Páramentesítő - nedvességelnyelő

Kód: DS80337191
7 185 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Az egyedülálló párátlanítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a nedvességet, megakadályozza a penészesedést, a vízgőz kicsapódását, az állott levegőt és az általános levegőminőséget. A speciális gélkristályok hatékonyan csökkentik a páratartalmat az ideális szintre.

A légszárító rendkívül környezetbarát. Nincs szükség elektromos áramra, szagtalan, nem mérgező és újrafelhasználható. Ráadásul nem kell tablettát vásárolnia, így pénzt is megtakarít.

A légszárító alkalmas bármilyen helyiségbe, irodába, folyosóra és egyéb területekre. Használhatja szekrényben, autóban, lakókocsiban, egyszóval bárhol, ahol szükség van rá. Kompakt mérete és stílusos kialakítása miatt ez a párátlanító érdekes és stílusos kiegészítője az otthonnak.

  • Szabályozza a páratartalom szintjét otthonában
  • Segít megelőzni a penész kialakulását és terjedését
  • Javítja a fizikai és mentális jólétet
  • Segít a személyes tulajdon védelmében
  • Kellemes klímát teremt

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy NÉGYES CSOMAG - Páramentesítő – nedvességelnyelő csomagot, amellyel ingyenes szállítást kap.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NINCS TÖBBÉ PENÉSZ ÉS NEDVESSÉG

Elhozzuk Önnek ezt az egyedülálló párátlanítót, amely a legjobb megoldás a páratartalom szabályozására. Tökéletesen elnyeli a levegőből a felesleges nedvességet, és egészséges klímát teremt. A speciális gélszemcsék rendkívüli abszorpciós kapacitással rendelkeznek a rendszer nagyobb teljesítménye érdekében.

Ezzel a nedvességelnyelővel:

  • Megszünteti a penészt és a penész kialakulásának kockázatát - megakadályozza a penészt és a penész kialakulását, amely a légúti és egyéb gyulladásos betegségek leggyakoribb oka.
  • Költségmegtakarítás - a nedvességtől károsodott bútorok, ruhák, élelmiszerek és egyéb anyagok esetében.
  • Kellemes klímát teremt a lakásban, házban, irodában, szalonban vagy galériában

 
Páramentesítő - nedvességelnyelő

 

A PÁRAMENTESÍTŐ HASZNÁLATA

Helyezze a párátlanítót a kívánt helyiségbe. Hagyja, hogy működjön. A felesleges nedvességet a gélszemcsék tárolják. A visszatartott víz mennyisége legfeljebb 80 cm3 víz. Amikor teljesen megtelik felszívódott nedvességgel, az oldalsó kijelzők színe az eredeti világoskékről rózsaszínre változik. A szárítót könnyen újra felhasználhatja, csak vegye ki a tartóból, és tegye a mikrohullámú sütőbe körülbelül 10 percre alacsony hőfokon.

 

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ

A párátlanító újrafelhasználható, mivel a sütőben vagy mikrohullámú sütőben szárítható, így nem kell újabb és újabb utántöltőket vásárolnia. Ezzel sok pénzt takaríthat meg a tabletták és egyéb termékek újravásárlásával kapcsolatban. A párátlanítót újra és újra használhatja.

 

KÖRNYEZETBARÁT NEDVESSÉG ELTÁVOLÍTÁSA

Fedezze fel a tiszta, környezetbarát megoldást, amely a lehető legkörnyezetbarátabb. A párátlanítás során nem károsítja a környezetet, nem fogyaszt áramot és nem keletkezik hulladék. Ezért ez egy  tisztán természetes nedvességelnyelő.

 
Nedvességelnyelő

 

GYORS ÉS HOSSZAN TARTÓ HATÁS

A speciális gélszemcséknek köszönhetően a párátlanító gyorsan és hatékonyan elnyeli a felesleges nedvességet, és hozzájárul a lakás egészséges klímájához. Az abszorber hosszú ideig a helyiségben maradhat. Csak a felesleges nedvességet távolítja el, így nem kell aggódnia, hogy a levegő túl száraz lesz.


 

 Ez a párátlanító ideális segítője nemcsak az egészségének, hanem a tulajdonának is.


 

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ

A párátlanító újrafelhasználható, köszönhetően annak, hogy a sütőben vagy mikrohullámú sütőben szárítható, így nem kell újabb és újabb utántöltőket vásárolnia. Ezzel sok pénzt takaríthat meg a tabletták és egyéb termékek újravásárlásával kapcsolatban. A párátlanítót újra és újra használhatja.

 

Egyedi nedvességelnyelő

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártási folyamat során a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel, hangsúlyt fektetve a termék hosszú élettartamára és ismételt használatára. Ezért a termék sok használat után is szolgálni fogja Önt. Ráadásul a termék kialakítása időtálló és stílusos tojás alakú, így bármely otthon ízléses kiegészítőjeként is alkalmas.

 

TÖLTÉSJELZŐ

A párátlanító speciális töltöttségjelzővel van felszerelve. Amikor teljesen megtelik felszívódott nedvességgel, az oldalsó kijelzők színe az eredeti világoskékről rózsaszínre változik. Ekkor tudja, hogy a párátlanítót meg kell szárítani, és ezután újra használható.

 

MI OKOZZA A PÁRATARTALMAT?

A túlzott páratartalmat számos tényező okozhatja. A leggyakoribbak a nedvesség behatolása a falak nyitott pórusain keresztül, a csöpögés és a vízszivárgás, a vízcsapadék, a szobanövények, akváriumok, de olyan gyakori tevékenységek is a nedvesség kialakulása mögött állnak, mint a főzés, a mosás, a szennyes szárítása vagy a zuhanyozás. Az 50% alatti nedvességtartalom általában nem veszélyes, de e szint felett negatív hatásai lehetnek.

 

MIÉRT HASZNÁLJUNK PÁRÁTLANÍTÓT?

A túlzott páratartalom növeli az egészségre és a tulajdonra gyakorolt negatív hatások előfordulását. A tartósan magas páratartalom mellett penészgombák és spórák képződnek, amelyek a légúti megbetegedések leggyakoribb kiváltói. Emellett allergiát, a poratka nagyobb előfordulását okozzák, és hozzájárulnak a reuma és más gyulladásos betegségek kialakulásához.

Ezenkívül a nedvesség közvetlenül károsítja az Ön tulajdonát. A bútorok, ruhák vagy élelmiszerek leggyakrabban a nedvesség hatására romlanak meg. A túlzott nedvesség szintén káros a fizikai és mentális jólétre.


 

A MI TIPPÜNK

MEGBÍZHATÓ ELEKTROMOS PÁRÁTLANÍTÓ

elektromos párátlanító

Próbálja ki a tökéletes elektromos párátlanítót, és megbízhatóan szabaduljon meg otthonában a nedvességtől, a penésztől és a szagoktól. Ön egészségesebb, tisztább és ezáltal biztonságosabb otthont kap.

 

 

PRAKTIKUS PÁRAMENTESÍTŐ

 

páramentesítő

 

Az egyedülálló párátlanítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a nedvességet, megakadályozza a penészesedést, a vízgőz kicsapódását, az állott levegőt és az általános levegőminőséget. A speciális gélkristályok hatékonyan csökkentik a páratartalmat az ideális szintre.

 

 

PRAKTIKUS AUTÓ NEDVESSÉGELNYELŐ

nedvességelnyelő az autóba

praktikus autós nedvességelnyelő egy egyedi, innovatív és elegáns autós kiegészítő, amely megszabadít a nedvességtől, a szagoktól és megakadályozza az ablakok bepárásodását.

 

 

SZAG ÉS NEDVSZÍVÓ BAMBUSZSZÉN TASAKOK CIPŐBE

 

szag és nedvszívó bambuszszén tasakok cipőbe

 

Egyedi szag- és nedvességelnyelő tasakok a kellemetlen szagok és a nedvesség tökéletes, gyors és hatékony eltávolítására, amelyek illenek a cipőkbe, kamrába, autóba, szekrénybe és még sok más helyre. Tökéletesen elnyelik a szagokat és a nedvességet, így a levegő tiszta és friss marad.

 

 

KIVÁLÓ NEDVESSÉGMÉRŐ FÁHOZ

 

nedvességmérő fához

Ismerje meg a speciális fa nedvességmérő készüléket, amellyel egy pillanat alatt és nagyon pontosan megmérheti számos fafaj nedvességtartalmát.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: