Ultrahangos rovar és rágcsálóriasztó

Kód: DS20525096
13 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának köszönhetően csendesen és nem mérgező módon véd nagy területen.

A jelek befolyásolják a rovarok és rágcsálók idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen, ami a hely elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan gyermekek, felnőttek, macskák és kutyák számára.

Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. Alkalmas lakásba, házba, pincébe, garázsba és egyéb belső terekbe.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. Az elektromágneses szónikus technológia az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja a nem kívánatos rágcsálók ellen.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ajánljuk a kedvezményes egérriasztó dupla csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁST jár.

Hatékony védelem a madarak ellen: kedvező dupla csomagos madárriasztó, amellyel spórolhat.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

Megoldást keres a betolakodó rágcsálók ellen egyszer és mindenkorra? Szeretne megszabadulni a betolakodó pókoktól az alagsorban vagy a padláson? Olyan megoldást kínálunk, amely segít az egerek, patkányok, pókok és más rágcsálók vagy rovarok távoltartásában. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangos technológia
  • Változtassa otthonát kártevőmentes övezetté
  • Éjszakai fény és oldalsó csatlakozás
  • Vegyszer és méregmentes
  • Egereknek, patkányoknak és más rágcsálóknak

 

  egerriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A RÁGCSÁLÓRIASZTÓ

Ez az egyedi rágcsálóriasztó az ultrahangos frekvenciajelek legújabb technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon képes nagy terület védelmére.

A jelek befolyásolják a rovarok és rágcsálók idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen. Néhány napon belül a kártevők elhagyják ezt a területet.

A frekvenciajelek emberek, kutyák és macskák számára nem hallhatók, és nem bizonyították, hogy bármilyen negatív hatással lennének. Nem okoz olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektronikai eszközökre. Nem ajánlott a rágcsálóriasztó, ha hörcsög vagy más házi rágcsálót tartanak.

 

TELJESEN KÖRNYEZETBARÁT

Ismerje meg a rágcsálók és rovarok otthonról való eltávolításának legkörnyezetbarátabb módját. Mostantól nincs szüksége egészségre káros, mérgező spray -ekre. Egyszerűen helyezze be az elemeket, és kapcsolja be ezt az elektronikus egységet, és nézze meg, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket otthonából! Az elektromágneses frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon képes nagy területet védeni.

 

Ultrahangos-rovar-és-rágcsálóriasztó 

 

HOVA HELYEZZE EL A BERENDEZÉST

Helyezze a rágcsálóriasztót a belső térbe, amelyet védeni óhajt. Ideális pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, szobákba, irodákba, raktárakba, diákszállókba és minden olyan helyre, ahol rágcsálókkal vagy rovarokkal kell küzdeni.

 

BÁRMILYEN RÁGCSÁLÓFAJTA

Ennek az elektromos riasztónak a felhasználási területe rendkívül sokrétű. Használja egerek, patkányok és más rágcsálók elleni küzdelemben. Hatékony a pókok, csótányok és más mászó rovarok ellen is. A speciális ultrahangos frekvenciahullámok gyorsan és kényelmesen megszabadítják a rovaroktól és rágcsálóktól.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

A termék gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták fel és a szabadalmazott kialakításának köszönhetően biztosítják a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz.

 
eger es patkanyriaszto

 

MŰSZAKI LEÍRÁS:

  • biztonságos emberekre és állatokra
  • a készülék 4 x C elemmel működik
  • Németországban készült

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: