Riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Kód: DS92962048
18 230 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat. Hatékony növényvédelemre is a madarak ellen.

A 400 és 1000 Hz között változtatható frekvenciájú ultrahang és vibráció speciális modern technológiája segítségével csendesen és nem mérgező módon védi meg akár a 1000 m²-es területet is. A jelek a kígyók, vakondok és hangyák idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a dezorientációt okoznak, ami a helyszín elhagyásához vezet. Ugyanakkor a készüléket LED villanófény technológia egészíti ki az éjszakai riasztás érdekében.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, macskák és kutyák számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. A madárijesztőt kertekbe, parkokba, mezőkre és egyéb külső területekre tervezték.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. A speciális vibrációs és ultrahangos technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságosabb módszere a nem kívánatos kígyók, vakondok, hangyák és rágcsálók elűzésére. A készülék 5 riasztómóddal rendelkezik, hogy az állatok soha ne tudjanak hozzászokni.


 

A MI TIPPÜNK

Kedvezményes 2 darabos kígyó- és hangyariasztó csomagot kínálunk kedvezményes áron.

Tekintse meg a különböző állat- és rovarfajtákhoz használható egyéb hatékony riasztószereket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

Olyan területen él, ahol kígyók vannak, és szeretné megvédeni gyermekeit, otthonát vagy kertjét? Folyamatosan harcol a hangyák ellen, és nem tudsz megszabadulni tőlük? Megoldást keres a tolakodó rágcsálók vagy a termését elpusztító madarak kezelésére, egyszer s mindenkorra? Szeretnél megszabadulni a tolakodó vakondoktól, amelyek folyamatosan pusztítják a kertedet? Olyan megoldást hozunk Önnek, amely segít a kígyók, hangyák, vakondok, ürgék, egerek, patkányok és más rágcsálók ellen. Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Speciális vibrációs és ultrahangos technológia
 • Változtasd meg kerted egy kártevő taszító erőtérré
 • Elemes, karbantartást nem igényelő eszköz
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • A legerősebb készülék akár 1000 m2-es hatótávolsággal
 • Használatos arra is, hogy megvédje termését a madaraktól
 • Minőségi berendezés, Németországban gyártották
 • Összesen 5 riasztómód
 • LED vaku riasztó éjjel

 vakondriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A KIGYÓ-, HANGYA-, VAKOND- ÉS POCOKRIASZTÓ

Ez az egyedi riasztószer az ultrahangos és rezgőfrekvenciás jelek legújabb technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi az akár 1000 m² -es területet is.

A talajba nyomva a riasztó 400 és 1000 Hz közötti változtatható frekvenciájú rezgéseket bocsát ki. A jelek a kígyók, hangyák, vakondok és rágcsálók idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okoznak. Néhány nap múlva a kártevők elhagyják ezt a területet. A rezgéseket rendszeres időközönként adja ki az riasztó, és a változó tartomány miatt az állatok nem tudnak hozzászokni. A készüléket LED villanófény technológia egészíti ki, amely segít megvédeni a védett területet éjszaka.

A riasztó hatása és mértéke a talaj típusától függ. A száraz homokos felület tompítja a vibráló hullámokat, és a védőfelület akár a felére is csökkenhet (ebben az esetben érdemes két riasztót használni). A legjobb hatást nedves vagy agyagos talajjal érjük el.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a kígyók, hangyák, vakondok és rágcsálók eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen tegye ki ezt a riasztót a kívánt helyre, és nézze meg, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket a kertjéből! A modern frekvenciajel-technológia, rezgés- és fénytechnika segítségével csendesen és nem mérgező módon védi az 1000 m² területeket. A készüléket napelem táplálja újratölthető elemekkel.

 
egyedi riaszto hangyak, kigyok, vakondok ellen

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

A készülék karbantartást nem igénylő, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási viszonyoknak, és vízálló. Csak annyit kell tennie, hogy a kívánt helyen a földbe helyezi, bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Ez 24 órás védelmet biztosít kertje számára. Ideális kertekbe, gyümölcsösökbe, de mindenhova, ahol kígyókkal, vakondokkal, hangyákkal és más rágcsálókkal kell küszködnie.

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze a riasztót bárhová a kertbe vagy a szabadba, arra a területre, amit szeretne megvédeni. Használjon elegendő számú riasztót. Kezdje a háznál, és menjen a telek határáig. Helyezze el az egyes eszközöket úgy, hogy természetes kártevőgátat hozzanak létre. 5-6 hét elteltével ajánlatos a készüléket 5 méterrel távolabb helyezni a védett terület növelése érdekében.

 

BÁRMILYEN TÍPUSÚ KÍGYÓRA, HANGYÁRA, RÁGCSÁLÓRA ÉS VAKONDRA

Ennek a napelemre működő eszköznek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja kígyók, hangyák, vakondok, egerek, patkányok és más rágcsálók elleni küzdelemhez. Ideális a termés védelméhez. Mindezek az állatok érzékenyek a 400 és 1000 Hz közötti változó frekvenciájú rezgésekre. A tanulmányok megerősítették az eszköz hatékonyságát akár 1000 m2-es területen.


praktikus vakondriaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

A kígyók és hangyák elleni riasztó gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták, amelyek biztosítják a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart, és 24 órán át védi a területét. Németországban készült.

A készüléket egy újratölthető elemekkel ellátott napelem látja el, amelyek nagy kapacitással rendelkeznek, akár 6 napos működésre teljes sötétségben is. A speciális polikristályos napelem rendkívül érzékeny és minimális fényben is újratölti az elemeket.

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Tápellátás: 2 db újratölthető elem, Mignon (AA) méretű, NiMH típusú, 1,2 V, 850 mA (tartozék); szükség esetén cserélheti őket,
 • Doboz: időjárásálló, stabil alumínium csap
 • Hatótávolság: kb. 1000 m² a talaj állapotától függően
 • Frekvencia tartomány: kb. 400 Hz ± 50 Hz, automatikus
 • Működés: Kapcsoló, üzemmód kapcsoló 5 módba
 • Áramellátás: polikristályos napelemek
 • Időköz: kb. 3 másodperc, kb. 57 mp. ki (Megszakítási időköz)
 • Feszültségtartalék: 6 nap
 • Integrált védelem a mélykisülés ellen
 • Üzemkész: azonnali működés és töltési funkció, még gyenge fényviszonyok között is
 • A csomag 1 db-ot tartalmaz

 


 

A MI TIPPÜNK

RIASZTÓ KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS POCKOK ELLEN

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat. Hatékony növényvédelemre is a madarak ellen.

 

 

VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

minőségi vakond- és pocokriasztó

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

ultrahangos kültéri egér, patkány, rágcsáló és rovarriasztó

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat. A készülék vízálló, IP 54 védettséggel rendelkezik, ezért alkalmas kültéri rágcsálók elűzésére.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

 

ultrahangos rovar és rágcsálóriasztó

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

MINŐSÉGI ULTRAHANGOS RIASZTÓ VADÁLLATOK, MACSKÁK, KUTYÁK, MADARAK ELLEN

riasztó vadon élő állatok, kutyák, macskák és madarak ellen

Ismerje meg ezt a hatékony riasztót, amely tökéletesen elűzi az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: