Professzionális eszközsterilizáló gép

Kód: DS94489620
14 120 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű eszközsterilizáló gépet, amellyel kényelmesen, gyorsan és hatékonyan sterilizálhat bármilyen fémtárgyat.

A sterilizátor nagy teljesítményű fűtőelemet használ, amely percek alatt felmelegíti az üveggolyókat. Egyszerűen helyezzen bele egy tárgyat, és az másodpercek alatt sterilizálódik.

Olyan eszközök sterilizálására tervezték, mint például fogók, csipeszek, reszelők, tetoválótűk és egyéb eszközök. Tökéletesen eltávolítja belőlük az összes baktériumot, gombát, mikroorganizmust néhány másodperc alatt. Mindössze 10 perc után használatra kész, és eléri a 170-200°C-os hőmérsékletet.

A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát. Kompakt mérete és könnyű súlya biztosítja, hogy bárhová magával viheti. Mindezek a jellemzők teszik ezt a készüléket árkategóriájában prémium termékké.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ SZERSZÁMSTERILIZÁLÓ

Ezt a rendkívül hatékony készüléket kis tárgyak és fémeszközök sterilizálására használják, amelyeket például egy szépségszalonban vagy fodrászszalonban használnak. Apró üveggolyókkal van töltve, amelyekbe tárgyakat helyeznek. A golyókat 170-200 °C-ra melegítjük fel. Megsemmisíti azokat a baktériumokat, amelyekkel még egy jó fertőtlenítőszer sem tud megbirkózni.

A golyós sterilizálót gyors és gyakori sterilizáláshoz tervezték. Ezért rendkívül tartós és hatékony a működése.


specialis eszkozsterilizalo keszulek

 

MI A SIKER TITKA?

A sterilizáló edény tartós testtel rendelkezik, hosszú élettartammal. Az erőteljes fűtőtestnek köszönhetően rendkívül gyorsan felmelegszik. A speciális üveggolyók gyorsan felmelegednek és tökéletesen sterilizálnak. És mivel ez a fajta sterilizátor csak száraz hőt használ, nincs szükség a belső tér rendszeres tisztítására. A szerszámsterilizáló a fűtött üveggolyók segítségével egyenletesen elhelyezheti és tisztíthatja a legtöbb eszközt a gyantázó készletből, körömkészletből, pedikűrkészletből, tetoválógép-készletből és más eszközökből.

 

FERTŐTLENÍT BÁRMILYEN TÁRGYAT

Ez az eszköz többfunkciós felhasználási lehetőséggel rendelkezik. A szerszámsterilizáló nagyszerű eszköz fodrászüzletek, köröm- és szépségszalonok, gyógyfürdők, de akár otthonok számára is, amelyek többcélú szerszámokat használnak. Olló, hajnyíró, szemöldökcsipesz, körömcsipesz, esztétikai kellékek, szempillahosszabbító eszközök és más körömtechnikus eszközök gyors és hatékony tisztítást igényelnek két használat között. Ez a sterilizáló segít ebben.


professzionalis eszkozsterilizalo gep

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően ez a készülék könnyen hordozható, és bárhová magával viheti. A sterilizátor nemcsak praktikus eszköz, hanem a szépségszalonok vagy a fodrászatok kiegészítője is.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A STERILIZÁTORT?

 1. Helyezze be a fertőtlenítő golyókat a fertőtlenítőgépbe, a fertőtlenítő golyókból nem lehet túl sokat önteni (nem haladhatják meg a belső tartály térfogatának 80%-át).
 2. Kapcsolja be a tápegységet. Amikor a fűtésjelző lámpa kigyullad, a sterilizátor elkezd melegíteni (a piros lámpa jelzi a tápellátás jelzését, a zöld lámpa pedig a fűtést).
 3. 0°C-tól 200°C-ig melegít, a melegítés kb.12-15 percig tart, amikor a hőmérséklet eléri a 170-200°C-ot, a tárgyat függőlegesen a fertőtlenítő gyöngyökbe helyezzük.
 4. Amikor a hőmérséklet eléri a 170-200°C-ot, 12-15 perc elteltével a készülék üzemkész.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

Az eszköz gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták fel a termék maximális funkcionalitása érdekében. A szabadalmaztatott technológiával együtt garantálják a maximális sterilizálási teljesítményét és a termék tartósságát.


professzionalis sterilizator

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Szín: fehér;
 • Anyaga: műanyag, alumínium;
 • Típus: golyós
 • betét: alumínium;
 • Hőmérséklet: 170-200 fok;
 • teljesítmény: 100 watt;
 • Méretek (hossz/szélesség/magasság): 16/16/16cm;

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: