Ultrahangos csótány-, rovar-, egér- és nyusztriasztó

Kód: DS41664333
17 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű riasztót, amely tökéletesen elriasztja a csótányokat, szúnyogokat, rovarokat, egereket és nyusztokat.

A fejlett ultrahangos frekvenciajel-technológia használatával nagy területet véd meg nem mérgező módon. A jelek a csótányok, rovarok, szúnyogok és egerek idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és tájékozatlanságot idéznek elő a terepen, ami a helyiségek elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek számára. Ez egy ilyen hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánt látogatók ellen. Alkalmas lakásokba, házakba, pincékbe, kollégiumokba, garázsokba és mindenhová, ahol van klasszikus konnektor.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A speciális szónikus technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos megoldás a nem kívánatos látogatók eltávolítására.


 

A MI TIPPÜNK

Ajánljuk a kedvezményes dupla csomagot, amely 2 darab csótányriasztót tartalmaz akciós áron.

Tekintse meg a többi hatékony riasztónkat is különböző állatok és rovarok ellen.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY CSÓTÁNY-, ROVAR-, EGÉR- ÉS NYUSZTRIASZTÓT

Megoldást keres arra, hogy megszabaduljon a tolakodó csótányoktól, szúnyogoktól, egerektől vagy bogaraktól? Környezetbarát és biztonságos megoldást keres? Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, mégis teljesen biztonságos.

 • Ultrahangos szónikus technológia
 • Tegye otthonát kártevő-elhárító erőtérré
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • Csótányok, szúnyogok, legyek, egerek, patkányok, nyestek és más állatok ellen.

 
ultrahangos csotanyriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A MULTIFUNKCIONÁLIS RIASZTÓ?

Ez az egyedülálló riasztó a legmodernebb hangfrekvenciás jeltechnológiát használja, amely nagy területet képes mérgezésmentesen megvédeni. A jelek a rovar idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és tájékozatlanságot váltanak ki a terepen. A frekvenciajelek nem ártanak az embereknek, és nincs bizonyítottan negatív hatásuk. Nem okoz olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a közeli elektromos készülékekre.

 

MAXIMÁLISAN KÖRNYEZETBARÁT

Fedezze fel a csótányok, szúnyogok, rovarok, egerek és patkányok eltávolításának maximálisan környezetbarát módját otthonából. Mostantól kezdve nincs szüksége az egészségre káros, mérgező spray-kre. Egyszerűen csatlakoztassa ezt az elektronikus egységet egy hagyományos konnektorba, és figyelje, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket otthonából! A fejlett OSZI.10.0 TECHNOLÓGIA alkalmazásával a pulzáló intervallumkapcsoló (oszcilláló frekvenciás technológia) megakadályozza, hogy a rovarok és egerek hozzászokjanak a hanghoz.


praktikus riaszto egerek, nyusztok, es rovarok ellen

 

HOGYAN HASZNÁLJUK A RIASZTÓT?

Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket egy elektromos aljzatba, és az automatikusan működésbe lép. Fenntartható és környezetbarát módon védi otthonát. A készülék 3 beépített üzemmóddal rendelkezik a pontos és hatékony riasztás érdekében.

 • A - Szúnyogok, pókok és rovarok
 • B - Egerek és patkányok
 • C - Csótányok és nyestek

 

HOVÁ HELYEZZÜK A RIASZTÓT

Helyezze a riasztót bárhová a beltérbe, amit szeretne megvédeni. Ideális pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, hálószobákba, irodákba, raktárakba, kollégiumokba és bárhová, ahol a nem kívánt látogatókkal kell megbirkóznia. A készüléket úgy csatlakoztassa a konnektorba, hogy azt ne takarják szekrények, függönyök vagy más bútorok. A hatékony tartomány kb. 40 m², a tér méretétől függően.

 

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI DESIGN

Ennek a csótány-, egér- és rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták fel, hogy biztosítsák a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz.


egyedi ultrahangos eger es nyusztriaszto

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Működési feszültség: 230 VAC, 50 Hz
 • Védelmi osztály: II
 • Védelem típusa: fedett
 • Energiafogyasztás: kb. 1 Watt
 • Működési terület: kb. 40 m²

 

Használati utasítás: Csótányriasztó HU


 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI SZÚNYOG - ÉS ROVARCSAPDA LÁMPA

 

egyedi szúnyog - és rovarcsapda lámpa

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rovarcsapdát, amely segít megszabadulni a bosszantó rovaroktól. Alkalmas szúnyogok, legyek és más repülő vagy mászó rovarok ellen is.

 

 

MEGBÍZHATÓ CSAPDA AZ ÁGYI POLOSKÁK SZÁMÁRA

 

a leghatékonyabb csapda az ágyi poloskák ellen

 

Fedezze fel, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megszabadulni az ágy nem kívánt lakóitól. Az ágyi poloskák olyan rémisztő jelenségek, amelytől mindenki fél. A legjobb megoldás kétségtelenül az ágyi poloskacsapda, amelynek köszönhetően többé nem kell aggódnia, hogy nyugodtan telepedjen le egy jó éjszakai alvásra.

 

 

MOLYCSAPDA

hatékony élelmiszer-moly csapda

Kerüljön fölénybe az ételmolyokkal szemben egy hatékony csapdával. Többé nem kell felújítania konyháját, hogy megszabaduljon tőlük. Az ételmolycsapda megbízható csapda ezeknek a hívatlan vendégeknek.

 

 

HATÉKONY GYÜMÖLCSLÉGY CSAPDA

 

a legjobb gyümölcslégy csapda

 

Ismeri azokat a kis, elviselhetetlen és idegesítő legyeket, amelyeknek a jelenlétét az otthonában csak csendben elviseli? Próbáljon ki egy hatékony gyümölcslégycsapdát, és szabaduljon meg tőlük gyorsan és egyszerűen.

 

 

TERMÉSZETES SZÚNYOGTASZÍTÓ KARKÖTŐ

 

rendkívül hatékony taszító karkötő szúnyogok ellen

 

Akadályozza meg, hogy a szúnyogok az Ön és gyermekei közelébe jöjjenek. Ez a szúnyogtaszító karkötő biztonságos távolságban tartja őket, és aggodalom nélkül élvezheti a szabadban való tartózkodást.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: