Téli-nyári okos szélvédőtakaró

Kód: DS42529984
7 750 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel ezt az egyedülálló szélvédőtakarót, amely tökéletesen véd a fagy, a szennyeződés, a nap és az UV-sugarak ellen. Mostantól nincs többé forró ülés vagy percekig tartó szélvédőkaparás. Ezzel a takaróval könnyebb lesz az élete.

A takaró kiváló megoldást kínál a szélvédő védelmére a fagy és a forró napsütés ellen. Különleges anyagainak és kifinomult kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a szélvédőhöz, és tökéletesen védi azt a fagy és a hó ellen.

A legjobb minőségű anyagok és a legújabb gyártási technológia garantálja a termék élettartamát és funkcionalitását. A különleges kialakításnak köszönhetően a takaró téli és nyári napellenzőként is egész évben használható.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a vezetőknek szánt éjjellátó szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók általi elvakítást, segíti az éjszakai látást, és aktívan védik a szemeit.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak-tisztító a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Nincs több rendetlenség a csomagtartóban heverő tárgyak miatt. Vegyen egy praktikus csomagtartó-szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

Tekintse meg egyéb járművezetőknek szánt termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI SZÉLVÉDŐTAKARÓ A FAGY ÉS A NAP ELLEN

Készüljön fel a hideg hőmérsékletre a kétfunkciós szélvédőtakaróval. Nincs több üvegkaparás a fagyos reggeleken. A szélvédőtakaróval megspórolhatja a jég eltávolításával töltött időt és az autó fűtésére fordított pénzt. A nap- és fagyellenző segít megvédeni autója szélvédőjét a hótól, jégtől, fagyástól, fagyos esőtől, a fák törmelékétől, a naptól és az UV-sugaraktól.

 
okos szelvedo takaro telre-nyarra

 

TÖKÉLETES VÉDELEM A FAGY ÉS A HÓ ELLEN

Ez a szélvédőtakaró megkíméli Önt a szélvédő kaparásától a fagyos napokon. Nincs több karcolás a szélvédőn. Mostantól télen is csak indítsa be az autót, és máris indulhat. A titok az ideális méretekben és a speciális anyagokban rejlik, amelyek tökéletesen illeszkednek a szélvédőhöz, és tökéletes védelmet nyújtanak a fagy és a hó ellen. 

 

NINCS TÖBB FORRÓ ÜLÉS

Ez a napellenző még a forró nyári napokon is óriási segítség. Mostantól nem lepődik meg a forró ülésektől és kormánytól, amelyet nem tud megérinteni. A speciális alumíniumréteg tökéletesen visszaveri a napsugarakat, és jobban tartja a belső klímát. Ugyanakkor biztosítja a belső tér szükséges UV-védelmét.

 teli-nyari szelvedotakaro

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A szélvédőtakaró telepítése szó szerint csak egy pillanatot vesz igénybe. Húzza rá a szélvédőre, és csukja rá az ajtókat mindkét oldalról. Így biztos lehet benne, hogy a napellenző tökéletesen a helyén marad. Ha nincs szüksége a napellenzőre, kényelmesen tárolhatja az autó csomagtartójában. Télen a fekete oldallal a tetején, nyáron pedig az ezüstös oldallal a tetején szerelje fel.

 

SZINTE MINDEN AUTÓHOZ ALKALMAS

Ez a speciális jég- és napellenző univerzális méreteinek köszönhetően az autók abszolút többségéhez illeszkedik. Tökéletesen védi kocsiját és megkönnyíti az életét.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a szélvédőtakarónak a gyártása során prémium minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazták, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át szolgálni fog.

 univerzalis teli-nyari szelvedotakaro

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 156 cm x 112 cm
  • Szinte minden autótípushoz alkalmas
  • Minden évszakra alkalmas

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: