Tisztítókefék

TISZTASÁG AZ OTTHONBAN

Az otthon tisztán tartása elengedhetetlen az egészséges és boldog lakókörnyezet fenntartásához. A takarítás azonban időigényes és kihívást jelentő feladat lehet, különösen, ha makacs foltokkal és eltávolíthatatlannak tűnő szennyeződésekkel kell megbirkóznia. Itt jönnek jól a súrolókefék és a súrolópárnák.

Webáruházunkban takarítókefék és súrolókefék széles választékát kínáljuk, amelyeket úgy terveztünk, hogy megkönnyítsék és hatékonyabbá tegyék a takarítást. A kemény sörtéjű keféktől kezdve a padló, a falak és a munkalapok kemény foltjainak súrolására szolgáló kefékig és a puhább súrolókefékig az olyan kényes felületekhez, mint az edények és üvegáruk, minden takarítási feladathoz megtalálhatók a tökéletes kefék.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi tisztítókefe szúnyoghálóra
 
8 730 Ft
tisztito
 
24 525 Ft
összesen 2 termék

Ár

8730 Ft24525 Ft
1873024525
egyedi tisztítókefe szúnyoghálóra
8 730 Ft

  Fedezze fel az egyedülálló szúnyoghálótisztító kefét, amely segít tisztán és újszerű állapotban tartani a hálókat. Szebb lesz a kilátás az ablakon keresztül, és az...

DS51844740
tisztito
24 525 Ft

  Ezzel a csodálatos elektromos tisztítókefével otthona ragyogni fog a tisztaságtól. Az egyedülálló vezeték nélküli elektromos tisztítókefe szinte mindent nagyon modern...

DS83466960

Tisztítókeféink és súrolókeféink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak, így minden tisztítási igénye esetén számíthat rájuk. Különböző formájú és méretű keféket kínálunk, köztük hosszú nyelű keféket a nehezen hozzáférhető területekhez és kompakt keféket a könnyű tároláshoz.

A hagyományos tisztítókefék és súrolókefék mellett speciális keféket is kínálunk speciális tisztítási feladatokhoz. Vannak például grillkefék a grillrácsok tisztításához, palackkefék a palackok és keskeny szájú üvegek tisztításához, valamint WC-kefék a WC-k és egyéb fürdőszobai felületek tisztításához.