Nagy teljesítményű napelemes autóventilátor

Kód: DS90026268
8 595 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű napelemes ventilátort az autó hatékony, gyors és kényelmes hűtéséhez. A hatékony ventilátor segít fenntartani a kellemes klímát még a parkoló járműben is. Nincs többé hőmérsékleti sokk. Ez a ventilátor segít ebben.

A legmagasabb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát. A napenergiának köszönhetően bármilyen autóban kényelmesen használható. A telepítés rendkívül kényelmes és bárki által elvégezhető.

Tökéletes megoldás, ha az autó hosszú ideig áll a tűző napon. Ezenkívül ez az egyedülálló léghűtő hozzájárul az egészségesebb klímához az autóban. Élvezze a hűvös levegőt az autójában.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HŰTSE LE AUTÓJÁT

Ismeri azt a kellemetlen érzést, amikor beszáll egy forró autóba, ahol még levegőt sem kap a hőségtől? Percekig kell várni, amíg a belső hőmérséklet a kívánt hőmérsékletre hűl? Minden autós számára van megoldásunk. Az egyedülálló napelemes autóventilátor még a parkoló autóban is kellemes klímát biztosít.

 Erőteljes napelemes autóventilátor

 

HOGYAN MŰKÖDIK A NAPELEMES VENTILÁTOR

A siker titka az autó ablakaira helyezett nagy teljesítményű ventilátorban rejlik. A nagy teljesítményű ventilátor kiszorítja a felmelegedett levegőt a belső térből, és hűvös levegőt fúj be. Ez hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet az autóban.

 

MINDEN AUTÓHOZ

Ez a nagy teljesítményű autóventilátor minden típusú autóhoz alkalmas. Teherautókban és autókban egyaránt használható.

 

ÖKOLÓGIAI MEGOLDÁS

A napenergiának köszönhetően ez a ventilátor tökéletesen környezetbarát. A működtetéséhez nincs szükség elemekre vagy tápegységre. A tiszta napenergia elegendő. Az érzékeny napelemek hatékonyan táplálják ezt a ventilátort a maximális teljesítmény érdekében.

  Napelemes autóventilátor

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

A készüléket napenergiával működtetik, így a telepítést bárki elvégezheti. Helyezze a ventilátort az autó ablakába. Ezután adja hozzá a védőcsíkokat. A készülék meleg levegőt fúj a jármű belsejéből, és hideg levegőt űz ki a beltérből. Külön-külön kerül üzembe helyezésre.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártási folyamat során a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel, a hangsúlyt a termék hosszú élettartamára és a megismételhető használatra helyezve. Ezért a termék sokoldalúan használható. Emellett a termék kialakítása időtálló és stílusos, így bármely autó ízléses kiegészítőjeként is alkalmas.

 
Szupe ventilátor autóba

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Eltávolítja a forró levegőt az autóból
  • A napenergiának köszönhetően működik.
  • Méretek: 15cm x 11cm x 6,5cm
  • Tömítés
  • Ne használja sötét színezett ablakokon

 

Illusztrációs videó:


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: