Vízsugaras madár-, kutya-, macska- és vadállat riasztó

Kód: DS92976066
26 995 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű vízsugaras riasztót, amely tökéletesen elriasztja a madarakat, macskákat, kutyákat, egereket, rókákat és bármilyen vadon élő állatot, például őzeket, vaddisznókat, nyesteket, mókusokat és más vadállatokat.

A fejlett mozgásérzékelő technológia segítségével az infravörös érzékelő felismeri az állat mozgását, és erőteljes vízsugárral csap le rá, azonnal elkergetve azt.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a madárijesztő tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek számára, és semmilyen módon nem károsítja az állatokat. Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet.

Ez egy hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nemkívánatos látogatók ellen. A riasztó kertek, parkok, gyümölcsösök, mezők, szőlőskertek, nyaralók, kempingek, tavak, kertek és egyéb kültéri területek védelmére készült.

Ismerje meg a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. A vízsugaras állatriasztó az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos megoldás arra, hogy megszabaduljon a nem kívánt állatoktól az ingatlanán.


 

A MI TIPPÜNK

Különböző állat és rovarriasztók széles választékát kínáljuk.

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 2 darab egérriasztót tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Hatékony madarak elleni védelem: akciós csomag 2 darab madárriasztóval, amellyel spórolhat.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A VADÁLLATOK, MACSKÁK, KUTYÁK, MADARAK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

Szeretné megvédeni halastavát a macskaféléktől vagy a madaraktól? Szeretné megakadályozni, hogy az állatok bejussanak a kertjébe, hogy megvédje a termést? Nem tud megbirkózni a nemkívánatos állati látogatókkal az ingatlanán?  Megoldást kínálunk a macskák, kutyák, egerek, rókák, mókusok, szarvasok, vaddisznók, madarak és más állatok ellen.

Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, mégis teljesen biztonságos.

 • Nagy hatótávolságú vízsugár
 • Nagy teljesítményű mozgásérzékelő
 • Karbantartásmentes, újratölthető elemekkel ellátott napelemmel működő készülék
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • A legerősebb nagy hatótávolságú eszköz

 vizsugaras riaszto allatok ellen

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATRIASZTÓ?

Ez az egyedülálló elriasztó a legmodernebb mozgásérzékelő technológiát használja nagynyomású vízsugárral kombinálva, amely zajmentesen és nem mérgező módon védi kertjét. Amint az érzékelő mozgást észlel, célzott vízsugarat küld a nem kívánt látogatóra. Az állat gyorsan elhagyja a védett területet. Ez hatékonyan megakadályozza, hogy az állatok bejussanak a védett területre. A mi készülékünk folyamatos elrettentés ként szolgál.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLÓGIAI ÉS HUMÁNUS MEGOLDÁS

Fedezze fel a nemkívánatos állatok elriasztásának maximálisan környezetbarát módját. Mostantól nincs szüksége mérgező spray-kre vagy más módszerekre. Egyszerűen dugja ezt a madárijesztőt a földbe a kívánt helyre, és figyelje, hogyan segít elűzni a bosszantó látogatókat a kertedből! A nagynyomású vízsugár segítségével zajmentesen és nem mérgező módon védi meg kertjét.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT?

A készülék nem igényel karbantartást, vezeték nélküli eszköz, amely ellenáll az időjárási körülmények változásainak és a víznek. Egyszerűen csak dugja a földbe a kívánt helyen, csatlakoztassa a tömlőt, és kapcsolja be. A beépített napelem tölti az elemeket. Így 24 órás védelmet biztosít tulajdonának.

 vizsugaras madar es egyeb allatriaszto

 

HOVÁ HELYEZZÜK A RIASZTÓT?

A riasztót bárhol elhelyezheti a kertben vagy olyan kültéri területeken, amelyeket védeni kell, például gyümölcsösökben, réteken, tanyákon, valamint kempingezés közben, olyan kempingben, ahol nagy az állatveszély.

 

BÁRMILYEN ÁLLATFAJTA ELLEN

Ennek a riasztónak a használata rendkívül széleskörű. Használhatja a madarak, macskák, kutyák, egerek, patkányok, nyestek, rókák, nyulak és más nemkívánatos látogatók elleni küzdelemben.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI DESIGN

A legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott formatervezést használták ennek az állatriasztónak a gyártása során, hogy biztosítsák a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztótartós lesz.

 

vizsugaras allatriaszto

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Nem mérgező és vegyszermentes
 • Mozgásérzékelő hatótávolsága kb. 10m
 • Hatékony terület 100 m2
 • Mozgásérzékelő
 • Elemes / napelemes
 • PIR érzékelő: érzékelési szög 120°, kb. 10 m, n
 • Állítható vízsugár hatótávolság: kb. 10 m a víznyomástól függően,
 • Állítható tömlőcsatlakozás: szabványos gyorskioldó rendszer
 • Kültéri használat

 

A MI TIPPÜNK 

 

PROFESSZIONÁLIS ÁLLATRIASZTÓ

állatriasztó

Ismerje meg ezt az erős madárijesztőt , amely tökéletesen taszítja a macskákat, kutyákat, egereket, rókákat, mókusokat, szarvast, pocokat, madarakat és más állatokat.

 

 

ULTRAHANGOS KUTYA-MACSKA RIASZTÓ

 

ultrahangos kutya-macska riasztó

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a macskákat, kutyákat, egereket, rókákat, mókusokat, szarvasokat, egereket és más állatokat.

 

 

ULTRAHANGOS RIASZTÓ KUTYÁK, MACSKÁK ÉS EGYÉB ÁLLATOK ELLEN

ultrahangos riasztó kutyák, macskák és egyéb állatok ellen

Megoldást keres a betolakodó látogatókra? Olyan megoldást kínálunk, amely segít macskák, kutyák, egerek, rókák, mókusok, szarvasok és más állatok ellen. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 

 

ELEMES ULTRAHANGOS NYEST - ÉS EGÉRRIASZTÓ

 

elemes ultrahangos nyest - és egérriasztó

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a nyestet, nyusztot, menyétet, egereket, patkányokat, mókusokat, és más mezei állatokat.

 

 

VADRIASZTÓ - VADDISZNÓ, SZARVAS, RÓKA ÉS MÁS VADÁLLAT

 

vadriasztó - vaddisznó, szarvas, róka és más vadállat

 

Ismerje meg ezt az erőteljes vadriasztót, amely tökéletesen taszítja az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: