Terápiás melegítő tapaszok

Kód: DS81011971
1 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A melegítő tapaszok egyedülálló összetételüknek köszönhetően tökéletes enyhülést és terápiás hatást biztosítanak. A száraz hő mélyen behatol, segít enyhíteni a fájdalmat, serkenti a vérkeringést a sérült területen és regenerálja azt.

A száraz hő ideális számos problémára. Legyen szó ízületi fájdalomról, izomfájdalomról, merevségről és egyebekről, ezek a tapaszok a legjobb megoldás.

A melegítő tapasz egy terápiás segédeszköz, amely 8 órán át tartó hőhatást biztosít a hosszan tartó fájdalomcsillapítás érdekében. A szabadalmaztatott kialakítás azonnali felmelegedést és egyenletes hőeloszlást biztosít.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes havi terápiás melegítő tapasz csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI MELEGÍTŐ TAPASZOK

Hátfájdalomtól, nyaki gerincfájdalomtól, térdfájdalomtól, csípőfájdalomtól, merevségtől vagy izomfájdalomtól szenved? Megoldást kínálunk - a kiváló minőségű melegítő tapaszokat.

Egyszerű és gyors segítség ízületi és izomfájdalmakra, izomlázra, izommerevségre és feszültségre, hátfájásra és menstruációs fájdalomra. A száraz hő hatásának köszönhetően ellazulást és mély enyhülést hoz az érintett területekre.


univerzalis melegito tapaszok

 

A TEST KÜLÖNBÖZŐ RÉSZEIRE

Akár fájó vállát, térdét, hátát, merev izmait, nyaki gerincét szeretné enyhíteni, ezek a tapaszok Önnek szólnak. Egyedi összetételükkel jótékony száraz hőt biztosítanak, amely mélyen behatol az érintett területre. Segít a vérkeringésben és a regenerációban.

A hatóanyagok pozitív hatással vannak a szervezet működésére, jótékonyan hatnak a fájdalomcsillapításra és a különböző betegségek enyhítésére, valamint megelőzésére.

 

A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

A hatóanyagok különleges összetételének köszönhetően ezek a melegítő tapaszok maximális melegítő hatást biztosítanak, amely akár 8 órán keresztül is kitart. Azonnal hatnak, hogy serkentsék a vérkeringést, ellazítsák a feszült izmokat és mobilizálják a merev ízületeket.

 

praktikus melegito tapaszok

 

A HÁTFÁJÁS ENYHÍTÉSÉRE

Az emberek 80%-ának hát- és nyaki gerincfájdalmai vannak. A rossz alvás, a rossz hangulat, az energia és a koncentrációs nehézségek csak néhány módja annak, ahogyan a hátfájás hat ránk. Ezek a tapaszok olyan segédeszközök, amelyek elsősorban a fájdalom megszüntetésére és a kellemetlenségek enyhítésére szolgálnak.

 

BÁRHOL, AHOL HASZNÁLHATJA ŐKET

A tapaszokat bárhol használhatja a hátán, csípőjén, térdén és bárhol, ahol csak szükséges. Akár ízületi fájdalomról, akár más problémákról van szó, kipróbálhatja ezeket a tapaszokat.

 

A TAPASZOK HASZNÁLATA

Közvetlenül a használat előtt nyissa ki a tapasz csomagolását. Vegye ki a melegítőtapaszt a csomagolásból. Távolítsa el a tapasz hátoldalát. Könnyű nyomással ragassza a tapaszt a kívánt helyre a testen (az alsóneműn keresztül). Maximális használati idő 8 óra. A melegítő tapasz a kinyitás után néhány perccel elkezd felmelegedni. Ne használjon naponta egynél több melegítő tapaszt ugyanazon a testrészen. A melegítő tapasz külső használatra szolgál.


melegito tapaszok a test kulonbozo reszeire

 

ÖSSZETEVŐK:

  • Vaspor, víz, nátrium-klorid, aktív szén, Olvadt nátrium-karbonátban kalcinált kovaföld.
  • Méret: 13 x 9,5 cm
  • hőmérséklet: 62 °C
  • Melegítő hatás kb. 8 óra

*Figyelmeztetés

Kerülje a szájjal, szemmel és füllel való érintkezést. Ne használja közvetlenül zúzódásokon, duzzanatokon és gyulladásokon. Ne használja alvás közben. Ne gyakoroljon nyomást a tapaszra. Beteg vagy mozgáskorlátozott személyeknél csak felügyelet mellett szabad alkalmazni.

Ritka esetekben (100 000-ből kevesebb, mint 1) bőrpírt, hólyagosodást vagy égési tüneteket okozhat a hő hatása. Ha a hő túl forrónak tűnik, vagy ha fájdalmat érez, azonnal vegye le a tapaszt. Ne üljön rá a tapaszokra. Ne vágja, vagy más módon sértse meg a tapasz hátoldalát.

Csak külső használatra. Gyermekek elől elzárva tartandó. A melegítő tapasz nem alkalmazható közvetlenül a bőrre. Ha nem érzi jól magát, forduljon orvoshoz.

 

 


 

A MI TIPPÜNK

ORTOPÉDIAI TÉRDPÁRNA

 

memóriahabos térd- és lábtámasztó párna

Éjszaka is fáj a lába? Próbáljon ki egy speciális ortopédiai térdpárnát.

 

KORREKTOR A HELYES TESTTARTÁSÉRT

tartásjavító hátpánt – hátegyenesítő

A helyes testtartást javító korrekciós hátpánt segíthet a hátfájás problémáin.

 

MÉREGTELENÍTŐ TALPTAPASZOK

méregtelenítő talptapasz

A méregtelenítés ezekkel a méregtelenítő talptapaszokkal a lábdagadáson is segíthet.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS MASSZÍROZÓ GÉP

 

többfunkciós elektromos masszírozó gép

Ízületi fájdalmak esetén egy multifunkcionális masszírozó készüléket ajánlunk.

 

MÉREGTELENÍTŐ TALPTAPASZOK

 

mágnesterápiás masszírozó talpbetét

A méregtelenítés ezekkel a méregtelenítő talptapaszokkal a lábdagadáson is segíthet.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: