgyedi kiegészítője bármely otthonnak, műhelynek vagy irodának. Lehet rá üzeneteket, jegyzeteket írni, a gyerekek rajzolhatnak rá.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: