Nagy teljesítményű szájzuhany

Kód: DS40810257
26 995 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel a fogak, a fogközök és az íny tökéletes tisztítására alkalmas erőteljes szájzuhanyt. A szájzuhany alkalmas ínygyulladás és parodontális betegségek, hidak, fogszabályozók és fogközök tisztítására, és megfelelő választás a fogak mindennapi tisztításához.

A hatékony szájzuhany tökéletesen tisztítja a fogakat, az ínyt, a fogközöket, eltávolítja a lepedéket, az ételmaradékot, masszírozza az ínyt és elősegíti az íny regenerálódását. Különösen alkalmas fogszabályzók tisztítására és implantátumok tisztítására.

Nincs többé vérző íny és fájdalmas tisztítás. Helyettesíti a hosszadalmas és kényelmetlen fogselyem használatát és a fogközti tisztítást.

Ez a szájzuhany nagy - 8,5 bar teljesítményű, ergonomikus és vezeték nélküli kialakítással rendelkezik a kényelmes és gyors tisztítás érdekében.


 

A MI TIPPÜNK

Ajánljuk a kiváló minőségű szónikus fogkefét is, amely modern fogtisztítást kínál.

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 2 db fogfehérítő készüléket tartalmaz kedvezményes áron.

Próbálja ki a fogfehérítés legtermészetesebb módját a fogfehérítő aktív feketeszén segítségével.

A fogak ápolására kínáljuk Önnek a kiváló minőségű ultrahangos fogtisztító készülékünket.

Egy fürdőszobából sem hiányozhat az UV fogkefe-sterilizátorunk és fogkrémadagolónk a fogkefék fertőtlenítéséhez.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI SZÁJZUHANY

Ínygyulladásban, parodontális betegségben szenved, vagy küzd fogai vagy implantátumai tisztításával? Elhoztuk a megoldást - a szájzuhanyt.

A szájzuhany vagy szájöblítő a fogászati és fogközti ápolás leghatékonyabb otthoni formája. Vízsugárral felkavarja a kórokozó plakkot, és eltávolítja az ételmaradékot és a baktériumokat.

Ezen kívül javítja az íny vérkeringését, és már 14 napos használat után javítja az íny állapotát.

 • alapos tisztítás jobb, mint a fogmosás vagy a fogselyem használata
 • a baktériumok és a lepedék eltávolítása
 • könnyű kezelés és gyors tisztítás
 • Zajmentes - nincs szükség áramra
 • a kellemetlen ínygyulladás megelőzése
 • problémamentes működés
 • különösen hasznos a fogszabályzóval vagy más fogszabályozó készülékkel rendelkezők számára
 • verhetetlen ár-érték arány

 
nagy teljesitmenyu szajzuhany

 

A FOGAK ÉS A FOGKÖZÖK HATÉKONY TISZTÍTÁSA

A nagynyomású víz hatékonyan és eredményesen tisztítja a fogakat. Eltávolítja az ételmaradékot, a lepedéket és a baktériumokat, így segít megvédeni a fogakat a fogszuvasodástól, az ínygyulladástól és a fogágybetegségtől. Egyszerűen így segíthet abban, hogy erős és egészséges fogai legyenek.  Ez a készülék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas.

 

ALAPOS TISZTÍTÁS, AMIRE SEMMILYEN FOGKEFE VAGY FOGSELYEM NEM KÉPES

A magas víznyomás kíméletesen és természetesen tisztítja a fogakat. Ezáltal kíméletes a fogzománchoz. A víz bejut minden zugba. Még oda is, ahová a fogselyemnek vagy a fogkefének esélye sincs eljutni. Így alaposan és precízen tisztítja a fogakat.

 

MEGELŐZÉS A KELLEMETLEN ÍNYGYULLADÁS, PARODONTÁLIS BETEGSÉG VAGY FOGSZUVASODÁS ELLEN

A fogközök hanyag tisztítása, a baktériumok és a lepedék felhalmozódása ínygyulladáshoz, parodontitiszhez vagy fogszuvasodáshoz vezet. A felnőtt lakosság körében 10 fogszuvasodásból akár 8-at is a fogközök elégtelen tisztítása okoz. Ez a szájzuhany hatékonyan segít megelőzni ezt.

 
minosegi szajzuhany

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZÁJZUHANY?

Az erőteljes vízsugár pillanatok alatt könnyen és gyorsan megtisztítja a száj területeit - a fogakat és az ínyt. Különösen azokon a helyeken, ahová a fogselyem, a fogközti kefék és természetesen a közönséges fogkefe sem jut el. A vízsugár hatékonyan masszírozza az ínyt, és tökéletesen megtisztítja az összes fogat és fogközöket, ezáltal elősegíti a vér mikrocirkulációját és felgyorsítja a gyulladásos folyamatok elmúlását. A víznyomást és a hőmérsékletet saját maga állíthatja be az igényeinek és a fogak érzékenységének megfelelően.

 

RENDKÍVÜL HATÉKONY A FOGSZABÁLYZÓVAL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA

Klinikai vizsgálatok szerint az implantátumokkal rendelkező betegek szájápolása akár kétszer olyan hatékony, sőt, a fogszabályzóval rendelkező betegek esetében a szájzuhany használata esetén akár háromszor jobb eredményeket mutat a lepedék eltávolításában.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A szájzuhany gyártásakor a maximálisan ergonomikus használatra helyezték a hangsúlyt. Ez kellemes és kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A vízálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a fogkefét akár a kádban is használhassa.

 praktikus szajzuhany

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Ezt a szájzuhanyt kompakt méretei és könnyű súlya jellemzi. Ezen kívül a fogkefe speciális védőtokkal és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így bárhová magával viheti, és utazáskor is bárhol használhatja. Értékelni fogja, hogy nem foglal sok helyet a fürdőszobában.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A készülék gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és prémium gyártási technológiát alkalmazták, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy hosszú ideig fogja szolgálni Önt. A vízálló kialakítás biztosítja a biztonságos működést.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • 3 üzemmód (kíméletes, normál, pulzáló)
 • Fúvóka teljesítménye akár 8,5 bar (72,5-123 psi)
 • IPX7 vízálló védelem
 • Anyag: ABS + PP (tartály)
 • Tartály kapacitása: 160 ml
 • Energia: Beépített NiMh akkumulátor
 • Töltés: USB
 • a színt a készlet erejéig küldjük

 

A KÉSZLET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA

 • Szájzuhany
 • 2 melléklet
 • USB töltőkábel

 

A MI TIPPÜNK

SZENZÁCIÓS IDEIGLENES KIVEHETŐ MŰFOGSOR

egyedi ideiglenes kivehető műfogsor

Fedezze fel a praktikus ideiglenes kivehető fogsorokat, és szerezzen gyönyörű, tökéletes és teljes fogakat 5 perc alatt. Pillanatok alatt rögzítheti a műfogsort.

 

 

ÉJSZAKAI FOGCSIKORGATÁS ELLENI SÍN - BRUXIZMUS

éjszakai fogcsikorgatás elleni sín - bruxizmus

Fogcsikorgatástól szenved, fogai érzékenyek, fájdalmasak? Fedezzen fel egy egyedi megoldást. A fogvédő egy átlátszó eszköz, amely megvédi fogait a mechanikai kopástól.

 

 

ULTRAHANGOS FOGTISZTÍTÓ

ultrahangos fogtisztító

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű ultrahangos fogtisztítót, amely segít a fogkő, a lepedék és a foltok eltávolításában, és segít megelőzni az ínybetegségeket.

 

 

MINŐSÉGI AKTÍV SZÉN FOGFEHÉRÍTÉSHEZ

minőségi aktív szén fogfehérítéshez

Ismerje meg a feketeszén fogfehérítést, amely gyorsan, hatékonyan és alaposan segít fehéríteni a fogakat. A fogrém mellett használja ezt a fogfehérítő szenet is minden nap, és nézze meg, hogyan változik a mosolya.

 

ERŐTELJES SZÓNIKUS FOGKEFE

 

erőteljes szónikus fogkefe

 

Ismerje meg ezt nagy teljesítményű szónikus fogkefét a tökéletes tisztaságért és a gyönyörű, egészséges és fehér mosolyért.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: