Minőségi vakond- és pocokriasztó

Kód: DS98173277
9 085 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

A 400-tól 1000 Hz-ig változó frekvenciájú hangtartományú ultrahangjelek modern technológiája és a speciális vibrációs technológia segítségével csendesen és nem mérgező módon védi meg akár a 800 m²-es területet is. A jelek a vakondok és pockok idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a dezorientációt okoznak, ami a helyszín elhagyásához vezet. .

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a pókriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. A vakondriasztót a kertekbe, parkokba, mezőkre és egyéb külső területekre tervezték.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. Az ultrahangos szónikus technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módszere a nem kívánatos vakondok és rágcsálók elűzésére.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvező csomagot, amely 2 darab egérriasztót tartalmaz, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár mellé.

Tekintse meg a madarak elleni védelemre szánt madárriasztó DUPLA CSOMAGUNKAT, amely most kedvező áron elérhető.   

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

Megoldást keres a tolakodó rágcsálók kezelésére, egyszer s mindenkorra? Szeretne megszabadulni a tolakodó vakondoktól, amelyek folyamatosan pusztítják a kertét? Olyan megoldást hozunk Önnek, amely segít a vakondok, pockok, egerek, patkányok és más rágcsálók ellen. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Szónikus ultrahang technológia
 • Változtasd meg kerted egy kártevő taszító erőtérré
 • Napelemes, karbantartást nem igényelő eszköz
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • A legerősebb készülék akár 800 m2-es hatótávolsággal

 

minosegi vakondriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK VAKOND- ÉS POCOKRIASZTÓ

Ez az egyedi vakondriasztó a legmodernebb ultrahang-frekvenciás jeltechnológiát alkalmazza, amely hangtalanul és nem mérgező módon képes megvédeni akár 800 m²-es területeket is. A talajba nyomva a riasztó 400 és 1000 Hz közötti változtatható frekvenciájú hangokat bocsát ki. A jelek a vakondok és rágcsálók idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okoznak. Néhány nap múlva a kártevők elhagyják ezt a területet. A hang harminc másodperces időközönként szólal meg.

A hangot a rúd belsejében rezgések kísérik, amelyek növelik a készülék hatékonyságát. A riasztó hatása és mértéke a talaj típusától függ. A száraz homokos felület tompítja a vibráló hullámokat, és a védőfelület akár a felére is csökkenhet (ebben az esetben érdemes két riasztót használni). A legjobb hatást nedves vagy agyagos talajjal érjük el.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg vakondok és rágcsálók eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen tegye ki ezt a riasztót a kívánt helyre, és nézze meg, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket a kertjéből! A modern frekvenciajel-technológia, rezgés- és fénytechnika segítségével csendesen és nem mérgező módon védi az 800 m² területeket.

 
hatekony vakond es pocokriaszto

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

A készülék karbantartást nem igénylő, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási viszonyoknak, és vízálló. Csak annyit kell tennie, hogy a kívánt helyen a földbe helyezi, bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Ezután a tetején elhelyezett napelem segítségével töltődik. Ez 24 órás védelmet biztosít kertje számára.

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze a riasztót bárhová a kertbe vagy a szabadba, arra a területre, amit szeretne megvédeni. Ideális kertekbe, gyümölcsösökbe, és mindenhova, ahol vakondokkal és más rágcsálókkal kell megküzdenie.

 

BÁRMILYEN RÁGCSÁLÓRA ÉS VAKONDRA

Ennek a napelemre működő eszköznek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja vakondok, egerek, patkányok és más rágcsálók elleni küzdelemhez.

 

praktikus vakondriaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a vakondriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtuk, ami biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart. Ezen kívül a riasztó kiváló minőségű akkumulátorral van felszerelve, amelyet egy napelem lát el. Így 24 órán keresztül védi Önt zöld energiával.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Hossz: 25 cm
 • Fej méretei: 5,7 x 5,7 x 2,2 cm
 • A napelem méretei: 4 x 4 cm
 • Hatótávolság: 800 m2
 • Frekvencia 400 és 1000 Hz között
 • A hang harminc másodperces időközönként szólal meg

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: