Professzionális gyógyszeradagoló riasztóval

Kód: DS20508938
5 540 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

A professzionális gyógyszeradagoló egy praktikus eszköz mindenki számára, hogy ne felejtse el bevenni a gyógyszereket vagy a vitaminokat. A nagy teljesítményű riasztó mindig emlékezteti Önt a gyógyszerek bevételére. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy elfelejti bevenni a gyógyszerét.

A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott kialakítás garantálják a termék funkcionalitását és élettartamát. A gyógyszeradagoló stílusos, masszív, mégis könnyű és kompakt, így bárhová magával viheti. Használhatja otthon, útközben, az autóban, a munkahelyén vagy bárhol, ahol szüksége van rá.

Nagyon kényelmes és könnyen használható. A gyógyszereket még az időseknek is kényelmes kivenni ezzel az adagolóval. Ez egy szokatlan és eredeti ajándék minden korosztály számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI GYÓGYSZERES SZERVEZŐ RIASZTÓVAL

Az elektronikus tablettaadagoló ideális azok számára, akiknek a nap folyamán rendszeres időközönként be kell venniük a gyógyszereket. A tervezett időpontban egy hangjelzés figyelmezteti a felhasználót a gyógyszer bevételére. A szervező két nagy rekesszel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyógyszerek egyértelmű felosztását. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy egy utazás vagy egy fontos alkalom során elfelejt bevenni egy gyógyszeradagot.

 
gyogyszeradagolo riasztoval

 

ÁLLÍTHATÓ RIASZTÁS

Az adagoló erőteljes riasztóval rendelkezik, amely megbízhatóan figyelmezteti Önt, ha a gyógyszert be kell venni. A szervezőbe épített időzítő 99 óráig terjed, így akár több napra is beprogramozhatja a készüléket!

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően ez a gyógyszeradagoló kényelmesen hordozható. Bárhová magával viheti. A termék kis méretű, így könnyen elfér a táskájában vagy hátizsákjában. Tökéletes kirándulásokhoz és utazáshoz. Mindig figyelmezteti Önt, ha eljött az ideje, hogy bevegye gyógyszereit, bárhol is legyen.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az adagolónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták a termék maximális funkcionalitása és tartóssága érdekében. A modern dizájn is tetszetős.

 

professzionalis gyogyszeradagolo riasztoval 

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A gyógyszeradagoló kezelése rendkívül egyszerű, és mindenki számára elsajátítható. Csak helyezze be a gyógyszert, zárja be és állítsa be a riasztást. Ezután egyszerűen kapcsolja ki. Utána csak vegye be a gyógyszerét.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Szín: fehér;
  • Anyaga: műanyag;
  • Riasztás: IGEN;
  • A rekeszek száma: 2;
  • Méretek (hossz / szélesség / magasság): 2,5 / 5,5 / 9 cm;
  • súly: 0,05 kg

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: