Tisztítókefék

TISZTASÁG AZ OTTHONBAN

Az otthon tisztán tartása elengedhetetlen az egészséges és boldog lakókörnyezet fenntartásához. A takarítás azonban időigényes és kihívást jelentő feladat lehet, különösen, ha makacs foltokkal és eltávolíthatatlannak tűnő szennyeződésekkel kell megbirkóznia. Itt jönnek jól a súrolókefék és a súrolópárnák.

Webáruházunkban takarítókefék és súrolókefék széles választékát kínáljuk, amelyeket úgy terveztünk, hogy megkönnyítsék és hatékonyabbá tegyék a takarítást. A kemény sörtéjű keféktől kezdve a padló, a falak és a munkalapok kemény foltjainak súrolására szolgáló kefékig és a puhább súrolókefékig az olyan kényes felületekhez, mint az edények és üvegáruk, minden takarítási feladathoz megtalálhatók a tökéletes kefék.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi tisztítókefe szúnyoghálóra
 
9 130 Ft
tisztito
 
24 925 Ft
összesen 2 termék

Ár

9130 Ft24925 Ft
1913024925
egyedi tisztítókefe szúnyoghálóra
9 130 Ft

Fedezze fel az egyedülálló szúnyoghálótisztító kefét, amely segít tisztán és újszerű állapotban tartani a hálókat. Szebb lesz a kilátás az ablakon keresztül, és az ablakhálói...

DS51844740
tisztito
24 925 Ft

Ezzel a csodálatos elektromos tisztítókefével otthona ragyogni fog a tisztaságtól. Az egyedülálló vezeték nélküli elektromos tisztítókefe szinte mindent nagyon modern és...

DS83466960

Tisztítókeféink és súrolókeféink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak, így minden tisztítási igénye esetén számíthat rájuk. Különböző formájú és méretű keféket kínálunk, köztük hosszú nyelű keféket a nehezen hozzáférhető területekhez és kompakt keféket a könnyű tároláshoz.

A hagyományos tisztítókefék és súrolókefék mellett speciális keféket is kínálunk speciális tisztítási feladatokhoz. Vannak például grillkefék a grillrácsok tisztításához, palackkefék a palackok és keskeny szájú üvegek tisztításához, valamint WC-kefék a WC-k és egyéb fürdőszobai felületek tisztításához.