Sarokvédők asztalokra és bútorokra (4db)

Kód: DS18818115
2 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomag 4 darab sarokvédőt tartalmaz

Amikor a gyerekek járni tanulnak, több százszor elesnek. Biztosítsa otthonát, és védje meg gyermekeit az ütésektől, zúzódásoktól vagy fejtöréstől. Ezek a kiváló minőségű sarokvédők segítenek ebben.

Minden korosztály számára és az otthon különböző területeire alkalmasak. Használhatja őket az asztalok, éjjeliszekrények, szekrények, ágyak, polcok sarkaira és bárhol, ahol szüksége van rájuk.

Univerzálisan alkalmasak bármilyen anyaghoz. A legjobb minőségű anyagok és a különleges kialakítás garantálják a funkcionalitást és a termék maximális tartósságát. Az erős ragasztó biztosítja, hogy a védő jól tartson a helyén. Ugyanakkor nem kell aggódnia amiatt, hogy a ragasztó tönkreteszi a bútorokat.

Az univerzális kialakítás biztosítja, hogy bármilyen bútorhoz alkalmasak legyenek. Nemcsak gyermekek, hanem idősebbek számára is alkalmasak, illetve szűk helyeken, ahol fokozott a sérülésveszély. Tegye biztonságosabbá otthonát még ma.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kínálunk egy akciós ötös csomagot, amelyben 20 db praktikus sarokvédőt talál kedvező áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A GYERMEKEK SÉRÜLÉSEINEK MEGELŐZÉSE HABSZIVACS SAROKVÉDŐKKEL

Amikor a gyerekek járni tanulnak, több százszor elesnek. Minden tapasztalt szülő tudja, hogy egy kemény esés a dohányzóasztal sarkán nemcsak zúzódást, hanem súlyos sérülést is eredményezhet. A sarokvédők nagyszerű módja annak, hogy biztosítsa gyermeke biztonságát ebben az érzékeny időszakban.

A sarokvédőket úgy tervezték és tesztelték, hogy minden korosztály számára alkalmasak legyenek. Egyszerűen húzza le a ragasztóhátlapot, és ragassza fel az asztalok és más bútorok sarkaira.

 • A gyermek fejsérülések megelőzése a puha habszivacs sarkokkal
 • Tegye biztonságosabbá otthonát a gyermekek, a háziállatok és még az idős családtagok számára is
 • A hosszan tartó ragasztó biztosítja a szilárd tartást
 • Bárhol használhatja őket az otthonában
 • Kiváló minőségű anyagok és hosszú élettartam

 
sarokvedok butorokra

 

ULTRA-BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY

Ezek a sarokvédők megbízhatóan védik a babát, és elég erősek ahhoz, hogy kellőképpen elnyeljék az ütéseket. A különleges kialakítás tökéletesen körbeöleli a sarkot, és így segít a sérülések elleni védelemben.

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA ŐKET

A sarokvédők sokoldalúak, és bárhol használhatók a lakásban. Alkalmasak asztalokra, székekre, szekrénysarkokra, polcokra és bárhová, ahol szükség van rájuk. Használhatja őket olyan anyagokon, mint fa, üveg, kerámia, acél, márvány, gránit és egyéb anyagok.

 

IDŐSEK SZÁMÁRA IS ALKALMAS

Megakadályozza, hogy az idősek megkarcolják a térdüket és a combjukat az ágy sarkán vagy az oldalsó asztalokon. Megakadályozza, hogy beverjék a fejüket egy veszélyes sarokba. Ezek a védők segítenek ebben.


egyedi sarokvedok butorokra

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Ezeket a nagyszerű sarokvédőket szakértők tervezték, hogy megvédjék gyermekét a sérülésektől a dohányzóasztalok, íróasztalok, TV-szekrények és más éles sarkok ellen. A telepítés gyors és egyszerű. Csak húzza le a hátoldalon lévő szalagot, és ragassza a kívánt helyre.

 

NAGY TAPADÁSI SZILÁRDSÁG

A hátoldalon található speciális ragasztó tökéletesen tapad szinte minden felületre. Így a védő nem fog leesni. Szükség esetén a bútor károsítása nélkül eltávolíthatja a maradványokat.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ezen sarokvédőknek a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel, ami garantálja a termék hosszú élettartamát. A szabadalmaztatott kialakítást úgy tervezték, hogy a védő a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa.

 

minosegi sarokvedok butorokra

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Szín: fehér,
 • Hab vastagsága: 1.1cm
 • Külső méretek: 5.5 x 5.5 x 3.5cm
 • Anyag: műanyag hab
 • Súly: 1 darab 5g
 • Csomagolás: 4 db

 

A MI TIPPÜNK

 

PRAKTIKUS GYERMEKBIZTOS SZEKRÉNYZÁRAK A BIZTONSÁGOS OTTHONÉRT

 

gyermekzár szekrényekhez

 

Használja a megbízható gyermekbiztos szekrényzárakat, és növelje kisgyermekei biztonságát otthonában. A praktikus gyermekbiztonsági szekrényreteszek valóban elengedhetetlenek mindazok számára, akiknek kisgyermekeik vannak.

 

 

AKASZTÓS TÜKÖR AZ AUTÓBA GYEREKEKNEK

 

akasztós tükör az autóba gyerekeknek

 

Próbálja ki az egyedülálló autós tükröt gyerekeknek, és folyamatosan megtekintheti, mit csinál gyermeke, még akkor is, ha hátrafelé néző autósülésben ül.

 

 

EGYEDI ÉS PRAKTIKUS VIDEÓ DADUS

 

videó dadus

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló videó dadust, amely felügyeli és biztonságban tartja a gyermekét, bárhol is legyen. Amint a kisgyermeke hiányol valamit, azonnal figyelmeztetni fogja Önt. A kivételes hatótávolság, az érzékeny érzékelők és az éjjellátó üzemmód megbízható áttekintést biztosít.

 

 

EGYEDI BABA ALTATÓ - FEHÉR ZAJ

 

fehér zaj – alvássegítő

 

Ismerje meg ezt a nagyszerű baba altatót, amely segít a kicsinek pillanatok alatt elaludni. A fehér zaj egyszerűvé teszi. A fehér zaj emlékezteti a babákat az anyaméhben hallott hangokra. Ez megnyugtatja és ellazítja őket, így sokkal korábban alszanak el.

 

 

ÚJSZÜLÖTT BABA MÉRLEG

 

digitális babamérleg 20 kg-ig

 

Praktikus digitális babamérleg - a csecsemőmérleg tökéletes áttekintést nyújt a baba súlyáról. A biztonságos, megbízható és egyszerű használatra tervezték. Ez segít Önnek abban, hogy biztosítsa a baba következetes gondozását.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: