Professzionális papírvágó készülék

Kód: DS32700287
8 195 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Professzionális és kompakt készülékre van szüksége dokumentumai, fotói vagy névjegykártyái vágásához? Ezt a kiváló minőségű papírvágót a tökéletes, egyenes és pontos papírvágáshoz ajánljuk.

Minden irodában, iskolában, otthon és bárhol, ahol papírral kell dolgozni, megtalálhatja a maga helyét. A tökéletesen éles rozsdamentes acél pengének, a masszív konstrukciónak és a csúszásmentes talpnak köszönhetően a lehető legpontosabb, legkényelmesebb és legbiztonságosabb lesz a munka ezzel az eszközzel.

A nyomtatott szögekkel és mérőeszközökkel ellátott alaplap sokkal könnyebbé teszi a munkát. Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően könnyen hordozható, és tároláskor kevés helyet foglal.

A papírvágó alkalmas bármilyen A3, A4, B4, B5 formátumú dokumentum, fénykép, címke, névjegykártya és egyéb anyagok vágására. Ismerje meg a professzionális készüléket kedvező áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TÖKÉLETES VÁGÁSHOZ

A tökéletesen éles, rozsdamentes acélból készült, strapabíró pengének köszönhetően a papírvágás tökéletesen pontos, gyors és egyszerű lesz. Az éles penge pontos és egyenes vágásokat tesz lehetővé. A vonalzó és az illusztrált szögek segítségével bármilyen papírt részletesen és tökéletes pontossággal vághat. A munka ezzel az eszközzel rendkívül kényelmes.

 
minosegi papirvago keszulek

 

A MAXIMÁLIS BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

A készüléket úgy tervezték, hogy maximális figyelmet fordítsanak a biztonságra és a könnyű használatra. Ezért a vele való munka rendkívül kényelmes. A csúszásmentes talapzat magától értetődő.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

Ennek a készüléknek a használata valóban multifunkcionális. Használhatja minden irodában, iskolában, de otthon is, és bárhol, ahol tökéletes, pontos és egyenes vágásokra van szüksége. Akár 12 darab 80 g súlyú papírlapot is vághat egyszerre.


professzionalis papirvago keszulek

 

KÜLÖNBÖZŐ FORMÁTUMOKHOZ

A professzionális papírvágó ideális a legkülönbözőbb anyagok vágásához. A3, A4, B4, B5 formátumú papírok, fényképek, címkék, névjegykártyák, kártyák és egyéb anyagok vágására tervezték. A vágógép könnyedén átvágja a vastagabb anyagokat is.

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

A kompakt méret és a könnyű súly tökéletesen hordozhatóvá teszi ezt a papírvágót. Ráadásul nem foglal sok helyet, így könnyen elfér bármelyik irodai íróasztalon vagy polcon. Bárhová magával viheti.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS NAGYSZERŰ DESIGN

Ennek a papírvágónak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék maximális tartósságát és funkcionalitását. A modern kialakítás biztosítja, hogy a vágógép bármelyik irodában jól fog mutatni.


ugyes papirvago keszulek

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Támogatott papírméretek: A3, A4, B4, B5
  • Pontos mérés centiméterben
  • Szögmérő: 15 - 90 fokos
  • Egyszerre legfeljebb 12 darab 80 g súlyú lapot vág el
  • Csúszásmentes alap
  • A penge cserélhető
  • Méretek: 38cm x 16cm x 2cm
  • Fekete szín

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: