Terápiás melegítő tapaszok a hátra

Kód: DS99701644
6 375 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

A melegítő háttapaszok egy speciális terápiás eszköz, amely egyedülálló összetételének köszönhetően tökéletes enyhülést és terápiás hatást biztosít. A száraz hő mélyen behatol, segít enyhíteni a fájdalmat, serkenti a vérkeringést a sérült területen és regenerálja azt.

A csomag 2 tapaszt és egy speciális övet tartalmaz a maximális terápiás hatás érdekében.

A száraz hő ideális számos problémára. Legyen szó hátfájásról, merevségről, isiészról és egyebekről, ezek a tapaszok jelentik a megoldást.

A melegítő tapasz olyan terápiás segédeszköz, amely 8 órán át tartó hőhatást biztosít a hosszan tartó fájdalomcsillapítás érdekében. A szabadalmaztatott kialakítás azonnali felmelegedést és egyenletes hőeloszlást biztosít.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy akciós három darabos csomag terápiás melegítő tapaszt, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI MELEGÍTŐ TAPASZOK

Hátfájástól, csípőfájástól, merevségtől vagy isiásztól szenved? Megoldást kínálunk - kiváló minőségű melegítő tapaszokat.

Egyszerű és gyors segítség hát- és izomfájdalmakra, izomlázra, isiászra és egyéb problémákra. A száraz hő hatásának köszönhetően ellazulást és mély enyhülést hoz az érintett területekre.


melegito tapaszok a hatra

 

A HÁTFÁJÁS ENYHÍTÉSÉRE

Az emberek 80%-a tapasztal hátfájást. A rossz alvás, a rossz hangulat, az energia és a koncentrációs nehézségek csak néhány módja annak, ahogyan a hátfájás hat ránk. Ezek a tapaszok olyan segédeszközök, amelyek elsősorban a fájdalom megszüntetésére és a kellemetlenségek enyhítésére szolgálnak. A száraz hő szintén hasznos a becsípődésnél és egyéb problémák esetén.

 

A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

A hatóanyagok különleges összetételének köszönhetően ezek a forró tapaszok maximális melegítő hatást biztosítanak, amely akár 8 órán keresztül is kitart. Azonnal hatnak, hogy fokozzák a vérkeringést, ellazítják a feszült és merev izmokat.

A csomag 2 tapaszt és egy speciális szíjat tartalmaz a maximális terápiás hatás érdekében. 

 

A TAPASZOK HASZNÁLATA

Közvetlenül a használat előtt nyissa ki a tapasz csomagolását. Vegye ki a melegítőtapaszt a csomagolásból. Távolítsa el a tapasz hátoldalát. Helyezze be a melegítőtapaszt a szíjba. Rögzítse az övet a kívánt helyen. Az öv tökéletesen rugalmas, és szinte minden testalkathoz alkalmazkodik. Maximális használati idő 8 óra. A melegítő tapasz a kinyitás után néhány perccel kezd felmelegedni. A melegítő tapasz külső használatra szolgál.

 terapias melegito tapaszok a hatra

 

ÖSSZETEVŐK:

  • Vaspor, víz, nátrium-klorid, aktív szén, Olvadt nátrium-karbonátban kalcinált kovaföld.
  • Méret: 13 x 9,5 cm
  • hőmérséklet: 62 °C
  • Melegítő hatás kb. 8 óra

*Figyelmeztetés

Kerülje a szájjal, szemmel és füllel való érintkezést. Ne használja közvetlenül zúzódásokon, duzzanatokon és gyulladásokon. Ne használja alvás közben. Ne gyakoroljon nyomást a tapaszra. Beteg vagy mozgáskorlátozott személyeknél csak felügyelet mellett szabad alkalmazni.

Ritka esetekben (100 000-ből kevesebb, mint 1) bőrpírt, hólyagosodást vagy égési tüneteket okozhat a hő hatása. Ha a hő túl forrónak tűnik, vagy ha fájdalmat érez, azonnal vegye le a tapaszt. Ne üljön rá a tapaszokra. Ne vágja, vagy más módon sértse meg a tapasz hátoldalát.

Csak külső használatra. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha nem érzi jól magát, forduljon orvoshoz.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: