Ultrahangos pók- és rovarriasztó

Kód: DS87137481
15 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a pókokat és más rovarokat.

Az ultrahangfrekvenciás jelek modern technológiájának segítségével a riasztó hangtalanul és nem mérgező módon nagy területet véd. A jelek hatással vannak a pókok és rovarok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák, ami a helyszín elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a pókriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. Alkalmas lakásokba, házakba, pincékbe, hálótermekbe, garázsokba és mindenhova, ahol van egy klasszikus konnektor.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A speciális szónikus technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja a nem kívánatos pókok vagy rovarok eltűntetésére.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvező csomagot, amely 2 darab pókriasztót tartalmaz kedvezményes áron.

Tekintse meg a különböző állat- és rovarfajtákhoz használható egyéb hatékony riasztószereket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY PÓK- ÉS ROVARRIASZTÓT

Megoldást keres a betolakodó pókokra egyszer és mindenkorra? Meg akar szabadulni pókoktól az alagsorban vagy a padláson? Olyan megoldást kínálunk, amely segít Önnek. Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangtechnika
  • Változtassa otthonát kártevőriasztó erőmezővé
  • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
  • Pókokra és egyéb rovarokra

 
professzionalis pokriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PÓKRIASZTÓ

Ez az egyedülálló rovarriasztó a legújabb hangfrekvenciás jeltechnológiát használja, amely hangtalanul és nem mérgező módon képes nagy területet megvédeni. A jelek hatással vannak a rovarok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való tájékozódás hiányát okozzák.

A frekvenciajelek nem hallhatók az emberek, a kutyák és a macskák számára, és nem mutatták ki negatív hatásukat. Nem okoz olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektronikai eszközökre.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a pókok és rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen csatlakoztassa ezt az elektronikus egységet egy szabványos konnektorhoz, és nézze meg, hogyan segít elűzni otthonából a bosszantó kártevőket! A korszerű OSZI.10.0 TECHNOLOGY technológia segítségével pulzáló intervallumkapcsoló (oszcillációs frekvencia technológia) akadályozza meg, hogy a pókok hozzászokjanak a hanghoz.

 egyedi pokriaszto

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja a készüléket a konnektorba, és az automatikusan elindul. Tartós és környezetbarát módon védi otthonát.

 

HOL HELYEZZE EL AZ ESZKÖZT

Helyezze a rovarriasztót a belső térbe, amit védeni szeretne. Ideális pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, szobákba, irodákba, raktárakba, diákszállókba és mindenhová, ahol pókokkal kell megküzdenie. Csatlakoztassa a készüléket a konnektorba úgy, hogy ne takarják el szekrények, függönyök vagy más bútorok.

 

MINDEN FAJTA PÓKRA

Ennek az elektromos riasztónak a használata rendkívül széles. Mindenféle pókok és más rovarok elleni küzdelemben használható. Hangjeleket bocsát ki, amelyek különösen bosszantóak a pókok számára.

 
praktikus pokriaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a pók- és rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • LED kijelző
  • Intervallumos riasztás
  • Ökologikus, emberre ártalmatlan
  • 3 mp. BE / 3 mp. KI
  • Fekete szín

 


 

A MI TIPPÜNK

 

PROFESSZIONÁLIS PÓKFOGÓ

 

pókfogó

 

Ismerje meg az egyedülálló pók- és rovarfogót. A tökéletes eszköz a nem kívánt lények eltávolítására. Legyen szó pókokról, bogarakról, pillangókról, méhekről vagy más rovarokról, számíthat erre a csapdára.

 

 

A LEGJOBB CSAPDA MÁSZÓ ROVAROK SZÁMÁRA

a legjobb csapda mászó rovarok számára

Tartsa kézben a háztartását és minden lakóját. Még azok is, akiknek a jelenléte nem olyan kellemes. Kúszó rovarok biztosan nem tartoznak a meghívott vendégek közé. A csúszómászó rovarok csapdája az ideális megoldás megszabadulni tőlük.

 

 

PROFI ROVARCSAPDA - LÁMPA SZÚNYOGOK ÉS LEGYEK ELLEN

 

profi rovarcsapda - lámpa szúnyogok és legyek ellen

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rovarcsapdát, amely segít megszabadulni a bosszantó rovaroktól. Alkalmas szúnyogok, legyek és más repülő vagy mászó rovarok ellen is.

 

 

EGYEDI ULTRAHANGOS SZÚNYOGRIASZTÓ KARKÖTŐ

 

ultrahangos szúnyogriasztó karkötő

 

Próbálja ki az egyedülálló ultrahangos szúnyogriasztó karkötőt, amely gyorsan és hatékonyan riasztja el a szúnyogok minden típusát.

 

 

VEGYSZERMENTES CSÓTÁNYCSAPDA

 

csótánycsapda vegyszerek nélkül

 

Fedezze fel a hívatlan vendégek eltávolításának hatékony módját lakhelyéről, veszélyes vegyszerek használata nélkülEz a csótánycsapda a lehető legbiztonságosabb a háziállatok és a gyermekek számára, miközben kíméletlen a csótányokkal szemben.

 

 

ERŐTELJES SEMLEGESÍTŐ A ROVARCSÍPÉS ENYHÍTÉSÉRE

erőteljes semlegesítő a rovarcsípés enyhítésére

Használja ki a megbízható semlegesítő hatását a rovarcsípések enyhítésére, amikor megcsípik, és érezze a viszkető érzés azonnali enyhülését.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: