Söprűk és automata söprűk

TISZTASÁG AZ OTTHONÁBAN

A megfelelő eszközök megléte alapvető fontosságú, ha az otthon vagy az üzlet tisztán tartásáról van szó. Az egyik legfontosabb eszköz az Ön arzenáljában a seprű vagy a seprőgép. Akár a padlóról söpri le a szennyeződéseket és a koszt, akár a kinti rendetlenséget takarítja fel, a megfelelő seprű vagy automata seprű mindent megváltoztathat.

Webáruházunkban seprűk és seprőgépek széles választékát kínáljuk, hogy minden takarítási igényét kielégítsük. A hagyományos kukorica seprűktől a modern szintetikus seprőkig mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy otthona vagy üzlete a lehető legjobban nézzen ki.


 

Legnépszerűbb termékek

Minőségi multifunkcionális seprű
Praktikus többfunkciós seprű
Raktáron (>5 db)
DS66818386
 
6 935 Ft
Praktikus akkumulátoros elektromos seprű
Praktikus akkumulátoros elektromos seprű
Raktáron (>5 db)
DS46703481
 
14 125 Ft
összesen 2 termék

Ár

6935 Ft14125 Ft
1693514125
Minőségi multifunkcionális seprű
6 935 Ft

Ismerje meg az egyedülálló többcélú seprűt, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Garantáltan értékelni fogja széleskörű használatát, legyen...

DS66818386
Praktikus akkumulátoros elektromos seprű
14 125 Ft

  Próbálja ki a praktikus, vezeték nélküli, akkumulátoros elektromos seprűt, és nagyon egyszerűen, gyorsan és kényelmesen érheti el otthonában a tiszta padlót. Az elektromos...

DS46703481

Seprűink és seprőgépeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és úgy terveztük őket, hogy tartósak és hosszú élettartamúak legyenek. Akár a mindennapos söpréshez van szüksége seprűre, akár a nehezebb munkákhoz nagy teherbírású seprőgépre, nálunk megtalálja a tökéletes eszközt.

Standard seprűink és seprőink mellett számos speciális takarítóeszközt is kínálunk. Ezek közé tartoznak a mikroszálas seprők, elektromos seprők és kézi seprűk a gyors és egyszerű takarításhoz.