Professzionális körömcsiszoló gép - Manikűrhöz és pedikűrhöz

Kód: DS67303520
Akció Tipp
10 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ez az egyedi elektromos körömcsiszoló hatékony módja annak, hogy körmeit professzionális, hatékony és gyors otthoni manikűrrel és pedikűrrel kényeztesse.

Tökéletesen, gyorsan és kényelmesen távolítja el a régi lakkot, csiszolja a körmöket, eltávolítja a köröm körüli bőrt, tökéletesen kisimítja és formálja a körmöket. Ezzel a csiszolóval játékosan kezelhet mindent, amire szüksége van. Hatékony, de ugyanakkor gyengéd és kímélő a körmökhöz.

A professzionális körömcsiszoló extra nagy teljesítményt és széles fordulatszám-tartományt biztosít a tökéletes és kényelmes munkavégzéshez. Ezen kívül nagy tartozékkészletet is tartalmazza. A speciális gyémánt fejeket kiváló minőség és hosszú élettartam jellemzi.

A maximális teljesítmény, a széles fordulatszám-választék, a legjobb minőségű anyagok, az ergonomikus kialakítás és a rendkívül széles tartozékkészlet teszi ezt a terméket árkategóriájában az első helyre. Így varázsolja a kezeit és lábait vonzóvá néhány perc alatt.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI ELEKTROMOS KÖRÖMCSISZOLÓ GÉP

Belefáradt a várakozásba, hogy a manikűröse találjon magának időpontot? Gyorsabb, kényelmesebb és olcsóbb megoldást keres? Ajánljuk ezt a nagyszerű elektromos körömcsiszolót, amely bármilyen köröm ápolására alkalmas.

  • Nagy teljesítmény
  • Folyamatos sebességszabályozás
  • A legnagyobb tartozékkészlet
  • Minőségi gyémánt fejek

 professzionalis koromcsiszolo gep

 

SZAKMAI ÉS OTTHONI HASZNÁLATRA

Ennél az hatékony csiszolónál magától értetődő a folyamatos fordulatszám szabályozás a gomb segítségével. Így könnyedén az igényeihez igazíthatja a sebességet. A többfunkciós tulajdonságának köszönhetően mindenfajta körömápolásra alkalmas professzionális és otthoni használatra egyaránt. A cserélhető fejek gyorsan és kényelmesen felszerelhetők.

 

BÁRMILYEN KÖRÖMRE

A körömcsiszoló lehetővé teszi a hibrid, zselés, akril és természetes körmök gyors és hatékony eltávolítását. Ezzel a készlettel bármilyen körmöt ápolhat. Nem kell attól tartania, hogy az elektromos manikűr károsítja műkörmeit. Csak a megfelelő csiszolófejet kell kiválasztani, a megfelelő fordulatszámot és már használhatja is az elektromos reszelőt gél körmökre is. A csiszoló átlátszó és tömör dobozba van csomagolva a kényelmes tárolás, munka és szállítás érdekében.

 

KÖRÖMÁPOLÁS AZ OTTHON KÉNYELMÉBEN

Az otthoni elektromos manikűrrel nem kell sehova menni. Amikor látja, hogy a kezei ápolásra szorulnak, egyszerűen csak a megfelelő hengerhez nyúl, és fél óra alatt kész is. Nincs több időpontfoglalás, várakozás, hogy a manikűrösnek legyen ideje. Ezen kívül gond nélkül használhatja ezt a kiváló minőségű elektromos reszelőt a lábkörmein is.

 
manikur es pedikur

 

KOMPLEX KÉSZLET A TÖKÉLETES MANIKŰRHÖZ

Ezzel a készlettel nem kell már semmi mást vásárolnia.

A csomagolás tartalmaz egy univerzális gyémánt csiszolóhengert és köszörű hengereket. A csiszolóhengereket durva munkákra tervezték, mint például a köröm előkészítése (érdesítése), valamint a gél és lakk eltávolítása. A többi csiszoló fejjel beállíthatja a köröm formáját, csiszolhatja, eltávolíthatja a kérges bőrt stb.

Ezzel a készlettel kényelmesen rövidítheti a körmöket, csiszolhatja, eltávolíthatja az akril vagy zselés körmöket, a kutikulát, alkalmas körömtisztításra, lakkok eltávolítására és egyebekre.

 

LEGJOBB MINŐSÉG

Ennek az elektromos körömcsiszolónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és speciális gyártási technológiát alkalmaztak, ami a termék legjobb minőségének és maximális funkcionalitásának garanciája. Az elektromos manikűr megfelel az európai szabványoknak; csendes és sima működés jellemzi.

 

ERGONOMIKUS TERVEZÉS

Ennek a körömcsiszolónak a gyártása során a legnagyobb hangsúlyt a termék alakjának ergonómiájára helyezik. A fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, ennek köszönhetően még hosszabb használat után sem érzi a fáradtságot, ami jelentősen befolyásolja az elvégzett munka minőségét.

 

MIÉRT OLYAN HATÉKONY AZ ELEKTROMOS CSISZOLÓ?

A titok a nagy sebességgel forgó fejben rejlik, amely a legjobb minőségű anyagokkal és a sima fordulatszám-szabályozással kombinálva bármilyen körmöt képes lecsiszolni.  Tökéletes körömápolás.

 professzionalis manikur es pedikur otthona kenyelmeben

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Hagyja a túlárazott eljárásokat. Vásárolja meg ezt a többfunkciós körömcsiszolót, és spóroljon. Az értékes idejét is megspórolja. Mostantól otthona kényelmében bármikor átadhatja magát a professzionális pedikűrnek és manikűrnek.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: