Minőségi aktív szén fogfehérítéshez

Kód: DS22220945
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a feketeszén fogfehérítést, amely gyorsan, hatékonyan és alaposan segít fehéríteni a fogakat. A fogrém mellett használja ezt a fogfehérítő szenet is minden nap, és nézze meg, hogyan változik a mosolya.

A fekete kókuszszén a legfinomabb természetes összetevőkből készül, amelyek alkalmasak a fogak rendszeres fogfehérítésére. Hatékonyan megtisztítja a fogakon lévő szennyeződéseket, megszabadít a lepedéktől és segít eltávolítani a sárga elszíneződést.

Ragyogjon tökéletesen fehér mosolyával. Ez az egyedülálló fehér fogpor segít ebben.


 

A MI TIPPÜNK

Készítettünk Önöknek egy akciós 2 darabos fogfehérítő csomagot aktív szénnel kedvezményes áron, vagy egy 4 darabos csomagot fogfehérítő aktív szénnel, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Itt talál egy speciális csomagot a fogak fehérítésére.

A fogak ápolására környezetbarát bambusz fogkefét vagy kiváló minőségű ultrahangos fogkefét kínálunk.

Minden fürdőszobában lennie kell egy UV fogkefe-sterilizátornak és fogkrémadagolónak, amely gondoskodik a fogkefék fertőtlenítéséről.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AKTÍV SZÉN FOGFEHÉRÍTÉSRE

Ragyogó fehér mosolyra vágyik? Természetes és hatékony módját keresi a fogfehérítésnek? Elhoztuk Önnek az egyedülálló kókuszszenet, amely fehéríti a fogakat. Egy speciális, mindennapos használatra tervezett tisztítószer, amelytől fogai ragyogóan fehérek, lehelete pedig friss lesz. Hatékonyan megtisztítja a fogakon lévő szennyeződéseket, eltávolítja a lepedéket és megsemmisíti a sárga elszíneződéseket.

 
fogfehérítő szén

 

A TÖKÉLETES TISZTÍTÁSÉRT

Egyedi összetételének köszönhetően az aktív szén eltávolítja a lepedéket, tisztítja és fényesíti a fogakat. Ez segít, hogy káprázatosan fehér fogai legyenek. A szénnek méregtelenítő hatása van az ínyre és a szájüregre is az egészséges fogak és a friss lehelet érdekében.

 

ELTÁVOLÍTJA A SZENNYEZŐDÉSEKET ÉS A FOGKÖVET

Az aktív szénpor hatékonyan távolítja el a cigaretta, tea, bor és kávé okozta foltokat, a sötét foltokat és a lepedéket, és visszaadja a magabiztos mosolyt, gyönyörűen fehér fogakkal. A szén nemcsak a fogak felszínét fehéríti, hanem erősíti a fogzománcot is. Az egészséges és szép mosolyért.

 

TERMÉSZETES FEHÉRÍTÉS

A bambusz szén fogfehérítő por 100%-ban természetes szerves kókuszszénből készül, durva vegyi anyagok nélkül, elképesztően fehérít anélkül, hogy a fogak érzékenységétől vagy kellemetlen ízétől kellene tartania.

 
minosegi fekete szen a feher fogakert

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A fogak fehérítése ezzel az aktív szénnel rendkívül biztonságos. Természetes összetevőinek köszönhetően a fehérítőpor alacsony RDA együtthatóval (65-ös érték) rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem károsítja a fogzománcot.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Nedvesítse be a fogkefét, és mártsa bele a porba, 2 percig óvatosan mossa a fogait, majd alaposan öblítse le vízzel. A feketepor-maradványok jobb tisztítása érdekében a fogakat normál fogkrémmel is megmoshatja.

 

MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS

A természetes bambusz szén fehéríti a fogakat, alkalmas férfiak, nők és gyermekek számára. A hűsítő íz rendkívül kellemes fogmosást tesz lehetővé.

 
a fogak feheritese a termeszet erejevel

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

A fogpor kiváló minőségű és 100%-ban természetes összetevőkből készül, és mindennapi használatra alkalmas. A fogfehérítés és a fogtisztítás eredménye már az első használat után látható.


 

A MI TIPPÜNK

SZENZÁCIÓS IDEIGLENES KIVEHETŐ MŰFOGSOR

egyedi ideiglenes kivehető műfogsor

Fedezze fel a praktikus ideiglenes kivehető fogsorokat, és szerezzen gyönyörű, tökéletes és teljes fogakat 5 perc alatt. Pillanatok alatt rögzítheti a műfogsort.

 

 

ÉJSZAKAI FOGCSIKORGATÁS ELLENI SÍN - BRUXIZMUS

éjszakai fogcsikorgatás elleni sín - bruxizmus

Fogcsikorgatástól szenved, fogai érzékenyek, fájdalmasak? Fedezzen fel egy egyedi megoldást. A fogvédő egy átlátszó eszköz, amely megvédi fogait a mechanikai kopástól.

 

 

ULTRAHANGOS FOGTISZTÍTÓ

ultrahangos fogtisztító

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű ultrahangos fogtisztítót, amely segít a fogkő, a lepedék és a foltok eltávolításában, és segít megelőzni az ínybetegségeket. 

 

ERŐTELJES SZÓNIKUS FOGKEFE

 

erőteljes szónikus fogkefe

 

Ismerje meg ezt nagy teljesítményű szónikus fogkefét a tökéletes tisztaságért és a gyönyörű, egészséges és fehér mosolyért.

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ SZÁJZUHANY

 

nagy teljesítményű szájzuhany

Fedezze fel a fogak, a fogközök és az íny tökéletes tisztítására alkalmas erőteljes szájzuhanyt. A szájzuhany alkalmas ínygyulladás és parodontális betegségek, hidak, fogszabályozók és fogközök tisztítására, és megfelelő választás a fogak mindennapi tisztításához.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: