Rajzkészlet - festőkészlet

Kód: DS78638298
9 910 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Szeretnek rajzolni a gyermekei? Szeretné megajándékozni őket egy egyedi készlettel a kreatív munkájukhoz? Ismerje meg ezt az egyedi rajzkészletet, amellyel a kis művészek munkái tökéletesek lesznek.

A rajzolás hihetetlenül szórakoztató, és egyszerre fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Ez a rajzkészlet 168 különböző festéket tartalmaz. Zsírkréták, filctollak, viasztollak és még sok más a gyönyörű alkotásokhoz.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

RAJZOLÓTÁSKA

Ez a rajzkészlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek lenyűgöző művészi alkotásokat hozzanak létre. A tehetség felfedezését már kisgyermekkortól kezdve ösztönzi, és arra vezeti gyermekét, hogy érdekes rajzokat készítsen. Ez az táska mindent tartalmaz, ami a legszebb műalkotásokhoz szükséges.


egyedi rajzkeszlet

 

168 DARAB

A 24 zsírkréta, 24 filctoll, 48 olajpasztell, 48 viaszpasztell, 12 akvarellfesték, ceruzahegyező, ragasztó, ecset, radír, A4-es papírok hatalmas választékával könnyedén elkészítheti a legkreatívabb és legeredetibb alkotásokat.

 

PRAKTIKUS TÁSKA

Az összes festékkészletet rendezetten tárolja egy erős táskában, ami rendkívül kényelmessé és egyszerűvé teszi a vele való munkát. A fogantyúnak köszönhetően kényelmesen szállítható. Ezen kívül az egyes ceruzák elhasználása után kényelmesen hozzáadhat új ceruzákat a tokhoz.

 

A KÖNNYŰ TÁROLÁS ÉRDEKÉBEN

A tok kialakításakor a hangsúlyt a festőeszközökhöz való könnyű és gyors hozzáférésre helyezték. Minden rendezetten van tárolva. Így például az iskolába is magával viheti a gyerek.


168 darabos rajzkeszlet

 

UNIVERZÁLIS AJÁNDÉK

A rajzkészlet tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak, fiatalabb és idősebb gyerekeknek. Alkalmas ajándéknak karácsonyra, születésnapra vagy iskolai rajzórákhoz is.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Fekete táska
 • Kor: 3+
 • A csomag elemeinek száma: 168
 • 24 ceruza
 • 48 viaszceruza
 • 48 olajpasztell
 • 24 filctoll
 • ceruzahegyező
 • radír
 • ragasztó
 • ecset
 • 12 akvarellfesték
 • ceruza
 • lapok festéshez

 

A MI TIPPÜNK

 

LENYŰGÖZŐ 3D RAJZTÁBLA

3D rajztábla

Ismerje meg a 3D képek varázsát ezzel az egyedi varázslatos 3D-s rajztáblával, amellyel szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni. A rajzok közvetlenül előtted jelennek meg egy lenyűgöző 3D térben.

 

 

EGYEDI GYERMEKRAJZVETÍTŐ

 

gyerekprojektor rajzoláshoz

 

Kápráztassa el gyermekeit egy szenzációs gyermekrajzprojektorralamely egyedülálló módot kínál művészi készségeik fejlesztéséreA projektor egyszerű kezelésének köszönhetően gyermeke nagyon kényelmesen és gyönyörűen készít képet.

 

 

NAGYSZERŰ KIVETÍTŐ A MOBILRÓL TÖRTÉNŐ RAJZOLÁSHOZ

 

projektor rajzoláshoz a mobilból

 

A mobilról vagy táblagépről történő rajzoláshoz való speciális kivetítő egy olyan eszköz, amely segít bármilyen képet professzionális minőségben lerajzolni és lefesteni. A projektort gyermekek, diákok, művészek, fotósok, építészek és más szakmák számára tervezték.

 

 

PROFESSZIONÁLIS VILÁGÍTÓ LED TÁBLA ÁTRAJZOLÁSHOZ

világító LED tábla átrajzoláshoz

A LED világítású tábla egy szórakoztató és praktikus eszköz, amelyet profik és hobbirajzolók egyaránt használnak. Egyedi és részletes műalkotások létrehozására ad lehetőséget azáltal, hogy a finom vonalak és formák jobban láthatók, mint a hagyományos világítással.

 

 

PROFESSZIONÁLIS AKRIL MARKEREK

 

akril markerek

 

Próbálja ki a professzionális akril markereket, és fedezze fel kreatív tevékenységei során végtelen kreatív lehetőségeiketÚgy tervezték, hogy ne csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet és inspirációt szerezzenek.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: