Autó ajtóvédő gumi – ajtóvédő csík autóhoz – 10 m

Kód: 18290/B 18290/CER 18290/SED 18290/TRA 18290/TMA Kérjük, válasszon változatot
Akció Tipp
7 565 Ft / db 7 265 Ft / db 7 265 Ft / db 7 265 Ft / db 7 265 Ft / db 7 265 Ft-tól / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

A csomagolás 10 méter védőlistát tartalmaz az Ön által kiválasztott színben.

Az egyedi autóajtó csíkok segítenek megvédeni az autót a sérülésektől, a szivárgásoktól és a szélzajtól vezetés közben.

A speciális anyagoknak köszönhetően tökéletesen védik autója ajtajának sarkait, éleit, de megóvják más autók megkarcolásától is. Az ajtók sérülése korróziót és ennek következtében az autó értékének csökkenését eredményezheti.

Ezeknek a síneknek a felszerelése egyszerű és gyors. A különböző színváltozatoknak köszönhetően bármilyen autóhoz alkalmasak. Ráadásul remekül néznek ki, így autója kitűnik a tömegből.

A sínek segíthetnek még a kisebb lyukak tömítésében, és egyben megakadályozzák a víz beszivárgását és a túlzott menetzajt.

 


AJÁNLJUK

Egy kedvezményes csomagot, amely 20 m-es ajtóvédő csíkot tartalmaz autóhoz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

BIZTONSÁGOS ÉJSZAKAI VEZETÉS CSOMAG, amely tartalmazza a sofőröknek szánt szemüveget éjszakai látásra és egy elalvásgátlót, amellyel nem alszik el a volán mögött. Most INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

Próbálja ki a sofőröknek ajánlott szemüveget éjszakai látásra, amely megakadályozza, hogy a szembejövő autók elvakítsák, támogatja az éjszakai látást, ködben és aktívan védi a látást.

A mikroszálas autóüveg tisztító párásodás ellen segít megelőzni az ablakok bepárásodását az autóban a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően.

Vessen pillantást a sofőröknek készült egyéb termékünkre is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AZ AJTÓ TÖKÉLETES VÉDELME

Minden sofőrrel előfordul néha, hogy nekiüti az kocsi ajtaját a falnak, a járdaszegélynek, vagy ami még rosszabb, egy másik autónak. Még ha első pillantásra nem is tűnik úgy, a következmények súlyosak lehetnek.

Az ajtó becsapásakor az ajtó festéke gyakran megsérül, és idővel korrodálódni kezd. Arról nem is beszélve, ha véletlenül megrongálja valaki más autóját.

Pontosan ettől védenek meg ezek az egyedi gumicsíkok az autóajtón. Tökéletesen illeszkednek az ajtóhoz, és megóvják a sérülésektől.

 
egyedulallo specialis autoajto vedelem

 

TÖMÍTIK AZ AJTÓT

A védő funkció mellett a sínek segíthetnek megakadályozni a víz befolyását, ami főleg a régebbi autóknál okozhat gondot. Emellett jelentősen csökkentik a szélzajt vezetés közben.

 

BÁRMILYEN AUTÓHOZ

Ezek a sínek minden autóhoz alkalmasak. Az univerzális méret a különböző színváltozatokkal együtt biztosítja, hogy az Ön autójához is tökéletesen illeszkedjenek.

 

REMEK DESIGN KIEGÉSZÍTŐ

Amellett, hogy megvédik autóját a sérülésektől, egyben nagyszerű kiegészítők is. Segítenek abban, hogy egyedi személyiséget varázsoljon autójának, és kitűnjön a tömegből.

 
ajtovedo csikok autora

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

A csíkok felszerelése egyszerű és gyors. Először alaposan tisztítsa meg a felületet a zsírtól és a szennyeződésektől. Ezután helyezze a csíkot az ajtó széléhez, és lassan húzza le a belső piros részt. A többit rögzítse az ajtó széléhez, és végül vágja le.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ezen gumicsíkoknak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták a maximális tartósság és funkcionalitás érdekében. Tökéletesen elnyelik az ütést, hogy megvédjék az autót a sérülésektől.

 ajtovedo gumi autora

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Hossz: 10 m
  • Szélesség: 0,7 cm
  • Anyag: gumi
  • Univerzális védelem minden autóhoz – védi az ajtókat és az éleket a karcolásoktól
  • Védelmet nyújt az ajtóütődések ellen és meghosszabbítja az autó élettartamát
  • Tömíti az réseket - megakadályozza a víz beáramlását, csökkenti a szélzajt
  • Ragassza fel a csíkot, majd vágja le az ajtó hosszának megfelelően - ezután folytassa ugyanúgy minden ajtónál
  • Egy rúdból szükség szerint több darabot is vághat

 

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: