Ultrahangos nyestriasztó

Kód: DS69796827
16 010 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a nyestet, nyuszit, menyétet, egereket, patkányokat, mókusokat, és más mezei állatokat.

A változó frekvenciájú hangtartományban lévő ultrahangos jelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon taszítja az állatokat. A telepítése rendkívül egyszerű. Az elemeknek köszönhetően bárhol használható.

A készülék rendszeres időközönként beindít egy ultrahangos hangszórót, amely nagyfrekvenciás hanghullámokat bocsát ki, ami nagyon kellemetlen a nyest és más rágcsálók számára. A jelek befolyásolják az idegrendszerüket. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen, ami a helyszín elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy az állatriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek számára, és semmilyen módon nem ártalmas az állatoknak sem. Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet. Az automatikus változó frekvencia miatt az állat nem tudja megszokni a hangot.

Ez egy olyan hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás, amely megoldja a nem kívánatos látogatókkal való problémákat. A riasztó használható autókban, lakókocsikban, házakban, kempingekben, pajtákban és egyéb helyeken.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást autója vagy háza védelmére. Az ultrahangtechnika az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy megszabaduljon a nemkívánatos nyestektől és rágcsálóktól.

 


A MI TIPPÜNK

Más hatékony távoltartókat és riasztó eszközöket is kínálunk különböző típusú állatok és rovarok ellen.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

ISMERJE MEG A HATÉKONY NYEST- ÉS RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

Megoldást keres a betolakodó látogatókra? A nyestek folyton szétrágják a kábeleket kocsijában? Szabaduljon meg tőlük még mielőtt nagyobb baj történne. Olyan megoldást kínálunk, amely segít nyestek, nyusztok, menyétek, patkányok és más rágcsálók ellen.

Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangos hangtechnika
  • Változtassa autóját egy erőtérre, hogy elűzze a nem kívánatos látogatókat
  • Karbantartásmentes, elemes
  • Nem mérgező, vegyszerek, méreg nélkül 
  • A legerősebb eszköz nagy hatótávolsággal

 egyedi nyestriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATRIASZTÓ

Ez az egyedi állatriasztó a legmodernebb ultrahangos frekvenciajel-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi meg autóját, házát, garázsát. Bekapcsolás után a riasztó változó frekvenciájú hangot bocsát ki. A jelek befolyásolják az állatok idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen. Az állatok ezért inkább elhagyják ezt a területet.

 

MAXIMÁLISAN TERMÉSZETBARÁT ÉS EMBERI MEGOLDÁS

Ismerje meg a legtermészetbarátabb állatriasztás módját. Mostantól már nincs szüksége mérgező permetekre vagy más módszerekre. Egyszerűen kapcsolja be a riasztót, vagy helyezze el a kívánt helyre, és figyelje, hogyan segít kiűzni a bosszantó látogatókat! Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon védheti autóját.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ÁLLATRIASZTÓT?

A készülék karbantartásmentes, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az szélviszonyoknak. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt helyre rögzíti, vagy például a falra akasztja, és bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Nincs szükség autóvezetékre vagy akkumulátorra csatlakoztatni. Ez 24 órás védelmet nyújt. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően az elemek körülbelül 6 hónapig bírják.

 riaszto nyestek ellen

 

BÁRMILYEN ÁLLATFAJRA

Ennek a napelemes riasztónak a használata rendkívül széleskörű. Bár elsősorban nyest elleni küzdelemre szánják, patkányok, egerek és más rágcsálók ellen is hatásos.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek az állati segítőnek a gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták, amelyek biztosítják a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz. Ezen kívül a riasztó újrahasznosítható anyagokból készül.


 

A MI TIPPÜNK

VÍZSUGARAS MADÁR-, KUTYA-, MACSKA- ÉS VADÁLLAT RIASZTÓ

 

vízsugaras madár-, kutya-, macska- és vadállat riasztó

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű vízsugaras riasztót, amely tökéletesen elriasztja a madarakat, macskákat, kutyákat, egereket, rókákat és bármilyen vadon élő állatot, például őzeket, vaddisznókat, nyesteket, mókusokat és más vadállatokat.

 

 

PROFESSZIONÁLIS ÁLLATRIASZTÓ

állatriasztó

Ismerje meg ezt az erős madárijesztőt , amely tökéletesen taszítja a macskákat, kutyákat, egereket, rókákat, mókusokat, szarvast, pocokat, madarakat és más állatokat.

 

 

ULTRAHANGOS KUTYA-MACSKA RIASZTÓ

 

ultrahangos kutya-macska riasztó

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a macskákat, kutyákat, egereket, rókákat, mókusokat, szarvasokat, egereket és más állatokat.

 

 

ULTRAHANGOS RIASZTÓ KUTYÁK, MACSKÁK ÉS EGYÉB ÁLLATOK ELLEN

ultrahangos riasztó kutyák, macskák és egyéb állatok ellen

Megoldást keres a betolakodó látogatókra? Olyan megoldást kínálunk, amely segít macskák, kutyák, egerek, rókák, mókusok, szarvasok és más állatok ellen. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 

 

VADRIASZTÓ - VADDISZNÓ, SZARVAS, RÓKA ÉS MÁS VADÁLLAT

 

vadriasztó - vaddisznó, szarvas, róka és más vadállat

 

Ismerje meg ezt az erőteljes vadriasztót, amely tökéletesen taszítja az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: