Autós kompresszor 300 PSI, 20,7 BAR, 12V

Kód: DS99394271
11 120 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Kiváló minőségű és rendkívül erős autós kompresszor a gyors és hatékony felfújáshoz, pillanatok alatt. A szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy minden abroncsot gyorsan felfújjon.

A rendkívül hatékony nagynyomású kompresszornak köszönhetően terepjárókhoz, lakókocsikhoz, kisteherautókhoz, személygépkocsikhoz, gumicsónakokhoz és egyéb berendezésekhez is alkalmas.

A hosszú csatlakozózsinór biztosítja a használatát minden típusú autóban – még a hosszabbakban is. Könnyű, hatékony és rendkívül biztonságos a használata. Intelligens védelmet tartalmaz a termék túláramának, túlfeszültségének és rövidzárlatának megakadályozására.

Rendkívül nagy teljesítményű kompresszor autókhoz, motorkerékpárokhoz és kerékpárokhoz. Alkalmas sportfelszerelésekhez is 12 V, max teljesítmény: 300 PSI / 20,7 bar, nagy nyomásmérő, hosszú tápkábel szivargyújtó csatlakozóaljzattal. tartozék: tű a kerekek felfújásához és 2 adapter a felfújható tárgyakhoz.


 

A MI TIPPÜNK 

Próbálja ki a sofőröknek ajánlott szemüveget éjszakai látásra, amely megakadályozza, hogy a szembejövő autók elvakítsák, támogatja az éjszakai látást, ködben és aktívan védi a látást.

A mikroszálas autóüveg tisztító párásodás ellen segít megelőzni az ablakok bepárásodását az autóban a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően.

Ne legyen több szanaszét heverő dolog az autó csomagtartójában, ami rendetlenséget csinál. Próbálja ki a praktikus csomagtér rendszerezőt az autó, és a dolgok a helyükön maradnak.

Vessen pillantást a sofőröknek készült egyéb termékünkre is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIKOR HASZNÁLJA KI A KOMPRESSZORT

A megfelelően felfújt kerék fontos az Ön biztonsága és a gumiabroncsok élettartama szempontjából. Az autós kompresszor ideális eszköz a kerekek felfújásához. Leggyakrabban a nyári és téli gumiabroncsok cseréjekor használják, amikor a gumikat szükség szerint fel kell fújni. A kompresszor egyéb felhasználási területei: defekt esetén, kerék felfújás, gyermekmedencék, labdák, matracok felfújása, és sok más.

 nagy teljesitmenyu autos kompresszor

 

GYORS ÉS RENDKÍVÜL ERŐS KOMPRESSZOR

A hagyományos kompresszorokkal ellentétben ez az autóba szánt kompresszor rendkívül erős motorral van felszerelve, amely 18 BAR maximális nyomást képes kifejleszteni bármely kerékpár gyors és kényelmes felfújásához.

 

MINDEN TÍPUSÚ AUTÓHOZ ALKALMAS

A csúcskialakítás kényelmes hozzáférést és használatot tesz lehetővé bármely autóban. A hosszú kábelnek köszönhetően még a hosszabb autóknál is könnyedén elér a kerekekhez. A rendkívül hatékony nagynyomású kompresszornak köszönhetően kellően erős. Különösen alkalmas SUV-k, kisteherautók, lakóautók, crossoverek, MPV-k, kempingautók, utánfutók, utánfutók, autók, motorkerékpárok, golfkocsik, biciklik és egyebek kerekeinek felfújására.

 

STABILITÁSI TECHNOLÓGIA

A speciális kialakítás hatékonyan csökkenti a vibrációt és a zajt, a gumilábak pedig gondoskodnak arról, hogy a légszivattyú a helyén maradjon, és ne mozduljon el használat közben.

 gyors kompresszor

 

TÖKÉLETES TERVEZÉS

A könnyű súly és a hordozható méret lehetővé teszi a kényelmes használatot bárhol. Ideális társ túrázáshoz, kempingezéshez, utazáshoz, horgászathoz vagy az irodában. Ráadásul a kompresszor könnyű, hordozható és nem foglal sok helyet a csomagtartóban.

 

MINŐSÉGI ANYAGOK

Az autós kompresszor a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a termék hosszú élettartamát és funkcionalitását. Egyedi anyagból készült, amely könnyen karbantartható, nagyon tartós és sok éven át működőképes.

 

INNOVATÍV ÉS ERŐS

A kompresszor könnyű kezelhetősége és nagy teljesítménye innovatív kialakításán alapul. Erőteljes motorának segítségével a kompresszor nagy nyomás alatt sok levegőt fúj. Így bármilyen gumiabroncsot megbízhatóan gyorsan és hatékonyan tud felfújni.

 jo minosegu autos kompresszor

 

A KOMPRESSZOR HASZNÁLATA

  1. Dugja be a fúvóka csatlakozóját a szivargyújtó 12 V-os DC aljzatába.
  2. Ezután csavarja rá erősen a levegőfúvókát a gumiabroncs szelepére, különben nem fog elegendő levegő áramlani az abroncsba.
  3. A gumiabroncsok felfújásakor figyeljünk a nyomásmérőre, amely a gumiban lévő levegő mennyiségével együtt emelkedik, az időtartam a gumi méretétől és típusától függ.
  4. A szükséges légnyomás elérésekor kapcsolja ki a kapcsolót, csavarja le a fúvókát és válassza le a szivattyút az áramellátásról, a felfújás kész.

 


 

A MI TIPPÜNK
 

PONTOS RADARJELZŐ

minőségi anti-radar – radarjelző

Ismerje meg ezt az egyedülálló radarjelzőt, amely segít megvédeni Önt a felesleges bírságoktól. A fejlett technológiának köszönhetően minden típusú radar érzékelését segíti. Ugyanakkor sikeresen elnyomja a téves riasztásokat.

 

 

EGYEDI HORDOZHATÓ HD KAMERA LCD KÉPERNYŐVEL

egyedi hordozható HD kamera LCD képernyővel

Próbálja ki a kiváló hordozható HD kamerát LCD képernyővel az autójához, amely kamerafelvételeket készít a vezetésről és a parkolásrólKönnyedén megbízható bizonyítékot szerezhet baleset vagy vandalizmus esetén.

 

 

MEGBÍZHATÓ TOLATÁSI ÉS PARKOLÁSI ÉRZÉKELŐK

tolatási és parkolási érzékelők

Próbálja ki a praktikus tolató- és parkolóérzékelőketés élvezze a biztonságos, gyors és problémamentes parkolást még zsúfolt városokban vagy garázsokban is.

 

 

MINŐSÉGI AUTÓS TÖLTŐ

autós akkumulátortöltő

Ismerje meg a professzionális autóakkumulátor-töltőt, és kapjon minőségi szolgáltatást szinte minden típusú akkumulátorhoz az autókban, motorkerékpárokban, fűnyírókban és hajókban.

 

 

 MINŐSÉGI INDÍTÓ POWERBANK - INDÍTÁSI FORRÁS

indítóforrás és tápegység – ugróindító

Próbáljon ki egy praktikus indítási power bankot, amelynek köszönhetően megbízhatóan és gyorsan elindíthatja autóját bármilyen kedvezőtlen időben.

 

 

PRAKTIKUS GUMIABRONCSNYOMÁS-ÉRZÉKELŐ ÉS -MÉRŐ

 

megbízható abroncsnyomás-érzékelő és mérőeszköz

megbízható abroncsnyomás-érzékelő és -mérő az az eszköz, amely biztonságosabbá teszi Önt az utakon. Folyamatosan áttekintheti a gumiabroncsok nyomását és hőmérsékletét. Ha változás történik, azonnal figyelmeztetni fogja Önt.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: