Egyedi szúnyog - és rovarcsapda lámpa

Kód: DS75147314
8 235 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rovarcsapdát, amely segít megszabadulni a bosszantó rovaroktól. Alkalmas szúnyogok, legyek és más repülő vagy mászó rovarok ellen is.

A kék UV fény modern technológiájának segítségével vonzza a rovarokat és egy könnyű érintéssel örökre elpusztítja őket. A készülék hangtalanul és nem mérgező módon védi lakását vagy házát.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a szúnyogriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára.

Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. Alkalmas lakásokba, házakba, pincékbe, hálótermekbe, garázsokba és mindenhova, ahol van egy klasszikus konnektor.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A speciális technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja a nem kívánatos szúnyogok vagy rovarok eltüntetésére.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvező csomagot, amely 2 darab rovarcsapdát tartalmaz kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG A HATÉKONY SZÚNYOG, LÉGY - ÉS ROVARCSAPDÁT

Megoldást keres a betolakodó szúnyogokra egyszer és mindenkorra? Meg akar szabadulni a szúnyogoktól az alagsorban vagy a padláson? Olyan megoldást kínálunk, amely segít Önnek. Ez az egyedülálló csapda rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Speciális UV technológia
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
  • Szúnyogokra, legyekre és egyéb rovarokra

 szunyog csapda

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZÚNYOG - ÉS ROVARÖLŐ LÁMPA

Ez az egyedülálló rovarcsapda a legújabb UV technológiát használja, amellyel vonzza magához a rovarokat. Ennek a technológiának köszönhetően a rovarok a lámpához repülnek. Amint a rovar hozzáér, vagy csak kicsit nekimegy a húrnak, áramütést kap, és nyugalma van tőle.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a szúnyogok és rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen csatlakoztassa ezt az elektronikus egységet egy szabványos konnektorhoz, és nézze meg, hogyan segít elűzni otthonából a bosszantó kártevőket! A modern UV technológia és az elektromosság segítségével hangtalanul és nem mérgező módon megvédheti Önt és otthonát. Az áramfogyasztás minimális.


szunyog es legycsapda

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CSAPDÁT

Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja a készüléket a konnektorba, és az automatikusan elindul. A készülék be-/kikapcsoló gombbal rendelkezik a kényelmes kezelés érdekében.

 

HOL HELYEZZE EL AZ ESZKÖZT

Helyezze a rovarcsapdát bárhová a belső térben, amelyet védeni szeretne. Ideális pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, szobákba, irodákba, raktárakba, kollégiumokba és mindenhova, ahol meg kell küzdeni a tolakodó rovarokkal. Helyezze a csapdát nyitott helyre, hogy ne legyen átfedés, és jó hozzáférést biztosítson hozzá.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a szúnyog- és rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart. Emellett modernnek és stílusos a külseje, így bármilyen helyiségbe, irodába vagy hálószobába illik.

 

lampa szunyogok ellen 

 MŰSZAKI LEÍRÁS

  • biztonságos emberek és állatok számára
  • Tápellátás: 230V 50 / 60Hz (klasszikus konnektor)
  • Áramfelvétel mindössze 1,5 W

 


 

A MI TIPPÜNK

ULTRAHANGOS CSÓTÁNY-, ROVAR-, EGÉR- ÉS NYUSZTRIASZTÓ

ultrahangos csótány-, rovar-, egér- és nyusztriasztó

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű riasztót, amely tökéletesen elriasztja a csótányokat, szúnyogokat, rovarokat, egereket és nyusztokat. A fejlett ultrahangos frekvenciajel-technológia használatával nagy területet véd meg nem mérgező módon.

 

 

MEGBÍZHATÓ CSAPDA AZ ÁGYI POLOSKÁK SZÁMÁRA

 

a leghatékonyabb csapda az ágyi poloskák ellen

 

Fedezze fel, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megszabadulni az ágy nem kívánt lakóitól. Az ágyi poloskák olyan rémisztő jelenségek, amelytől mindenki fél. A legjobb megoldás kétségtelenül az ágyi poloskacsapda, amelynek köszönhetően többé nem kell aggódnia, hogy nyugodtan telepedjen le egy jó éjszakai alvásra.

 

 

MOLYCSAPDA

hatékony élelmiszer-moly csapda

Kerüljön fölénybe az ételmolyokkal szemben egy hatékony csapdával. Többé nem kell felújítania konyháját, hogy megszabaduljon tőlük. Az ételmolycsapda megbízható csapda ezeknek a hívatlan vendégeknek.

 

 

HATÉKONY GYÜMÖLCSLÉGY CSAPDA

 

a legjobb gyümölcslégy csapda

 

Ismeri azokat a kis, elviselhetetlen és idegesítő legyeket, amelyeknek a jelenlétét az otthonában csak csendben elviseli? Próbáljon ki egy hatékony gyümölcslégycsapdát, és szabaduljon meg tőlük gyorsan és egyszerűen.

 

 

TERMÉSZETES SZÚNYOGTASZÍTÓ KARKÖTŐ

 

rendkívül hatékony taszító karkötő szúnyogok ellen

 

Akadályozza meg, hogy a szúnyogok az Ön és gyermekei közelébe jöjjenek. Ez a szúnyogtaszító karkötő biztonságos távolságban tartja őket, és aggodalom nélkül élvezheti a szabadban való tartózkodást.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: