Professzionális festőhenger festékadagoló tartállyal

Kód: DS61138693
11 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagyszerű tölthető festékhengert a tökéletes, rendetlenségmentes, egyszerű és gyors festéshez. Mostantól bárki festhet lakást vagy házat szakszerűen.

A tölthető henger könnyen tölthető és egyenletesen oszlatja el a festéket. Festés közben nem csöpög vagy folyik a festék. Így nem hagy rendetlenséget.

A készlet tartalmaz egy nagy hengert, egy kis hengert, egy speciális szerszámot a sarkok tökéletes festéséhez, egy töltőtartályt és egy hosszabbító fogantyút, így festés közben nincs szükség létrára.

A munka ezzel a készlettel részletes, gyors és tiszta. A falak olyan tökéletesen fognak kinézni, mintha profi festette volna. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék maximális tartósságát és funkcionalitását.

A speciális kialakításnak köszönhetően a henger nem hagy szöszöket, foltokat és lefolyásokat.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NEM CSÖPÖG A FESTÉK

Ezzel az egyedülálló tölthető hengerrel még a nehezen hozzáférhető helyekre is bejuthat anélkül, hogy félnie kellene a festékcsöpögéstől. A festék soha nem csöpög, és a felvitel gyönyörűen egyenletes. Mostantól nincs több foltos bútor és padló. Ezzel a nagyszerű tölthető hengerrel megspórolhatja magának a felesleges tisztítással töltött órákat.


egyedi festohenger festekadagolo tartallyal

 

TÖKÉLETESEN FESTETT FALAK

Fessen úgy, mint egy profi. Ezzel a hengerrel bárki meg tudja csinálni. Mostantól kezdve nem kell állandóan a festékbe mártogatnia a hengert, és nem kell aggódnia az egyenetlen festékfelvitel miatt. A tölthető henger tökéletesen egyenletesen, csíkok és lefolyások nélkül viszi fel a festéket.

 

HOSSZABBÍTÓ FOGANTYÚ

A készlet tartalmaz egy speciális hosszabbító fogantyút. A fogantyúval meghosszabbíthatja a hengert, hogy kényelmesen elérje a nehezebben hozzáférhető helyeket is. Mostantól nincs szüksége létrákra, székekre és egyéb segédeszközökre, amelyek növelik a sérülés kockázatát. Kényelmesen és biztonságosan festhet.

 

TELJES KÉSZLET

Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van bármelyik lakás, ház, iroda egyszerű, kényelmes és gyors festéséhez. A nagyméretű henger nagy területekre lett tervezve. A kis hengerrel játékosan megfestheti a részleteket. A sarokfestő tartozék segítségével minden sarkat részletes pontossággal festhet ki. A hosszabbító nyél lehetővé teszi, hogy létra nélkül festhessen.


minosegi festohenger festekadagolo tartallyal

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Takarítson meg értékes időt és pénzt. Mostantól nincs szüksége több előkészületi időre, nincs szüksége védőszalagokra vagy fóliákra. Csak használja ezt a festőhengert, amellyel percek alatt bármilyen falat vagy felületet lefesthet. Jobb festékfelvitel, kevesebb hulladék, és nincs olyan rendetlenség, mint a hagyományos hengereknél.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A hengerek gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak, ami garantálja a termék maximális tartósságát és funkcionalitását. A henger gyártásához használt kiváló minőségű anyag garantálja a festék egyenletes felszívódását és eloszlását a festendő felületen. Élvezze a tökéletesen lefestett falakat, gyorsan, hatékonyan és rendetlenség nélkül.

 

A HENGER HASZNÁLATÁNAK MÓDJA

A hengerek feltöltése nagyon egyszerű, csak nyissa ki a fedelet, öntse bele a festéket a mellékelt tartályba, majd zárja le a fedelet. Festés után csak mossa ki a hengert alaposan folyó víz alatt, hogy újra használhassa.


festohenger festekadagoloval

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Festékhenger (900 ml)
  • Peremhenger (300 ml)
  • Kiegészítés a sarkok festéséhez
  • Tároló tálca
  • Festékutántöltő tartály
  • Hosszabbító fogantyú (71 cm-ig)
  • Nem hagy szöszöket

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: