Kaparós deluxe világtérkép

Kód: DS26138748
Akció Tipp
7 565 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ön az utazái szerelmese? Szeret visszaemlékezni a meglátogatott helyekre? Szeretné megtervezni a következő utazásait? Akkor ez az egyedülálló kaparós deluxe térkép Önnek szól, és segít nyomon követni minden felejthetetlen utazását és kalandját.

A lekaparható világtérkép egy nagyon eredeti, alumíniumfóliával borított térkép, amelyet csak egy érdes felületű tárggyal kell lekaparni, és pillanatok alatt feltárul az országok színes ábrázolása.

Ez a prémium térkép a legjobb anyagokból készült, és a kialakítása egyedi. Akassza fel egy jól látható falra, és minden alkalommal emlékeztetni fogja Önt az utazásai során átélt kellemes emlékekre és egyedülálló kalandokra.

A letörölhető világtérkép használható ajándékként azoknak a gyerekeknek, akik éppen a különböző országokról tanulnak az iskolában földrajzból, vagy eredeti születésnapi ajándékként.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT VÁLASSZA EZT A KAPARÓS TÉRKÉPET

Minden terméket gondosan egy tubusba csomagolunk, hogy tökéletes állapotban érkezzen meg Önhöz. A térkép prémium laminált papírral és prémium aranyfóliával rendelkezik, amely könnyen lekaparható, ugyanakkor ellenáll a normál kopásnak. A tökéletes államhatárok, az élénk színek és a térképen található egyéb információk kétségtelenül további előnyök, amelyek ezt a térképet prémium termékké teszik.

minosegi kaparos deluxe vilagterkep

EGYEDI KIEGÉSZÍTŐJE OTTHONÁNAK VAGY LAKÁSÁNAK

Ez a kaparós térkép luxus és kivételes dekoráció bármely lakás, ház, dolgozószoba vagy iroda számára. Bárhol elhelyezheti. Minden látogató garantáltan észreveszi, és azonnal felkelti a figyelmét. Nyűgözze le vendégeit a világ körüli utazásaival.

 

IDEÁLIS MÉRETEK

A térkép nagyobb méretű, 59,5 x 82,5 cm, így tökéletesen megállja a helyét bármelyik falon.

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK MINDENKINEK

A kaparós térkép tökéletes ajándék minden utazónak, aki könnyen lekaparhatja a meglátogatott helyeket. Tanítási segédeszközként is használható, ahol a gyermek például feljegyezheti, hogy melyik országról tanult az iskolában. A térképet eredeti és stílusos tubusban szállítjuk.

 gyongyoru kaparos deluxe vilagterkep

MI AZ A KAPARÓS TÉRKÉP?

A kaparós világtérkép egy nagyon eredeti, alumíniumfóliával borított térkép, amelyet csak le kell törölni egy érdes felületű tárggyal, és máris láthatóvá válik az országok színes ábrázolása. Így a térképen megjelölheti azokat a helyeket, amelyeket már meglátogatott, illetve azokat, amelyeket szeretne megnézni.

 

HOGYAN KELL FELAKASZTANI A KAPARÓS TÉRKÉPET

Többféle módszerrel is biztonságosan és stílusosan felakaszthatja térképét. A választás az Ön ízlésétől és a térkép elhelyezkedésétől függ. Használhat hagyományos keretezést, a térképet egy táblára vagy alumínium csuklós csíkokra ragasztva. A minimalista megjelenést hangsúlyozó emberek számára a ragadós gumi , kétoldalas szalag, tépőzár, szögek vagy tűk használatával készült módszerek alkalmasak.

 

TERMÉKLEÍRÁS:

  • Arany fólia fekete matt papíron
  • Térkép mérete: 59,5 x 82,5 cm
  • Csomag mérete: hossza: 63cm, tubus átmérője 5,5cm
  • Súly: 281 g

Illusztrációs videó:

 


 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI FEHÉR TÁBLA FEHÉR TÁBLA FILCTOLLRA

 

öntapadós fehértábla

 

Ismerje meg ezt az egyedi, ragasztható filctáblátEgyedi kiegészítője bármilyen irodának, dolgozószobának, tanulószobának, műhelynek vagy gyermekszobának. Írhat rá üzeneteket, tervezhet, jegyzetelhet, a gyerekek rajzolhatnak rá, vagy használhatja dolgok, poharak megjelölésére.

 

 

FEHÉRTÁBLA FILCTOLLAK

 

fehértábla filctollak

 
Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű táblafilceket, amelyeket a táblára történő ismétlődő íráshoz terveztek. Könnyen szárazra törölhetőek.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MÁGNESES PAPÍR NYOMTATÓBA MÁGNESEK KÉSZÍTÉSÉHEZ

 

mágneses papír nyomtatóba mágnesek készítéséhez

 

Ismerje meg ezt a minőségi mágneses papírt otthoni professzionális mágnes készítéshez minden formában és méretben. Ez a speciális mágneses papír a legtöbb nyomtatóhoz, különösen lézernyomtatókhoz alkalmas. Gond nélkül használhatja otthonában és professzionális nyomtatójában egyaránt.

 

 

LENYŰGÖZŐ RAJZTÁBLA - TABLET

rajztábla - táblagép

Ismerje meg ezt az egyedülálló rajztáblát - táblagépetEgyedi kiegészítője bármely otthonnak, műhelynek vagy irodának. Lehet rá üzeneteket, jegyzeteket írni, a gyerekek rajzolhatnak rá.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: