Madárriasztó műanyag tüske

Kód: DS20321558
3 750 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű madárriasztó tüskéket, amelyek tökéletes mechanikai akadályként szolgálnak galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen. Segítenek a nyestek, macskák és más nem kívánatos látogatók ellen is.

Az ideális méreteknek köszönhetően használhatja a hegyeket erkélyeken, párkányokon, tetőkön, korlátokon, kéményeken és egyéb területeken. A leghatékonyabb megoldás a madarak és a madárürülék elleni védekezésre.

A tüskék felszerelése egyszerű, és bárki elvégezheti. Felragaszthatja őket a kívánt helyre, vagy csavarokkal, szögekkel rögzítheti őket.

A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálja a termék maximális élettartamát és funkcionalitását. A tüskék erősek, ellenállnak az UV sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak.

Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen.


 

A MI TIPPÜNK

Ajánljuk a kedvezményes 5 db-os csomagolást a madárriasztó tüskékből, vagy egy 10-es csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Kedvezményes csomag - 2 darab ultrahangos madárriasztót kínálunk kedvezményes áron.

Tekintse meg a különböző állat- és rovarfajtákhoz használható egyéb hatékony riasztókat is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI TÜSKÉK A MADARAK ELLEN

A madarak elleni tüskék úgy ágaznak és nyúlnak ki, hogy megakadályozzák a madarak leszállását vagy mozgását a védett területen. A madarak kényelmetlenül érzik magukat, és így elhagyják a védett objektumot. Nincs több madárfészek és madárürülékből származó rendetlenség, amely súlyosan károsíthatja vagyonát. Ezek a hatékony tüskék segítenek ebben.

Vizuális és fizikai elrettentőként működnek, amelyek nem engedik az állatokat egy bizonyos fedett területre. A tüskék megakadályozzák a madarak leszállását. Ezek a fenyegető megjelenésű madárriasztó tüskék azt is megakadályozzák, hogy tolvajok és más behatolók felmászhassanak a kerítésekre.

                                                                      Madárriasztó-műanyag-tüske-egyedi

 

 VÉDJE INGATLANÁT

A madarak a bolygónk egyik legszebb lényei, de problémákat okozhatnak, ha fészket raknak, és fertőző betegségeket és ektoparazitákat hagynak maguk után az ürülékükben. A madárürülék az építőanyagok korrózióját okozhatja. A madárfészkek eltömíthetik a lefolyókat és az ereszcsatornákat. A madártüskék hatékony megoldást jelentenek ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére.

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA ŐKET

Ezek a madártüskék gyakorlatilag láthatatlanok, és megfelelően felszerelve szinte minden épülethez, kerítéshez és egyéb objektumhoz simulnak. Ennek köszönhetően szó szerint bárhova felszerelheti őket a házak homlokzatára, tetőkre, ereszcsatornákra, kerítésekre, kéményekre, postaládákra, garázsokra, rácsokra, erkélyekre stb.

 
madarriaszto tuskek

 

MINDENFÉLE MADÁR ELLEN ALKALMAS

Ezek a robusztus tüskék ideálisak minden madár elriasztására. Alkalmasak galambokra, fecskékre, cinegékre, varjakra, rigókra, seregélyekre, nagytestű és kismadarakra. Hatékonyak olyan állatok ellen is, mint a nyest és a macska.

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

A madártüskék rendkívül egyszerűen és kényelmesen felszerelhetők, és bárki elvégezheti. Felragaszthatja őket a kívánt helyre, vagy csavarokkal, szögekkel rögzítheti őket. Más madárriasztó termékekhez képest ezek a tüskék nem igényelnek karbantartást, ami költséghatékony. Szerelje száraz és tiszta felületre.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a madárriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és speciális kialakítást használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. A hajlékony tüske első osztályú anyagból készült, és nem rozsdásodik, nem gyengíti és nem hagy csúnya foltokat az ingatlanán, ha az időjárási viszonyoknak van kitéve.

 
madarijeszto tuskek

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Tüskemagasság: 2 cm
  • Tüske száma: 92 db / 50 cm
  • A léc méretei: hossza 50 cm, szélessége 4,5 cm
  • Egy lécvédő szélessége: 4,5 cm
  • A színszerkezet ellenáll az elszíneződésnek és az UV sugárzásnak

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: