White light fogfehérítő készlet

Kód: DS47768109
7 120 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedi fogfehérítő készletet, amely segít gyorsan, hatékonyan és alaposan fehéríteni fogait. Csak 10 perc naponta ezzel a fogfehérítő készülékkel, és figyelje meg, hogyan változik a mosolya.

A készülék speciális fogfehérítő gélt használ. Ezt egy LED es lámpa világítja meg. Ezt követően következik be a fehérítő hatás. Ugyanakkor segít a szájüreg fertőtlenítésében, ami jót tesz a fogak egészségének.

Ragyogjon tökéletesen fehér mosollyal. Ez az egyedülálló fogfehérítő készlet éppen ebben segít.


 

A MI TIPPÜNK

Ajánljuk az akciós 2 darabos fogfehérítő készletet kedvezményes áron.

Próbáljon ki egy természetes módot a fogak fehérítésére a fogfehérítő aktív szénnel.

A fogak ápolásához környezetbarát bambusz fogkeféinket vagy kiváló minőségű ultrahangos fogtisztítónkat ajánljuk.

Egy fürdőszobából sem hiányozhat az UV fogkefe-sterilizátorunknak és fogkrémadagolónak a fogkefék fertőtlenítéséhez.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

FOGFEHÉRÍTŐ KÉSZLET

Ragyogóan fehér mosolyra vágyik? Gyors és hatékony módszert keres az otthoni fogfehérítésre? Akkor ajánljuk ezt az egyedi fogfehérítő készletet. A speciális LED fénnyel megvilágított gél biztosítja, hogy fogai ragyogóan fehérek legyenek. Kapja vissza fiatalos, foltmentes mosolyát otthona kényelmében, a költségek töredékéért.

 white light

 

HATÉKONY FOGFEHÉRÍTÉS

Ez a fogfehérítő készlet ugyanazt a terméket használja, amelyet a fogorvosok már évek óta használnak a professzionális fogfehérítésben. Csak a karbamid-peroxid hatóanyag fehéríti a fogakat bizonyítottan. Ezzel a készlettel professzionális fogfehérítést végezhet otthona kényelmében.

 

ELTÁVOLÍTJA AZ ELSZÍNEZŐDÉST

A fogfehérítő készlet hatékonyan távolítja el a cigaretta, tea, bor, kávé és egyéb foltokat. A fény egy speciális géllel kombinálva gyorsan eltávolítja a felszíni foltokat, és mélyre hatolva eltávolítja a fogak elszíneződését. Az ilyen hatás mély és tartós.

 

PROFESSZIONÁLIS OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

A rendszert otthoni használatra tervezték, és könnyen kezelhető. A gél egyenletesen körülveszi a fogakat, és a teljes felületen fehéríti őket. A fény a speciális géllel kombinálva gyorsan eltávolítja a felszíni foltokat, és mélyre hatolva eltávolítja a fogak elszíneződését. Fluoridot tartalmaz, amely tökéletesen alkalmas a fogak regenerálására és a fogszuvasodás ellen.

 
fogfehérítő készülék

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 1 x kék fényjeladó
  • 2 x tubus géllel 20g
  • 1 x szilikon fogbetét

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: